Slapeloosheid door geesten?

7 jaar geleden

Beste iedereen,

Mijn naam is Emma en ik ben 18 jaar oud, Ik heb mijn hele leven al slaap problemen gehad en ben altijd een angstig kind geweest.
S'nachts was ik vaak bang en had altijd het gevoel alsof er iemand aan mijn bed einde zat, maar ik kon het niet zien, alleen voelen.
Vaak bleef ik uren op en durfde niet onder de dekens te liggen. Ook sliep ik nooit met mijn benen recht naar beneden maar altijd in de foetus houding.
Toen ik een jaar of 9 was, had ik het gehad en ik was bang maar ik ging toch onder de dekens liggen en met mijn benen recht naar beneden liggen, wat was ik bang voor, wat kon er gebeuren, dacht ik. Toen na een tijdje werd ik al wat minder bang maar toen opeens voelde ik iets aan mijn voeten trekken.
Ik ben nog nooit zo bang geweest als toen. Het maakt niet uit waar ik ben of hoelaat het is, elke keer voel ik iets aan mijn enkels en ik word er gek van.
Toen ik 15/16 was kon ik soort van communiceren met 'geesten', ik had op marktplaats een oude houten kast gekocht en een paar dagen had ik nergens last van maar na een week voelde ik een aanwezigheid en hoorde ik soms getik of geluid in mijn kamer, en beneden in de woonkamer. Ik begon tegen de geest te praten en het was alsof als ik iets vroeg haar antwoord in mijn hoofd kwam. Het bleek een jonge vrouw te zijn, 22 jaar. Ik weet neit wat er met haar was gebeurd maar ze was niet blij. In de tijd dat ik de kast had, werd ik heel depressief en had vaak nachtmerries. Ik werd soms helemaal gek van angst en begreep niet wat er aan de hand was.
Toen later verdween de geest vanzelf maar de kast heb ik nog steeds.
De laatste tijd ben ik weer heel bang omdat ik constant het gevoel heb dat er iemand, vaak bij mijn voeten einde zoals vroeger. Ik ben nu nog veel banger dan eerst en durf ik helemaal niet meer te slapen, ik slaap max. een uurtje per nacht en ik heb nauwelijks energie om naar school te gaan.
Ik hoop dat iemand mij advies kan geven over hoe ik hier mee om moet gaan, want ik trek het gewoon niet meer.

Alvast bedankt,

Emma

7 jaar geleden

Beste Emma,

Het kan inderdaad zijn dat een geest je lastig valt. Waarschijnlijk is dit een goeie geest. Wel zou ik die houten kast wegdoen. Want misschien is daar wat mee gebeurd. Of heeft een bepaalde geest herinneringen eraan.

Veel succes

WimVL
7 jaar geleden

Maar Emma wat zeggen je ouders daarvan? Mag je niet bij hen in de kamer slapen, al is het maar voor een tijdje zodat je slaap kan inhalen. Ik kreeg letterlijk kippevel toen ik je verhaal las. Ik ben ook mijn ganse jeugd bang geweest voor spoken en geesten - soms hoorde ik hoe mijn bed begon te kraken zonder dat ik erin lag (mijn broer hoorde het ook op andere momenten), hoorde ik 's nachts meermaals voetstappen op de nachthal (mijn moeder hoorde ze ook)... Maar van aanrakingen is er nooit sprake geweest.

Vraag of je bij hen kan slapen, hetgeen jij doormaakt is niet normaal

groetjes
Wim

7 jaar geleden

Beste Emma,

Ja, ik kan me voorstellen dat het heel beangstigend is als je niet weet wat het is.

Zelf ben ik 29 en toen ik 24 was heb ik voor't eerst bewust contact gezocht en gehad met spirits (zo noem ik geesten). Voordat ik dit echter deed, heb ik een aantal maal 's avonds in mijn bed, en af en toe overdag, het volgende gedaan. Ik heb hardop gezegd: 'hierbij roep ik de bescherming in van mijn gidsen en engelen, opdat ik te allen tijde beschermd zal worden tegen donkere energie en donkere geesten. Donkere geesten, hoor wat ik zeg: ik zal ten alle tijde beschermd zijn en jullie zullen nooit macht over mij hebben want ik word beschermd. De lichte energie, de engelenenergie, mijn gidsen, dat is waar ik bescherming vraag en ik vertrouw erop dat ik dit zal ontvangen in onvoorwaardelijke liefde'.

