Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Openstaan voor het paranormale

sofieee
19 oktober 2012

Zoals de titel al zegt zou ik me willen beginnnen met openstellen voor het paranormale. Aura's gaat al lukken, ik zie al vaak randen om mensen heen alleen de kleuren komen nog niet echt 'eruit'.

Ik lees al heel erg lang mee met alle topics en ben er bewust van dat het gevaren met zich mee kan brengen.
Ik zie of hoor geen geesten, wel heb ik soms het gevoel dat ik bekeken wordt, dit is wel meestal s'avonds (dus het kan tussen mn oren zitten :') )

Tips zijn altijd welkom; kritiek ook.

Groetjes.

19 oktober 2012

Hallo Sofie. Ik hebben ook wel soms dan ga ik lekker in mijn bed liggen. ik voel soms dat ik bang ben voor hun. Maar ik voel me niet alen in me kamer s'nacht's. Ik weet niet of je bang bent voor hun maar niet bang zijn want ze doen niets. Je kan wel in contact met hun komen als je ze ziet. Sommige vinden het leuk dat je met ze praat maar anderen zien dat niet in. Het is wel gek een geest maar zonder een lijk. Maar geesten zijn gewoon net als ons. Alen wij zien hun niet zitten om dat er veel mensen niet in hun geloven. Je hoef ook niet te geloven maar als je het een keer mee maakt dan geloof ik het. Ik heb het al 16 jaar niet mee gemaakt dus ik weet het niet mechien komt het ooit later of niet. Er kan gevaren zitten maar niet bij geesten. Hun zijn net als engelen. Maar ze hebben geen vleugels en beschermen je niet ze gaan of ze blijven. Je kan ook vraagen maar moet met respect bevoordeeld dit. Hallo mevrouw of meneer wilt u meschien weg gaan uit mijn kamer. Of je kan ook wierook gebruiken stop ze in plek waar jeje niet veilig voelt. Of je accepteerde in je huis. Maar als er iets meer gebeurt licht aan en uit kraan lopen en zo dan zoeken geesten contact met je op. Of ze willen praatten of je waarschuwen. Maar als er meer gebeurt zo als een stoel schuiven of tafel iets zwaars verplaatsen is het geen geest. Hoop niet dat ik je bang maak maar. Voor de zeker als het gebeurt. Is het een demon ook al als je gaat ver huizen geen nut ze blijven mensen volgen. Maar komt heel weinig voor nooit in Nederland voor gekomen dus maak je niet druk. En als het gebeurt ga dan naar een geest verdrijven nooit wachten als je gelijk iets zwaars ziet weg schuiven gelijk op zoeken naar geesten veedrijvers. Je kan het ook doen met geesten maar ik denk dat ze zeggen weg jagen met wierook. Ik hoop dat je wat hier mee kan. Groetjes van Vanity

sofieee
20 oktober 2012

Hee!
Ik ben niet bang voor ze, alleen als het donker is krijg ik soms wel de rillingen ervan.
Ik heb wel soms het gevoel alsof ik bekeken word maar als ik rondkijk is er niks/niemand. Ook nog nooit meegemaakt dat er spontaan is bewoog (gelukkig niet).
Bedankt voor de info/tips, daar kan ik wel wat mee :).