Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

getallen

16 januari 2013

wat zeggen getallen in een droom afgelopen nacht droomde ik dat mijn moeder op 6-12 zou zijn overleden dit klopt welliswaar niet dit was op

een andere datum in januari

groetjes gerardus

17 januari 2013

Beste Gerardus,

Voordat ik je kan helpen, wil ik graag even van je weten hoe je deze datum zag.

17 januari 2013

hallo Patros Fibros

bedankt voor je mailtje de getallen zijn gelijk aan hoe ze op het forum staan 6-12

mijn moeder is op 25 jan 2001 overleden


alvast bedankt groetjes gerardus

21 januari 2013

Beste Gerardus,

Als je droomt over het getal 6 dan wil dat zeggen dat je opzoek moet gaan naar je innerlijke harmonie. Ook is 6 het getal van de liefde. Als je 3x over het getal 6 droomt kan dit een teken zijn dat de duivel in de buurt is. Daar hoef je je niet zoveel zorgen over te maken. Het getal 12 in een droom symboliseert het uur van Messias. Als het in je droom bijna 12 uur is, dan is het tijd om in actie te komen.

Waarschijnlijk heeft 6-12 met een datum te maken. Als je een datum in een droom voorbij ziet komen, dan hoeft dat nog niet gelijk dezelfde datum te zijn als dat jij denkt dat het is. Het kan zo zijn dat '6-12' niet 6 december is, maar bijvoorbeeld 12 juni.

Volgens mij is er een verband tussen de echte datum van je moeder en de 'droomdatum' van het overlijden van je moeder. Op deze drie datums werden namelijk bij elkaar 6 mensen veroordeeld tot levenslang. Jij droomt volgens mij over deze drie datums omdat het voor jou voelt alsof je wordt buitengesloten en dat je niets meer kan. De enige tip die ik je kan meegeven is dat je gewoon weer volop voor het leven moet staan. Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen.

Patros Fibros