Dat heb ik een aantal keer gedaan en ik heb nooit angstige momenten gekend, alleen heel bijzondere en mooie.
Wat ik wil zeggen, is: je hebt hierin een keuze. MAAK die keuze, is mijn advies. Kies ervoor om omringd te worden door positieve geesten, als ze je zo nodig willen opzoeken. En vraag om bescherming, aan gidsen, aan God of in het algemeen, als je nergens in gelooft. Maar vraag erom en het zal je worden gegeven, juist omdat je erop vertrouwt. Vertrouwen hierin is belangrijk.

Vervolgens zou ik zeggen wanneer je jezelf veilig hebt gesteld met bescherming: geef wanneer je het angstgevoel 's nachts voelt opkomen, heel rustig aan dat je ontzettend bang wordt van de aanwezigheid van deze geest. Of deze geest nu 'goed' of 'slecht' is, geef alsjeblieft aan dat je er heel angstig van wordt. En geef aan dat je wilt dat hij/zij weggaat. En als je merkt dat dit niet gebeurt, vraag dan opnieuw veiligheid aan je beschermers, en vraag je beschermers of ze de geest wiens aanwezigheid jou zo beangstigt, of ze die naar het Licht willen begeleiden.

Op het moment dat je je hierin hebt ontwikkelt, want die kans is groot dat dat gebeurt, zou je tzt het contact kunnen opzoeken en vragen wat hij/zij bij je komt doen. Het zou heel goed kunnen dat hij/zij iets positiefs in de zin heeft. Maar VRAAG er dan om: ook in de geestenwereld is heldere communicatie en goede vraagstelling heel belangrijk :-) net als in het gewone leven.

Als je nog vragen hebt, of iets wilt weten, stuur me dan maar een privéberichtje. Ik weet zeker dat dit opgelost kan worden, hoe onbereikbaar dat nu ook lijkt.

Groetjes,
Dromeres

Het leven is als een droom, en als je je droom met liefde leeft, wordt de droom een kunstwerk...

7 jaar geleden

PS en wat de kast betreft: kan goed zijn dat de kast in een heel nare, negatieve sfeer heeft gestaan, in een huis heeft gestaan waar nare dingen zijn gebeurt en dat een overleden persoon eraan blijft 'hangen'.

Ook nu geldt weer: vraag eerst om bescherming, om veiligheid. En geef dan aan de kast/aan de geest bij de kast aan: dit beangstigt mij en ik wil dat je weggaat. Rustig blijven, goed doorademen en geef aan wat zijn/haar aanwezigheid met je doet, en wat je wilt dat er gebeurt: dat hij/zij vertrekt. Indien nodig laat je je beschermers hem/haar naar het Licht begeleiden.

En weet dat mensen die paranormaal begaafd zijn, in de 'geestenwereld', heel goed herkenbaar zijn. Ze zijn een soort baken van licht in een grote duisternis. Een geest kan jou dus opzoeken om op wat voor manier dan ook contact te zoeken met het leven dat hij/zij heeft achtergelaten/moeten achterlaten door dood te gaan. Ze zoeken via 'de weg van de minste weerstand' naar 'n manier om contact te krijgen met 'Aarde', met de wereld die zij kennen. Vaak werkt dit niet en worden mensen juist heel angstig van hun aanwezigheid, zoals jij in dit geval.
Er is verder niets ernstigs aan de hand, want je hebt hierin een keuze. Neem die beslissing, bepaal wat je wilt. Jij bent eigenmachtig, en baas over jouw leven. Klaar. Heel simpel. En niemand heeft het recht, aan deze noch aan gene zijde, om iets te doen waar jij je niet prettig bij voelt.

Helpt dit?

Groetjes,
Dromeres

Harrie1986
7 jaar geleden

Ik zou je 1 ding willen vragen misschien klinkt het raar maar soms liggen dingen erg voor de hand
ik zal een kleine uitleg geven als ik vroeger vervelend was zei mijn oma pas maar op vanacht zit de duvel op je tenen
en verdomt toen ze uitgestapt was naar een volgend station als jullie begrijpen wat ik bedoel de 2e nacht
had steeds het gevoel dat iemand op mij voeten zat of er aan zat.
Er zijn extremere dingen voorgevallen maar dit was nog geen ramp om het zo te zeggen.

Als je misschien iemand verloren hebt die heeft gezegd ik hou je je in de gaten of een soortgelijke opmerking als mijn
oma aan je gegeven heeft zou je je eens moeten concentreren op je voeteinde van je bed ook op deze plek gaan zitten
en ik weet haast wel zeker dat je een vrouwelijk persoon aantreft met een permanentje.

