Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Verschrikkelijke onverklaarbare pijn

16 juni 2012

Hee iedereen,

Jeetje wat een verhalen! Nu durf ik eindelijk ook mijn vehaal kwijt, want ben altijd bang dat niemand het gelooft!
Ik ben 19 jaar en een jaar geleden had ik een droom... In mijn droom was ik van het perron afgeduwd en viel op de treinrails, ik kon niet erg en er kwam een trein aan op dat moment... Ik werd schreeuwend wakker en pakte mijn telefoon om mn beste vriendin een bericht te sturen dat ik was overreden door een trein! Dit was rond 01:00. Ik was helemaal bezweet en had ongelofelijke verschrikkelijke pijn in mijn armen en benen! Ik ben serieus huilend door het huis gaan rennen omdat ik zoveel pijn had! En elke keer als ik weer in slaap viel ging mijn droom verder op het moment dat ik op de rails lag en de trein zag aankomen.. Ik heb tot 05:30 niet meer kunnen slapen door de omstandigheden. Toen ik die ochtend wakker werd, voelde ik me prima en er was niks aan de hand! Alsof het nooit gebeurd was... Er gebeuren al jaren onverklaarbare dingen in mijn kamer. Mijn kamer is ook ouder dan de rest van het huis. Mijn ouders sliepen er vroeger en die zeggen dat het er spookt en ik heb hetzelfde idee. Ik ben deze droom nooit meer vergeten en kan er geen verklaring voor vinden.. Kan iemand mij alsjeblieft helpen?

20 oktober 2012

Hallo flora. Als je het meerderen keeren droomt komt het uit maar als je het maar een keer droomt is het maar een droom. Een soort telepathie maar danig je slaap. Ik denk niet dat het door jou ouders word gegeven maar mechien zagen ze je droom of ze waarschuwen jou. Als er iets zwaars word geschoven of op getilt is het een demon dan moet je geesten veedrijvers op zoeken en uit nodigen. Maar denk niet dat er een demon in je huis zit. Als je last heb van jou ouders die spoken. Kan het wel met geestenverdijvers maar ik weet als wat ze gaan zeggen het zijn jou ouders ja kan ze weg jagen uit jou huis maar mechien beschermen ze je. Je kan ze weg halen met wierook. Ik zal zelf niet doen want het zijn jou ouders. Als je ze is een keertje ziet niet bang zijn. Ze willen dan contact of praatten met je. Alen het is wel gek maar het is net als ons maar dan zonder lijk. Ik hoop dat het wel een betje klopt en zo niet of je wilt meer weten er over. Kan ik je wel helpen maar ik weet niet ook alles.groetjes van Vanity

sofieee
20 oktober 2012

Ik zou eens met wierrook alle hoeken en gaten van je kamer langs gaan en je ramen en deuren open. Of ze vriendelijk vragen om weg te gaan.

2 november 2012

Hoi Flora.

Ik heb ook zo iets.
Ik heb van me zelf al slechte knieeen.
Maar, soms als ik ga slapen snachts dan droom ik over mijn pijn in me knieeen.
Een olifant die erop staat, trein reals, of dat ik me knieeen breek.
Dan schrik ik wakker en dan kan ik wel janken van de knie pijn.

En hoe het komt, ik heb geen idee.