Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

speciale gave?

Vampire
8 jaar geleden

Hey allemaal

Ik ben Thalia (ik ben 13) en ik heb denk ik meerdere gaven. Ik kan dingen ruiken die nog heel ver weg zijn en ik hoor dingen die andere niet horen. Ook voel ik aan wanneer er iets gaat gebeuren. BV twee weken geleden liep ik door de stad en opeens kreeg ik een akelig gevoel en ik stapte zonder dat ik het doorhad twee passen naar achter. Als ik dat niet had gedaan was ik er nu niet meer geweest. Er kwam namelijk Opeens een bus uit en zijstraatje en die reed opeens over de stoep. Als ik daar was blijven staan dan was ik overreden. Dit soort dingen gebeuren me wel vaker. Maar het aller vreemdste is dat agressieve of bange dieren rustig van me worden. Als ik ze aanraak dan gaan ze liggen en doen ze opeens alsof ze erg braaf zijn.
Weet iemand wat er met me aan de hand is? Ik ben echt bang dat ik gestoord ben ofzo. Weet iemand wat ik moet doen?
Een wanhopige meisje xxx

Boodschap
8 jaar geleden

Je bent helder voelend om arm het sommige dieren en zo ook mensen hebben dit als instinctief aangeboren gekregen.ook dieren voelen dit aan ze horen(verstaan) jou beter dus je contact en energie wordt beter overgebracht. Als jij bijv boos ben zullen dieren hier ook sneller op reageren. Omdat ze jou boos beide voelen en dat weerspiegelen ze of ze gaan je uit de weg op dat moment. En zo werkt liefde of blijdschap dus ook. Het heeft niets met geesten te maken, ga ze ook niet opzoeken jou gaven te verbreden. Maar luister gewoon goed naar je gevoel en wees er niet bang van. Zoek maar eens op helder voelend naar laat je niet gek maken met ligt gidsen of geesten. Er is maar een almachtige en die wil niet dat jij contact zoekt met de gene zijde geesten en dergelijke.

Vampire
8 jaar geleden

Dankje. Ik snap er al wat meer van. Heeft mijn gave ook iets te maken met dat ik hsk ben?

Boodschap
8 jaar geleden

Hoi wat bedoel je met hsjk ben?

Boodschap
8 jaar geleden

Wat betekend hsk

Vampire
8 jaar geleden

Hoog sensitief kind

Vampire
8 jaar geleden

Slanke hsk bent dan en he gevoeliger voor dingen. Dat verklaart ook waarom ik beter hoor en ruik. Maar ik snap niet waarom ik Dingen doe juist voor er iets erg gaat gebeuren zonder dat ik het weet.

Boodschap
8 jaar geleden

Hoi dat zou best kunnen,ik denk dat ieder die heldervoelend is gevoeliger is als sommige. En waarom je dingen doet voordat er iets ergs gebeurd heeft te maken met dat jij energieƫn en signalen uit je omgeving oppikt op het moment dat het in gang wordt gezet. De film spiderman is heel fictief maar daar in wordt uitgebeeld hoe een spin gevaar aan voelt, dat is het beste waar je het mee kan vergelijken als je het uitgelegd wil hebben. Het is geen toekomst voorspellen omdat je dan dingen ziet die nog gaan komen. Wanneer bijv diebus jou bijna overrijd en jij op zei springt, doe jij dit niet omdat je het zag een moment voor het gebeurde, maar omdat jij iets negatief voelde en instinctief voelde jij je geneigd tot handelen. Dus op zei springen. Dit kan zijn dat je de stress signalen die de bus chauffeur, omstanders of iemand die het zag gebeuren uitstraalde voelde of de druk van een groot gevaarte die in jou gevoels omgeving sommige noemen het aura te dicht bij komt, wat jou waarschuwingssignalen gaf. In de toekomst kijken of visioenen kan je met deze gave ook hebben, maar als je dat meemaakt weet je het verschil wel heel duidelijk. Ik weet waar ik over praat omdat ik het zelfde heb. Het is nog al verwarrend en langdradig het allemaal uit te leggen. Maar schrik er niet van om arm het volg je gevoel, en ga aub niet in. De new age troep geloven, over lichtgidsen en engelen om hulp vragen of geesten je mengt je dan met het kwade ook demonen en zal jou gezien je gave en je gevoeligheid op de nek zitten en gaan beinvloeden. Volg je eigen ik luister naar je gevoel en als het je angst aanjaagd en hulp wilt vertrouw op jezelf en/of bid tot Elohim Joshua(god), en vraag om hulp en begeleiding. In mijn geval voel ik mij ook beter bij dieren omdat zei niet liegen of een veradende aard hebben wat sommige mensen wel hebben en sterk uitstralen, ik kam hier heel depressief van worden of angstig/ misselijk dus als jij jou ook fijner voelt bij dieren, zoek dan de volgende keer dat je verdrietig bent dan eens je troost bij een dier.

