Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

geesten

Sanne ch. o.
24 oktober 2012

hallo,
ik ben sanne een meisje 16 jaar.
ik woon al mijn hele leven in hetzelfde huis met katten(als er eentje komt er een nieuwe in de plaats) en voor mij en mijn familie woonde er een gezin en hun dochter heeft zelfmoord gepleegt in ons huis.
mijn zus heeft toen ze nog klein was een geest in ons huis gezien, het was een man omringt door wit licht.
jaren hebben we toen niets meer gezien of gehoord.
tot mijn opa op 1 maart 2010 stierf.
sindsdien heb ik het gevoel dat er iemand bij mij is ook als ik alleen thuis ben.
mijn mama heeft een vriendin die zich soms bezighoud met geesten en spiritualiteit, ze was een dag bij ons thuis toen we het erover hadden;
ik stond recht in de woonkamer en ze vertelde mij dat het meisje achter mij stond en me geen pijn wou doen maar me iets duidelijk wou maken.
soms ben ik bang thuis zeker als ik allleen ben, meestal als we beneden zitten horen we boven de meubelen verschuiven en als we boven zijn horen we dat beneden.
als ik 's avonds in bed lig heb ik het gevoel dat ik word aangestaart terwijl er niemand is en soms beweegt mijn deken aan mijn benen terwijl ik stil lig en er niemand bij me op de kamer is ook geen kat.
mijn zus wou op een dag een fotokader ophangen dus was ze er foto's in aan het leggen maar voor een reden had ze die nog niet opgehongen, een paar uur later toen ze naar haar kamer ging riep ze dat ik moest komen kijken.
ik ging kijken en zag dat het glas van de fotokader gebroken was, een kat zou het niet gedaan kunnen hebben want de 2 grote waren heel de dag beneden en de kleintjes zouden het niet kunne breke dachte we.
een paar weken geleden lag mijn mama in bed en iets sloeg 3 keer tegen haar voeten.
ik wordt 's nachts ook vaak wakker en dan wordt ik ineens erg bang dat ik bij mijn mama in bed ga liggen omdat ik me niet meer goed voel in mijn kamer.
even geleden had ik ook de tv aan staan maar ik was ondertussen ook op de laptop bezig dus dacht ik dat ik de tv beter uit kon zetten dus deed ik dat maar toen sprong de tv ineens terug aan en dan weer uit en weer aan en uit.
ik vond het een beetje eng dus ging ik naar mijn kamer en toen ik boven in de gang was hoorden ik een grommend geluid en toen vloog de badkamer deur ineens dicht.
het gebeurt ook vaak dat er een kat naar een bepaalde hoek(altijd dezelfde) kijkt in de woonkamer terwijl er niets te zien is.

zou iemand mij misschien kunnen vertellen of ze dit ook meemaken en of je er iets aan kan doen?

24 oktober 2012

Hallo Sanne. ik ben 16 jaar .weet bijna alles van af. maar zeg tegen je ouders dat ze een geestenverdrijver moet vinden want. Het kan mechien je opa zijn. Of het meisje. Niet elke geesten ziener weet niet of het goed of kwaad is. Ik kan wel zeggen dat het een demon is! Mechien jou opa of het meisje. Maar hun 2 kunnen je ook beschermen. Tegen de demon. Ook als als je gaat verhuizen geen nut ze blijven mensen volgen maar geesten niet. Geesten kunnen wel stoelen weg schuiven. Maar als het kasten en tafel is het een demon. Koop geen demon boord. Doe ook geen glazen draaien! Geen nut en ook gevaarlijk. Dus je moet egt een geesten veedrijver hebben. En zo als noot gebruik je wierook. Als je nog meer wilt weten er over re: me maar. Mechien kan ik je wel helpen lijkt me wel leuk maar durf nooit alen. Maar ze verlangen naar de angst van de mensen. Of ze pesten je. Maar als je meer wilt weten geef ik me email als je het wilt. Tip blijf niet alen nodig een vriending uit of ga naar hun toe dan voel je met zijn 2 veiliger. Groetjes van Vanity. Succes

24 oktober 2012

Je moet nooit een geestenverdrijver erbij halen, alleen als je er echt gek van wordt. Een geesterverdrijver kan namelijk bezeten raken door die geest en dan zit je misschien opgescheept met een bezeten mens dat niet meer weg wil. Probeer om je er niet op te concentreren maar concentreer je op wat je echt wil wat het is. Als je twijfelt moet je het alsnog doen en gewoon denken 'GA WEG, IK WIL DIT NIET'

Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen

Sanne ch. o.
24 oktober 2012

dag Vanity,
heel erg bedankt voor je reactie.
ik heb even geleden nog met een vrouw gesproken over dit alles en ze zei dat ik ook kaarsen moest branden zeker in mijn kamer omdat het daar meer gebeurt, maar ik wordt nog steeds wakker 's nacht.
mijn mama is vanaf gisteren ook begonnen met wierrook branden dus hopelijk zal dit helpen.
ik had in elk geval wel niet gedacht dat het een demon zou zijn.
en over het alleen zijn, soms als ik met mijn zus ben heb ik ook dat gevoel.
zij heeft ook een keer gezegt dat ze iets zag in mijn mama haar kamer een voet van een man met een zware schoen niet met een been erbij ofzo maar alleen een voet die net voorbij de muur liep.

Sanne

Sanne ch. o.
24 oktober 2012

dag Patros Fibros,
ik ga het zeker eens proberen om te zegge dat ze weg moeten gaan maar zal dat het niet erger maken of ze boos maken ofzo?
ik heb er geen ervaring mee dus ik zou niet willen dat ik iets fout doe dat het erger maakt.

Sanne

7 november 2012

Je moet in jezelf vertrouwen. Wees niet bang voor de geesten.
Als ze niet weggaan betekent dat dat ze hulp willen of hulp willen bieden.
Probeer je te concentreren op wat je bij die geest voelt. Als je bijvoorbeeld een goed gevoel hebt bij die geest, dan kan dat een overleden familielid zijn dat contact met je zoekt. Het kan ook een andere dierbare zijn.
Als je een slecht gevoel hebt kan je ze gerust wegsturen. Een kwade geest gaat niet terug als je het echt meent en een goede geest hebt.
Dus wees niet bang om ze weg te sturen.

Gr. Patros Fibros