Ik ben me pas sinds 2 jaar aan het verdiepen in deze dingen dus hang me nergens aan op.

mvg Harrie

mARJORIE lORRAINE
4 jaar geleden

lIEVE EMMA;


Ik zal je wat vertellen over geesten, je hebt te maken verschijnlijk te maken met een geest die niet al te slecht in elkaar zit maar er meer mee zit dat ze dood is gegaan op een jonge leeftijd en ziet dat jij een leuke meid bent dat een tiener is en nog steeds in leven.echter is het soms door jalozie van een geest probeeren ze in het begin aardig te doen en daarna proberen ze in je lichaam te gaan om bepaalde contact met jouw te maken en dan bezit van je lichaam te neemen in het ergste geval.in jouw geval weet jij niet zo goed hoe jij moet handelen in dit geval het is vreemd dat jij nachtmerries krijgt en slaaploose nachten als het een goede geest zou zijn.probeer die geest duidelijk te maken dat zij respect moet toonen naar jouw toe evenals dat jij geen disrespect toont naar jouw toe en dat jij het wel eens waar het zou waarderen als zij jouw duidelijk kan maken wat haar verwachtingen zijn of wat eer met haar gebeurt is dat ze is dood gegaan. in mijn geval is het dat ik als jong meisje al geloofde dat er geesten bestonden en ik was er al;tiojd al een beetje bang voor om ze mischien te zien op een gegeven moment of hoe geesten er nou daadwerkelijk uit zouden zien.ik word zelf lastig gevallen door twee mensen die mijn leven hell proberen te maken met hun geest en hun aanwezigheid het zijn een man en een vrouw en ik ken hun persoonlijk al een beetrje voordat ik besefte dat ze mij gingen lastig vallen met hun geest en hun gepraat.het blijkt dat deze twee uitoefeningen doen op mensen en geesten van levende en dode mensen om een bepaalde kick te krijgen iets anders dan een widgi board.ik heb die mensen 6 en een half jaar geleeden ontmoet en bijna twee maanden nadat ik hun kende begonnen ze op mij uit te oefenen omdat ik geesten kan zien en sommige kan horen.het blijkt dat ik verkeerde mensen tegen kwamen en misbruik van mijn kennis en geloof wouden maken ze waren jaloers op mij geworden.since dien heb ik amper geslaapen en begon ik er slecht uit te zien.ik voelde hele rare dingen in mijn lichaam gebeuren en werd continu lastig gevallen met bijn alles waar ik naar toen ging en met de mensen waar ik mee omging deze twee mensen heeten Stanley saverino en een vrouw quita saint martins ben ik twee jaar later te weeten gekomen. dat waren die twee waar ik even mee omging.ik voelde de hele tijd dat ik bekeeken werd door iemand wat later bleek hun te zijn overal waar ik kwam kreeg ik probleemen. en kon ik niet meer normaal met iemand om gaan en was het alsof die ander persoon aLS IK MET IEMAND WAS WERD BEINVLOED omdat hij of zij raar gingen gedragen en dat kwam door hun.ik werd mishandeld in mijn slaap en had krassen op mijn armen en beenen als ik wakker werd toen werd het erger ik hoorde een mannen stem iets tegen mij zeggen terwijl ik alleen in een kamer zat dat ik nooit van hem af zou komen omdat hij jaloers op mij was geworden en dat dat hij mijn geest uit mijn lichaam probeerde te krijgen met uitoefeningen omdat hij het voor zichzelf w2ou en dat hij het voor zichzelf wou maar nu komt het dat is precies wat die vrouw ook wou.uiteinelijk praaten die twee nu al jaren in mijn hoofd bij mijn oor om te zeggen dat ik mijn ogen aan hun moet op offeren omdat ze mijn ogen willen gebruiken om te kijken hoe ik het leven bekijk dat ze mijn manier van praaten willen beheren wat niet lukt.dus een dag wat ik mee maak bestaat uit dat deze twee de heele dag en nacht deze zinnen uitspreeken naar mij ik wil jouw iogen ik wil dat jouw geest zich behoofd dat jij wisseld met andere mensen dat ik jouw lichaam leeg zuig dat ik misbruik van jouw lichaam kan maken etc.ik hem op een gegven moment gezegd ik herken je stem Stanley en quita omdat ik niet wist dat jullie zo ziek zijn om zulke dingen te doen.ik slaap amper en dat heeft te maken dat huin mijn hoofd proberen vol te proppen met dingen wat hun verwachten wat mijn lichaam niet kan of wat ik weiger voor hun te doen ik wordt knettergek van hun geprrat om de seconde zeggen hun kanker hoofd dit kankerhoofd daten ze stoppen nmiet dit noemen ze teister geestyen geesten die ziek en jaloers zijn.je moet je voorstellen dat je een vriend of vriendin heb die dag en nacht negatieve dingen gaat zeegn bij jouw oor en niet stopt met praaten ik ben niet basng voor ze maar ze proberen mij te voorceren om slaaf te zijn wat ik weiger tot aan mijn dood en daarna.als ik deze stel ooit nig tegen kom want hun komen uit rotterdam maak ik hun echt dood.ik heb zoveel goede contact gehad van doode mensen die mij gewoon met repect behandelde maar deze twee mensen leven nog maar hun woorden ook zwarte magie en winti uitoefenaars dat zijn mensen die geen resopect hebben voor de dood en de levende.ik heb alles al geprobeerd om duidelijk door te geven dat hun niks aan mij hebben.since kort heb ik een baby en met het gestalk van deze twee geesten ben ik zo moe van wat hun bij mijn bedeinde en in mijn bed doen is het niet normaak mee ik ben tegenwoordig probeer ik met andere mensen contact te krijgen die ook slechte dingen meemaken ook ik heb veel nachtmeries door deze twee ook omdat ze zwaar kinderachtig zijn als je vriendelijk vraag of ze oprotten dus nu ben ik niety zo aardig meer tegen hun.ik ben woedend en teleurgesteld dat ik zulke zieke vieze mensen ben tegen gekomen.god sta mij bij met wat er met hun gebeurt als ik hun tegen kom.nou ik hoop dat jij het niet boos ben op deze lange brief als ik in details nog meer was gegaan schrik je nog meer.als jij last blijft houden komt het mischien door de kast maar kan het zijn daat dat meisje verbonden is met die kast.nou emma veel sterkte het helpt in ieder geval om erover te praaten of van je af te schrijven amen

