Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Ik heb geesten gezien, en gehoort, zou ik verder gaan??

Frauke
29 november 2012

Hallo iedereen,

Oke geesten zijn heel eng, maar ik wil er meer over te weten komen en voelen en zien, ookal ben ik doodsbang!!!
Vroeger toen ik klein was (ik herinnerde me het nog niet zo lang geleden plots) stond ik meestal te dansen op K3 muziek (paha) voor een 'spiegel' met een koptelefoon op, mijn mama was meestal in de keuken en mijn papa zat gewoon achter mij op de computer bezig, altijd als ik die koptelefoon op had begon ik na een tijd stemmen van mannen en vrouwen door mijn hoofd door mekaar te horen, ik dacht er toen niet bij na en besefte het niet, ik vroeg dan ook altijd of iemand iets had gezegt, maar ik kreeg geen antwoord van bijde ouders. Soms voelde ik in mijn kamer ook wel een aanwezigheid van iets of iemand :s.

De eerste keer dat ik er echt bewust mee bezig was, zat ik ongeveer in het 4de leerjaar, ik zat toen op een kamp van de scouts. mijn vriendinnen en ik wouwen zowat voor de grap geesten oproepen, we dachten: 'het gaat ons toch niet lukken' op dat moment was er geen resultaat, maar die nacht?? ik keek over het veldbedje naast mij naar de muur en ik zag een meisje met een wit kleed en lang zwart haar naar boven kijken, het bewoog niet, het vloog zowat boven de andere veldbetjes, ik dacht dat het maar sportzakken waren ofzo, je weet wel. Iets later keek ik weer op, ik zag het meisje nog altijd naar boven kijken, maaaaar daarnaast zag ik een reusachtig iemand!!! geen gezicht (net zoals het meisje) en ook donker haar, hij was iets aan het uitleggen aan het meisje, maar het was doodstil, na een tijd begon hij boos te worden op het meisje en hij zwierde met zijn armen in het rond, het meisje bewoog niet. ik was doodsbang dus kroop ik voor een tijd in mijn slaapzak, en jha als ik terug keek, waren ze weg :s

Sindsdien heb ik er vaker last van, zoals een stofzuiger die ineens aan en uit springt terwijl er echt niemand is, of een radio, ook heb ik een auto zien parkeren in mijn straat, ik heb het de hele tijd in het oog gehouden er kwam maar niemand uit die auto,ik ging snel naar beneden en dan naar buiten ik keek binnen er was inderdaad niemand, dat was allemaal in mijn vorig huis.

Toen ik verhuist ben, heb ik er nog altijd last van, 1 of 2 jaar geleden, verscheen er ineens een geest naast mijn bed, 5 cm van mijn gezicht verwijderd, hij had ook geen gezicht en donker haar, hij leek op die grote gast van op het kamp, alleen kleiner. ook hoor ik soms geklop op mijn deur terwijl alleen maar ik boven ben, of ik zie flitsen in mijn kamer, en hoor rare geluiden. overlaatst heb ik ook met een paar vriendinnen geesten opgeroepen, maar dat was serieus, zelf een blad gemaakt met ja en nee op en het alfabet plus nummers en een beker/glas, toen we het deden, geloof het of niet!! Maar het glas bewoog echt, het was altijd een slechte geest, dat maakt me zo bang :s.

Oke, aan de ene kant wil ik hier echt mee verder gaan maar aan de andere kant niet omdat het doodseng is!! je wil niet met slechte geesten in contact komen, een vriend van een vriend van mijn broer heeft ook geesten opgeroepen, en op dat moment viel die ene persoon dood, ze zeggen een hart aanval, maar jha, wel toevallig dat het net toen gebeurde :s.

Wat zou ik doen?? in contact blijven of niet???

30 november 2012

Hoi Fraukje.

Als je begint met bescherming te vragen aan je beschermengel dan kunnen verkeerde geesten niet bij je komen en als de tijd daar is zullen zij wel kontakt met jou zoeken, ook het glaasje draaie kan je beter laten, wacht rustig af als je er klaar voor bent komen vanzelf die geesten die jou verder leren hoe of gene zijde in elkaar zit, dat kan je eigen gids zijn die altijd bij je is.

Groeten Hans.

1 december 2012

Hoi hoi,

je moet altijd opletten of je een goede of slechte geest oproept.
Mocht het een slechte zijn, vraag hem dan ''het spel'' te verlaten.
Blijf je last houden van die geest, moet je nooit boos of bang worden.
Dat trekt ze een soort van aan.
Denk vrolijk: Kunt u vertrekken, ik heb er geen zin meer in.

Ik hoop dat je er iets aan hebt, bij mij werkt het.

Groetjes, mij :)

Blessed Be.

4 december 2012

Hi Fraukje,

Ik voel en zie ook geesten en soms kan het echt niet goed voelen.
Wat ik doe is ze met liefde naar het licht sturen en zeggen dat ze verder mogen gaan.
Daarbij steek ik een kaarsje aan (theelichtje) en laat het helemaal opbranden zodat ze het licht kunnen vinden.
Ook wierook helpt bij het overgaan.

Als het goed voelt vraag ik om hulp.
Glaasje draaien is iets waar ik mijn vingers van zou laten omdat je niet weet wat je "binnenhaalt".

Je spirituele gids leren kennen (als je die nog niet kent) helpt ook.
Voor bescherming en begeleiding.

Experimenteren zou ik vanaf raden, ga anders hulp zoeken die je hierin verder kan helpen.

Liefde en inzicht,
Groet Heaven