Boodschap
8 jaar geleden

Oja doordat je dingen in. Het nu op pikt en energieen, dus ook gevoelens ( ik weet niet of je al zover bent) kan je ook heel goed voelen of iemand staat te liegen. Als je dit stukje gave verder krijg uitgebreid kan je zelfs hele sterke gedachtes dus ook energieen van iemand oppikken.

Een soort van gedachte lezen, en als je dit kan kan jij als het ware ook met dieren praten omdat gedachtes geen woorden zijn maar energie is. Een vorm van telepathie.

Je moet niet denken dat het net als in films is en je even met je vingers knipt en het allemaal leuk is het zal je ook veel verdriet geven wanneer jij bijv weet dat men je voorliegt maar het verzwijgt of er niet op in wil gaan, mensen afstand nemen omdat ze bang worden dat ne hen kan lezen en alles weet dat ze verkeerd doen of hebben gedaan. of je gave zo zwaar op je gaat drukken dat je niet meer weet welke gevoelens er van jou of een ander zijn. Maar wees sterk je komt er wel overheen, en uit eindelijk zal het je helpen in je leven.

Vampire
8 jaar geleden

Hey. Bedankt voor alles. Ik ben met de telepathie aan de gang gegaan en het begint me een beetje te lukken. Ik vind het vooral moeilijk om bij jongens te weten te komen of ze liegen of niet enzo. maar even iets anders. Ik ben tot vorig jaar heel erg hard gepest. Ze sloegen me ook wel eens in elkaar maar op een dag kwamen ze bij me en ik werd opeens heel boos en ik stond met m'n rug bijna them een boom aan. Ik kon hem net aanraken met m'n vingertoppen. De pesters wilden me op de grond duwen maar ik viel tegen de boom aan. Ik zakte in elkaar en opeens valt er een hele grote mooie kraai een van de pesters aan. Hij valt en hij rolt in de sloot en toen ben ik snel weggerend. Toen ik na een paar dagen weer naar school durfde hoorde ik dat de pestkoppen niet op school waren. Ze waten aangevallen door een stel op hol geslagen dieren ofzoiets vertelde de anderen me. Komt dit door mijn gave of was dit puur toeval ?
Groetjes
T

Boodschap
8 jaar geleden

Het kan toeval zijn, maar ik ben ook vaak verdedigd door dieren. Ik kan tot op de dag van va daag niet plaatsen of ik mijn gemoedstoestand over breng ofdat het uit vrije wil is, dat ze handelen ik denk een beetje van. Beide.

Aniel
8 jaar geleden

Hoi Ik ben Aniel,

Ik wil graag ook mijn ervaring met jullie delen mijn gave's zijn dat ik als mensen over mij praten zelfs als ze heel ver van mij vandaan staan of zelfs fluisteren dat ik precies kan weten waar ze het over hebben als het om mij gaat het wordt mij ingefluisterd bovendien kan ik ook sommige dingen voorspellen die gaan gebeuren ook kan ik dingen situatie's aanvoelen. Ik heb zelfs de mogelijkheid om in de geest van criminelen binnen te dringen en zo alles te achterhalen wat ze van plan zijn.
Mijn andere gaven is in de kunst ik ben figuurzaagkunstenaar waar ik woon dar ben ik de enige die dingen kan maken die je nergens ziet.
Ik heb bovendien ook spirituele gave's....

