Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

enge dingen

6 april 2013

Hallo,
ik ben heel bang in mijn huis. Ik hoor steeds rare enge geluiden en durf niet meer te slapen. Mijn vriendin hoort dat ook in mijn huis. Soms lijkt het net of er iemand staat als ik me dan omdraai is het weer weg. ik voel me ook vaak aangekeken maar ik zie dan niemand. Ik heb ook een keer een hele rare stem gehoort in mijn huis terwijl ik alleen thuis was. Ook lijkt het soms net of er iemand in mijn huis loopt, als ik boven op mijn kamer ben hoor in beneden deuren klapperen en voetstappen. Soms lijkt het ook net of ik aangetikt wordt, dat iemand op mijn schouder tikt. Ik droom al 2weken hetzelfde, dat mijn vriendinnen en ik vermoort worden maar vervolgens weer tot leven komen.

please help me!!

x

7 april 2013

Hoi kimhartje1D

Een droom waarin iemand je vermoord, hoeft niet negatief te zijn. Een dergelijke droom betekent vaak dat je oude gewoontes of een oud denkpatroon aan het loslaten bent, zodat je verder kunt gaan.

Over het algemeen symboliseren geesten of spoken eigenschappen van jezelf die je vreest. Dit kan bijvoorbeeld een pijnlijke herinnering zijn, schuldgevoel of verdrongen gevoelens. Je zou bang kunnen zijn voor de dood. Een andere betekenis van een geest in je droom of in je huis kan zijn dat de geest staat voor iets dat niet langer bereikbaar is. Het zou voelen alsof je je niet verbonden voelt met het leven of de maatschappij. Deze droom kan een boodschap afgeven je oude manier van doen moet veranderen, omdat je nu eenmaal verder moet.

Een geest in je huis kan het zelfde zijn, hij vraagt je aandacht ergens voor.

Groeten Hans.

roel
8 april 2013

Hoi kim,

ik raad je aan om naar iemand toe te stappen die hier veel verstand van heeft en er iets mee kan doen, hij of zij kan je leren zelf lifters (geesten) weg te sturen en zelf te ontdekken wat ze van je willen,

beste nu geen aandacht aan besteden, dan wakker je het aan(in mijn ervaring)

dus als er iets gebeurt, gewoon niet eens omkijken, maar ik denk dat een ''paragenost'' je dit even duidelijker kan vertellen dan ik over het internet.

groet roel