Boodschap overleden vader?

8 jaar geleden

Vannacht weer gedroomd over mijn overleden vader, die in begin april helaas is overleden.
De 'droom' speelt zich af in het huis van mijn ouders. Ik wil naar boven lopen maar zie plotseling mijn vader staan in de badkamer. Hij gooit zijn petje ( die hij altijd op had en ook mee is in zijn kist ) naar mij beneden. Ik vang hem en ik loop de woonkamer in waar mijn moeder en zus zitten. Ik zeg tegen ze: moet je kijken, ik heb zijn petje hier, en papa staat boven. Mijn moeder zegt kom we gaan naar boven dan.....maar dan horen we hem naar beneden lopen de trap af...
Hij komt de woonkamer in en gaat bij ons zitten. Ik zeg Pa alles goed...ja alles goed, maar ik ben verdrietig omdat ik jullie verdrietig zie. Maar het is warm, het is goed, zelfs in de koelcel was het warm....
Ik kon hem zo duidelijk weer zien...en aanraken... net ECHT! Toen kwam zijn hondje Charley naar hem en hij aaide hem ook. Hij zag er echt uit hoe hij altijd was voordat hij ziek was! Net echt de droom...of was dit geen droom??

8 jaar geleden

Dit hoeft niet persee een droom te zijn.. Maar als je moeder en je zus het zich kunnen herinneren kan het werkelijk zijn..
Een geest kan zich zelf tonen.. (kan) waarschijnlijk wil hij indd dat jullie niet zo verdrietig zijn.. wat hij wou zeggen heeft hij nu weten te zeggen..
Is dit wel een droom dan heeft hij contact met je gemaakt binnen je droom.. Dan kan hij zich niet laten zien en heeft hij op deze manier zn boodschap doorgegeven..
Wat hij zei is zn boodschap.. treur niet.. er komt een dag dna zijn jullie weer samen..

8 jaar geleden

Dank je Meisje voor je bericht.....
Ja ik denk nl. ook dat het geen echte droom was....ik heb eerder ook een 'ECHTE' droom gehad. Deze heb ik ook op de site geplaatst. Misschien wil je hier ook naar kijken en hoe u dit ervaart.....
Dus mijn vader kan dus wel degelijk contact met mij maken? Hoe dan?
En ja zal ik zeker weer bij mijn vader zijn?

8 jaar geleden

Terugkomend op mijn eerdere bericht over mijn droom 'verdrietig' nu het volgende wat gebeurd is!
De aanleiding van het verdrietig zijn is als volgt. De dag voor mijn droom is er wat voorgevallen/gebeurd waardoor wij verdrietig waren, mijn moeder en ik.
Als het mooi weer is gaan we altijd satés op de bbq doen en dat doet mijn vader altijd. Nu was het die zondag mooi weer en de kindjes van mijn zus kwamen langs. Nu was ik degene die de satés ging doen op de bbq en voor mij en mijn moeder was dit erg zwaar en dus waren wij verdrietig. Die nacht is dus mijn vader in mijn 'droom' gekomen om te vertellen dat hij verdrietig was omdat hij ons verdrietig zag.
Nu afgelopen dinsdag was mijn moeder erg verdrietig en dus ik ook. Die nacht is er iets gebeurd. Rond 2:30 uur 's nachts hoorde ik iets vallen beneden. Ik durfde niet eigenlijk naar beneden maar toch gedaan. Alle lichten aangedaan maar zag niks. Totdat ik 's morgens naar de berging/bijkeuken liep en zag dat de 2 bbq roosters in het midden van bijkeuken lagen terwijl mijn moeder deze in een plastic zak bij de bbq had gedaan en deze stonden nog rechtop in de tas.....
Hoe kan dit????

