Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

geesten in mijzelf en in onze huis.

17 januari 2012

hallo,
Ik heb vannacht een hele rare droom gehad.
Ik droomde dat ik samen met mijn man en zoon in een groot huis woonde met heel veel kamers en grote hallen. Natuurlijk hadden we een heel groot zolder, maar daar durfde ik niet te komen. Mijn zoon huilde nauwelijks en lachde heel vaak. Ik merkte op dat er nog een andere zoon aanwezig was. Deze kleine jongen kende ik niet en lag alle dagen en nachten te slapen in een grote hal in een soort houten kribbe.
Hij sliep door alles heen en kon hem ook niet wakker krijgen.
Ik was op een dag jarig en hield een feestje samen met mijn vrienden en familie.
s'avonds tegen een uur of 12 merkte ik aan mezelf op dat ik heel raar begon te worden, iedereen praate tegen mij maar kon op een of andere manier niet terug reageren. iedereen had het niet zo gauw in de gaten, maar mijn beste vriendin wel. Ik dwaalde rond door alle kamers maar op de zolder durfte ik alsnog niet te komen.
om 12 uur precies stond ik bij die onbekende baby in de hal en zag ineens zijn ogen open gingen, hij huilde ineens heel hard waardoor mijn zoon ook ineens begon te huilen. Ik merkte dat mijn lichaam alleen maar naast de onbekende jongen bleef staan terwijl ik heel graag naar mijn eigen zoon heen wou. Ik hoorde en zag ineens schimmen zonder benen, handen of armen en hoofden naar beneden komen naar ons toe.
Ze namen de onbekende jongen of baby mee en gingen ineens het huis uit.
Mijn beste vriendin zag alles gebeuren en maakte zich hele erge zorgen. ze zorgde dat een bekende van haar die spiritueel begaafd was naar ons huis toe kwam om voor te zorgen alle geesten uit ons huis te verdrijven.
Het was iets over 12 toen ik merkte dat alle vrienden ineens weg waren en dat ik samen met mijn beste vriendin en die onbekende vrouw in onze woonkamer zat. Alles dwaalde door mijn hoofd en zag dat mijn zoon in zijn bedje in de woonkamer lag en dat hij nog steeds heel erg huilde.
Ik wou nog steeds graag naar mijn zoon toe, maar lukte mij nog steeds niet.
De vrouw stak een houten kom met wierook en takjes er in in brand en blies het kort daarna uit. Waarbij er dus heel veel rook uit kwam.
Ze rijnigde het hele huis en merkte op dat uit mezelf heel veel geesten vrij kwamen en een herrinering waarom deze geesten bij mij waren en wat er aan de hand was.
De vrouw was ineens weg maar merkte op dat de geesten nu naar mijn zoon toe gingen maar kon hem niet helpen en ook nog niet naar hem toe kon gaan.
Mijn droom hield op en schrok ineens wakker. Kan iemand misschien mij helpen met deze droom wat het misschien in kan houden ??

18 januari 2012

Okee dit is best een lastige droom want de oorzaak is lastig vast te stellen meestal gaat er iets aan vooraf die dag dat je wakker bent waarover je vervolgens gaat dromen, wat was er allemaal die dag of in die week aan bijzonders gebeurt?? Misschien dat ik je wel kan helpen dan, niet dat ik een expert ben hoor maar ik help graag mensen heb zelf ook 1 nare droom waar ik maar niet uitkom.Ben helaas alleen goed in andere helpen niet mezelf in die dingen.