Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

anti deprisiva.....

youknowwho
11 jaar geleden

mensen die geesten zien of horen. of tewel hallucineren. dat had ik dus er waren zoveel dingen gebeurd en mijn hoofd kon het niet meer aan. toen had ik best wel veel anti deprisiva geslikt. een kwatier later begon ik me ziek te voelen en ging dus naar mn bed ik begon te huilen uit het niets en kon niet stoppen. toen wilde ik slapen en deed mijn best toen ik eindelijk een beetje rustig was voelde ik ineens een negatieve energie en voetstappen op me afkomen ik wilde mijn ogen niet open doen. maar als ik ze open deen hoorde ik niks meer. en als ik ze weer dicht deed hoorde ik het weer op me aflopen.
niet lang daarna hoorde ik gehijg het kwam onder mijn bed vandaag maar ik kon het niet zien. toen was het over ik wilde mijn ogen niet meer dicht doen dat gehijg bleef ik horen. ik keek naar de muur en zag een zilver dingetje. ik volgde het overal waar het naar toe ging ik wilde het niet maar het ging vanzelf toen zat het op het plafond. toen werd ik gek ik zag vliegen uit de muur komen en ze begonnen ronde te vliegen...
ik deed muziek in mijn oren en deed mijn ogen dicht. maar ik heb de hele nacht niet meer geslapen.

11 jaar geleden

Ik denk dat het komt door een overdosis of meer dan je normale gebruik. misschien als je het nog weet kan je de vorm can het zilvere dingetje beschrijven of je een teken erop zag staan.
ik zou echt niet weten waar de vliegen voor staan...
sorry meer weet ik er niet van.
je muziek kan je weer op rust gebracht hebben omdat het vertrouwd klonk. wat goed kan helpen (hielp bij mij):zet zelf in wit licht dat met ogen dicht zie zelf voor je maak een witte ei om je heen vol met wit licht.en harde schaal.
zeg in je zelf niemand kan bij mij hier ben ik veilig. dat was de oefening die bij mij het beste hielp. alleen ik deed de oefening toen het donker was.
groetjes1 keer bewerkt. De laatste keer was 11 jaar geleden door suzanne.