Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Zit mijn vriendin met een geest in huis?

11 jaar geleden

Hallo, een vriendin van mij heeft een probleem met wakker worden 's nachts ongeveer rond hetzelfde uur, zelf weet ik niet precies welk uur, maar ik weet wel dat als ze wakker word ze een kort gevoel heeft van angst en dat ze voelt dat ze niet alleen is. Alleen zij heeft er last van, niet haar famillieleden. Eerst en vooral zal ik even medelen dat ze pas 3 jaar in het huis woont, zelf vertelde ze me dat het al vanaf het begin zo was maar helemaal niet zo erg als nu. Voor zij en haar familie er intrekte stond er nog een oud huis (+ bos achter de tuin) op dat erf, dat is dan afgebroken om een nieuw huis op te plaatsen (het is ook best belangrijk dat je weet dat de vorige eigenaar een oude man is die IN DAT OUD HUIS GESTORVEN IS).

Aangezien ik vroeger best geïnteresseerd was in paranormaliteit dacht ik meteen aan de geest van die man die niet kon overgaan, het klinkt ook best logish dat de geest niet verderkan omdat hij kwaad is dat z'n huis is verwoest. Zo'n dingen had ik al eens eerder op tv gezien :o
Ik vertelde daarna aan mijn vriendin dat ze moest proberen wierrook te branden in haar kamer en toen stopte het even en kon ze rustig slapen.
Maar een week daarna begon het terug en werd het alsmaar erger.

Vandaar nu mijn vraag: Is het een geest zoals we dachten? En zowel, wat is er dan aan te doen om die geest te laten overgaan? Ik hoop dat iemand hier een goed antwoord op kan geven, want het internet was best onduidelijk toen ik dit soort dingen opzocht, alleszinds bedankt in naam van mij en mijn vriendin ! :)

- ik weet ook niet of het belangrijk is dat jullie weten dat we nog best jong zijn (15/17j) -

11 jaar geleden

Hoi schoenflap

Je vriendin kan in gedachten in gesprek gaan met die ziel en hem vertellen dat hij niet meer op zijn huis of eigendommen hoeft te passen en dat als hij omhoog kijkt hij daar een helper ziet die hem verder kan helpen en hem naar een plaats brengt waar hij verder kan leren, mopper of ga niet schelden, maar blij vriendelijk.

Groeten H@ns.

11 jaar geleden

OK dat is begrepen :) bedankt voor het antwoord Hans ^^ ik hoop dat het werkt voor zowel m'n vriendin als de geest (:

Groetjes terug ^^

11 jaar geleden

Hallo,

Kan het misschien ook zijn dat je vriendin iemand heeft verloren en dus ook al over zou moeten zijn gegaan?
Het gevoel van angst is erg vervelend en naar, maar dit lijkt erg op hoe ik mijn gids heb leren kennen.
Ik werd zelf ook wakker in de nacht en ik was ook bang omdat ik ook voelde dat er iemand was, toen ik opeens een man op mijn bed zag zitten. Ik was erg bang voor hem en trok mijn deken over mijn hoofd heen en toen ik even later weer keek stond hij in mijn deuropening en lachte me vriendelijk toe.
Sinds die dag zit hij nog steeds elke dag aan mijn bed en weet ik dat hij niets kwaads in zin heeft.
Het hoeft dus niet zo te zijn dat je vriendin bang hoeft te zijn voor deze aanwezigheid!

Ik hoop dat dit jullie een beetje heeft geholpen!

Groetjes,