Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Bovennatuurlijke krachten in mijn droom.

Annalaura
4 januari 2012

Ik heb vannacht iets heel raars gedroomd, het ging over spiritualiteit.

Ik was met mijn vriendin in het bos en ze vroeg aan mij hoe ze bovennatuurlijke krachten kreeg.
In mijn droom had ik dus bovennatuurlijke krachten en ik leerde het aan haar ik zei tegen haar:''Om bovennatuurlijke krachten te bezitten moeten we 3 stappen ondernemen... kom mee''

Ze volgde me dus en we kwamen aan bij een grote boom midden in het bos.
Ik liet eerst mijn krachten aan haar zien. Ik bestuurde de boom en ik liet 'm bewegen met mijn handen. Ik deed iets met mijn handen waardoor de boom ging bewegen. Later liet ik ook struiken bewegen. Ik zij tegen mijn vriendin:''Je moet doen wat ik ook doe, doe mij na en je kan bomen/mensen/dingen besturen''. Ze luisterde naar mij en deed mij na en het lukte haar ook om dingen te besturen met haar handen. Ik:''Oke, goed gedaan de eerste stap is voltooid nu gaan we naar de 2 stap''

We gingen het bos uit en kwamen bij mijn oude basisschool. Ik:''We gaan geesten oproepen we gaan nu een raam aankijken en wachten totdat er een geest komt in je hoofd moet je de volgende spreuk 3x zeggen''. -Die spreuk ben ik vergeten-. Later lukte het en we hadden dus geesten opgeroepen, de geesten zagen er heel wazig en eng uit.

De 3e stap ben ik vergeten en toen werd ik wakker.

Kan iemand mij misschien uitleggen wat dit betekent? Ben wel heel erg benieuwd.

Groetjes,

Annalaura
9 januari 2012

Help me gwn. ;s

10 januari 2012

Ik kan hier niks mee.. dit heeft nix met je ziel of zoiets te maken.. dit bestaat niet,, zelfs niet in de geesten wereld..
dit was gewoon echt een droom.. en dit zal nooit gebeuren..
misschien zou je willen dat je da kan en dat je drom dit droomt,, dat dit verlangens zijn.. maar ik weet niet wat verschillende dromen betekenen.. alleen weet ik dit is een droom..;)