Groetjes, Aniel

Mila vangorp
8 jaar geleden

Hallo allemaal

Ik heb volgens mij een gave
Ik kan gewoon terug zien van het verleden terwijl ik gewoon wakker ben

Zn soms als ik slaap dan zie ik de dag dazr nz wat er gebeurt en de volgende dag gebeurt het altijd

rilana janssen
7 jaar geleden

een tijdje terug heb ik wat mee gemaakt verschillende keren 1 keer was het zo nou ik heb een beetje urn van mijn dierbare oma op de kleerkast staan en op een dag willde ik een dutje doen was erg moe ik sliep nog niet en voelde ineens inergie van de urn in 1 straal naar mij toe stralen na 1 minuut was het weg laats heb ik ook gedroomd
dat een ander dierbare overledene wilde opstaan uit zijn graf het was wel heftig hij schoot omhoog als ik dit soort van dingen mee maak denk ik dat hun mij iets duidelijk wilde maken of iets willen zeggen
ik maak intussen vele dingen mee laats viel er bevoorbeeld een lamp van het plafon toen ik het liedje was aan het luidsteren van do blijf bij mij met die zin viel de lamp op de grond ik heb vaak deze dingen 1 keer had ik overdag heel sterk het gevoel dat iemand bij de deur opening stond dat had ik normaal niet of voel koude vlagen om mij heen
ik vond het heel apart en mooi om inergie te voelen van een dierbare overledene oma maar ook wel heftig tegelijker tijd en een beetje angstig kun jij me helpen of ik paranomaal ben of niet en als dat wel zo is hoe ik hiermee goed om kan gaan of daar verder in te gaan ontwinkelen bedankt alvast vriendelijke groetjes van rilana janssen

7 jaar geleden
Beheerder

Vooral jongeren dragen een enorme hoeveelheid chaotische energie met zich mee.
Dat komt omdat die energie nog niet gericht is op een ontwikkeling of keuze in het leven.
Jongeren bezitten zeer veel energie.
Dat is een van de redenen dat poltergeist verschijnselen vaker optreden bij jongeren, vooral kinderen.
Verder is het altijd de vraag in hoeverre er synchroniciteit mee speelt.
Daarbij moet worden gedacht aan het zinvol samenvallen van causaal niet gebonden gebeurtenissen, zoals die lamp, die schijnbaar toevallig loslaat bij een liedje. Synchroniciteit is de basis van orakels.
Maar hoeft nog niet paranormaal te zijn. Bij het doorbreken van de bewustzijnsdrempel namelijk houden die verschijnselen op te bestaan. Dus als de samenhang begrepen wordt.
Wie gevoelig is pikt meer op dan de meeste mensen, die voornamelijk bezig zijn met de kermis van deze wereld. Er is een zekere ontvankelijkheid en rust voor nodig. Toch kan het je op een moment overkomen dat je even in een time frame terecht komt waarop een deurtje opengaat naar invloeden die buiten de realiteit lijken te staan. Soms zijn dit hallucinaties maar het komt beslist voor dat mensen iets aanvoelen komen. In de geest vormt zich een schaduw die vooruit valt over gebeurtenissen.
Ik vergelijk dat met aggregatie toestanden. Zoals ijs water en stoom. In de geest is het nog damp, daalt het af wordt het water en daarna vaste substantie als ijs. Dus die geestelijke wereld der oorzaken, zoals Boeddha dat zo mooi omschreef.

Het is mogelijk de overledenen aan te voelen. Maar soms is het een gewone verwerking van het verlies.
In onze gedachten en dromen leven ze immers voort. Een deur is meer een symbool van de toegang tot je psyche en we projecteren die in de geest, alsof het om een materiƫle deur zou gaan.

Zo zou de lamp synchronistisch/archetypisch voor het bewustzijn moeten staan.





Deze discussie is gesloten.