Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Geest opa

joey
7 november 2012

Heeey,
Nou laat ik maar gelijk beginnen, Ik had als kind altijd al een goede band met mijn opa toen hij overleed was ik er echt kapot van (ik was rond de 7 jaar)
Maar een paar weken daarna zag ik hem steeds zitten naast mij op de bank op de plek waar hij altijd zat maar toen kocht mijn oma een nieuwe bank en sinds dien heeft hij nooit meer op de plek gezeten. Ik heb nog altijd het gevoel alsof hij over mijn schouders mee kijkt en dat vind ik meestal wel prettig, ik praat ook soms nog met hem is dat raar? ik ben nu namelijk al 15 en altijd als ik aan hem denk krijg ik tranen in mijn ogen. Dus ik wilde weten of ik mij dit allemaal in beeld of het ook echt is?
groetjes joey

8 november 2012

Het is denk ik egt blijf praatten met hem als je hem ziet. Het lijkt gek een geest. Maar als je een goede band heb. Blijf je het ook houden. Sommige geesten willen op de aarde blijven in hun eigen huis,stoel,bij mensen die ze nog herinneren. Daar komen ze op af. Blijf praatten met je opa het klint gek een geest maar hij heeft ook gevoel net als een lijk alen geesten hebben geen lijk. Vergelijk met jou geest en de Zijne. Alen jij heb een lijk.ik hoop dat je hier wat aan heb. Maar wees wel vriendelijk geesten zij. Gevoeliger dan mensen. Groetjes van Vanity

31 januari 2013

Heee,
Ik heb het zelfde met mijn overleden oma.
Zij was overleden toen ik 2 jaar was, maar ze hield erg veel van mij.
Altijd als ik moet huilen en als ik alleen ben dan heb ik het gevoel dat ze me steunt.
Ik praat ook soms met haar als ik alleen ben.

Het is wel iets moois.
En het is al helemaal niet raar.

Groetjes, Sharon