8 jaar geleden

antwoord op je 2e bericht:
ik zal kijken welk bericht je eerder heb geplaats.. je zal daar een reactie van me terug vinden.. :)
Jou vader kan contact met jou maken.. Jou vader is als het ware nu een mens zonder lichaam, zijn ziel/geest leeft voort in een geheel ander wereld..
Deze geesten hebben krachten en energiën om contact te maken met mensen, wij mensen kunnen daarintegen weer contact maken met geesten door je ziel te ontwikkelen..
Doordat jij je vader graag wilt zien/spreken ontwikkel je een bepaald energie wat hem kracht geeft..
Doordat jullie beiden dus het graag willen en jullie krachten ontwikkelen en hij deze gebruikt, maakt hij contact met je..
Het KAN vaker gebeuren dat je weer contact hebt met je vader..

Je vader vind het echt niet leuk dat jullie verdrietig zijn. Echt niet..
Toen jullie die dag verdrietig waren kwam hij in je droom en maake contact met je en heeft duidelijk gezegd wees niet verdrietig..
Toch is 1 van jullie weer verdrietig geweest en dus doet hij dit om aan te geven dat ie nog aanwezig is en dat hij het beslist niet leuk vind..

ps. ik ben geen u hoor.. :$ gewoon je/jij

Salina
8 maanden geleden

Goedemorgen,
Ongeveer 2weken na het overlijden van mijn vader op 15 augustus 2019 kreeg ik een droom, waarbij ik bij mijn vaders grafkist stond die hadden ze geopend omdat ze het zouden verbouwen of iets. Ik keek toen naar mijn vaders gezicht en hij leek verdrietig. Vervolgens stond hij op en ik zei huh hoe kan het dat je leeft en hij zei dat hij niet dood was. Vervolgens zei hij ‘ik ga weer liggen’ en ik zei waarom je ligt daar al sinds ‘vorige week vrijdag’ - vond het raar dat ik dit zei omdat hij echt daadwerkelijk op een vrijdag begraven werd. Entoen was de droom voorbij totdat ik vannacht droomde dat mijn vader op mijn bureaustoel zat. Krijg hier nog kippenvel door maargoed. Toen vond ik het dus bijzonder dat ik hem zag en zei ik ‘omg dit is echt bijzonder dat ik jou als enige kan zien’ mijn vader keek niet direct richting mijn gezicht maar eerder vooruit. Vervolgens had hij een stapel enveloppen in zijn hand en het leek alsof hij die kreeg van andere overledenen. Ik vroeg ‘maar er is dus een leven na de door dat hierna verder gaat’ en hij zei ‘ja’. Ik vroeg ‘hoe ben je in de hemel gekomen? Heb je contact gehad met God? Hij zei ik moest een opdracht doen voor een boerenklooster ???? en als je die niet haalt heb je een ander opdracht en nog 1 apart. Vervolgens kon ik opeens zien hoe het was in de hemel en zag ik dat mensen als opdracht tegenover elkaar stonden en elkaar met een bal probeerden af te maken (soortvan trefbal). Vervolgens riep ik mijn zus en zei ik ‘hij geeft je nu een knuffel’ entoen gaf hij mij ook een knuffel. Vervolgens kwam mijn broer erbij. Daarna leek het alsof mijn droom in mijn droom voorbij was en ik ging uitleggen aan mn moeder broer en zus wat ik precies zag. Iemand die weet wat voor betekenis dit kan hebben?

Tania
6 maanden geleden

Hallo Afgelopen nacht zo raar gedroomd over mijn overleden vader.. ik hoorde zijn stem wat ik zo fijn vond want die klonk natuurlijk zoals zijn stem was hij riep me naam en zei:je moet goed naar me luisteren deze afspraak gaat niet door.... 03:00 vanacht zat ik dan ook rechtop in me bed het was zo bijzonder wat kan dit betekenen.?

Groeten Tania

6 maanden geleden

Dat kan jij alleen weten en voelen.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  ** ********  *******  **  ** **   ** 
 **  **  **  ** **   ** ***  ** ** ** ** 
 ** **    **      ** **** ** ** ** ** 
 *****    **   *******  ** ** ** ** ** ** 
 ** **   **       ** ** **** ** ** ** 
 **  **   **   **   ** **  *** ** ** ** 
 **  **  **    *******  **  **  *** *** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht