Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

schimmen in huis

16 augustus 2012

Hallo,
ik woon samen met mijn lieve man en zoon van 14 maand in een nogal oude huis, gelijks vloers. In het begin was het in huis wel rustig, wij wonen hier in het huis nog geen half jaar. In mijn vorige huis wist ik dat er ook meerdere aanwezig waren, maar wil mij voor de rest niks over weten. Ik weet dat geesten bestaan, maar ik ben er niet mee 'bezig', todat een week of 2 terug.
Ik ben een week terug op zolder gaan kijken om paar spullen te zoeken voor in huis, toen ik het zolderlicht nog niet aan gedaan had, zag ik ineens een schim voor mij in het donker weg vluchten, toen in het licht aan deed, was deze schim nergens meer te bekennen.
Sinds dien was het even rustig, totdat deze week het weer begon.
Mijn zoontje wilt begin deze week niet meer in het donker slapen, en als hij wakker word en begint te huilen en sta bij hem, wijst hij soms geschrikt naar vaste plaatsen.
Natuurlijk wil ik naar deze plaatsen niet kijken en probeer mijn zoontje zo veel mogelijk gerust te stellen. Als ik even bij hem blijft is het weer goed en slaapt hij weer verder.
Nou werd ik vaak wakker vanacht en zag ik ineens een schim bij onze slaapkamer deur staan, en hij ging ineens weg.
mijn man gelooft er niet in, dus met hem kan ik er ook niet echt over hebben, kan iemand mij misschien helpen en een tip geven wat ik er aan kan doen???

Gr. Kelly

16 augustus 2012

hallo
ik ben pas een beetje met het spirituele gaan werken toen ik een nachtmerrie had en mijn vriendin hielp het te verwijderen. we legde een kleedje op de grond en de muur en het raam deden we open. we deden allemaal kaarsen aan en het licht uit. mijn vriendin had het woord tegen onze ziel (daar komen dromen vandaan) terwijl we gingen mediteren. opeens vloog het raam met een klap dicht terwijl het windstil was binnen en buiten en daarna zag ik (gelukkig heel snel) dat het kleed in de fik begon te staan. sinds toen heb ik in de avond zo af en toe gemediteerd. sinds ik 10 of 11 was begon ik de aanwezigheid te voelen van geesten en nu beginnen de visioenen van momenten op andere plaatsen. ik heb mezelf gespecialiseert in geesten en mijn buurjongetje ook (hij en een buurmeisje gingen eens fietsen en toen kwam er supersnel een brommer aan die ze aan zou rijden. ze stonden midden op het pad en de brommer reed gewoon door en raakte ze niet). dus als ik jou was zou ik eerst mediteren en je concentreren op je ziel (bij mij zit dat in m'n borst). na een tijdje kun je de geesten voelen met je ziel. je krijgt een raar gevoel als ze in je buurt zijn en als je je ogen sluit zie je hun gedaante. als je dat kan kun je 's avonds (of in een donkere ruimte) met de schim praten. als hij er echt is zal hij komen en dan kan je in je hoofd met hem praten. je krijgt dan zijn antwoord in je hoofd. maar je moet al je verdenkingen en fantasie├źn los laten, anders denk je dat het zijn antwoorden zijn. ik heb ook een eest in mijn huis en daar kan ik 's avonds mee praten, nu valt hij mij niet meer lastig en kan ik veilig slapen.

ik hoop dat dit helpt. ;-)
Groetjes Fantasiegirl

p.s. laat je zoon het ook doen dan gelooft hij het en is er vrede in het huis.2 keer bewerkt. De laatste keer was 22 augustus 2012 door Fantasiegirl.

17 augustus 2012

Fantasiegirl heb je wel opgelet? haar zoon is 14 maanden; en zoon van 14 maandEN.

20 augustus 2012

Die kunnen het toch ook prima Jayson..??

haha1 keer bewerkt. De laatste keer was 20 augustus 2012 door *..'tMeisje..*.