4 jaar geleden

Marjorie Lorraine, dan is het tijd om deze nare dingen af te stoten. Of misschien hulp te zoeken door naar de huisarts te gaan en te vertellen waar je mee rondloopt. Slapeloze nachten zijn niet goed. Het maakt je uitgeput en wanen kunnen hieruit ontstaan. Ik vind het moeilijk om te zeggen, maar volgens mij ben je in de war. Je hersenen draaien 500% in de rondte. Ben je niet moe, meisie?1 keer bewerkt. De laatste keer was 4 jaar geleden door Esme.

4 jaar geleden
Beheerder

Wat Marjorie betreft

Het spijt mij te zeggen, maar het klinkt helaas als een typisch geval van schizofrenie.
Hierbij ontstaan wanen en hallucinaties als stemmen horen.
Negatieve symptomen zijn beelden zien, die weer bij psychose horen, maar een en ander kan elkaar soms overlappen.


Niet meer dan een droom per post.
Geen dromen van derden plaatsen.
Geen droom starten in het onderwerp van anderen.
Berichten zullen anders worden verwijderd, of het onderwerp wordt op slot gezet.

1 keer bewerkt. De laatste keer was 4 jaar geleden door Sheherazade.

Naima
2 jaar geleden

Beste Esme,

Ik hoop hit de grond van mijn hart dat je inmiddels al hulp hebt gekregen en al lang oke bent van je slaapproblemen at bent. Al voelt het niet zo aan bij mij, ze zijn nu wel meer onderdrukt door de houding die je hebt aangenomen en door wat je slikt om rustiger te worden hoop niet dat je vaker naar de fles gaat grijpen om te kunnen ontspannen... want dat zou juist namelijk begin van echte ellende betekenen. Ik behandel al meer dan 25 jaar geregeld allerlij situaties waarin/waarbij zulke vreemde (voor de mens) gebeurtenissen plaats vinden.

Doe ik zonder poespas zonder acracadabra of enige mysterieuze hocus spocus heisa... gewoon met door God gegeven gave geerfd van mijn bet bet bet grootouders.

Mail mij en als ik je kan/mag helpen, GRAAG.

Liefs,
Naima

Naima
2 jaar geleden

Correctie ik reageerde op Emma, met haar slaaploosheid. Niet op Esmee, las net Esmee de reactie dus nij deze Esmee ook welkom als je hulp nodig HEBT bij afbakkenen van jou persoonlijke en geestelijke cirkel/grenzen.

Liefs
Naima

Deze discussie is gesloten.