Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Geesten als kind

joey5386
7 november 2012

Hallo,
Ik bedacht me laatst dat ik als kind in bed lag en bijna iedere nacht een nachtmerrie had.Het was steeds dezelfde, 'drie mannen die langs de deur opening van mijn kamer lopen steeds heen en weer en ze komen steeds dichterbij'. Ik had het mijn moeder nooit vertelt tot laatst, ze heeft gezegt dat zei zich ook nooit thuis voelde in het huis. Wat kan dit betekenen?

groetjes joey

7 november 2012

Je hoef je nog geen zorgen te maaken gewoon doen wat je al tijd doet.en kijk niet en denk niet er over dan voel je meer veilig. Als er wat anders ge beurt re me maar ik weet het meeste over geesten. Groetjes van vanity

1 december 2012

Beste Joey,

je kunt het best met je moeder overleggen een deskundige erbij te halen.
Die kan jullie helpen de eventuele geesten te ''verjagen''.

Groetjes.En dan nog even tegen Vanity: Je moet niet doen alsof je alles weet, als je dat niet weet. Het kan problemen bij anderen veroorzaken. Ik betwijfel of je weleens weet dat je mensen problemen en ongeluk kunt brengen met slechte adviezen. Als je echt wilt helpen, zoek je het op in boeken en leer je er wat over. Maar ga niet zomaar dingen zeggen die niet waar zijn of verkeerd uit kunnen pakken. Dat wou ik even kwijt.

Blessed Be.