Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

lastig worden gevallen door "geesten" in dromen

12 jaar geleden

tenminste.. als je het natuurkundig aan pakt.

--------------------------------------------------------
Onderschrift
If someone dies, it doesn't mean he's gone for ever...

One sky, one destiny..

NT'NTaMOOt2DY

12 jaar geleden

lol marcel, jij zit 100% met geesten dat is duidelijk.....

12 jaar geleden

En sinds wanneer heeft het spirituele met de wetenschap te maken XD
....................................................................

12 jaar geleden

Weinig :P. Maar, dit is 1 van de dingen, die er op kunnen wijzen dat ze niets kunnen doen. Ik ben er ook van overtuigd, dat zielen/geesten daadwerkelijk een gewicht hebben. Ik bedoel, het is niet "niets". Natuurlijk willen deze cijfers niets zeggen.
De pijn die je zou kunnen krijgen, is waarschijnlijk verweer van jou defensie. Jij zelf, de ziel, en je lichaam (wat je dus een sterveling maakt.) hebben allebij een spirituele verweer. Mocht er inderdaad een kwaad willende geest aanwezig zijn, dan verzet je lichaam zich. (Mocht dit niet werken, dan gaat het over naar je ziel.. maar, zo ver komt het nooit. Want nog steeds, jij bent tig keer sterker) En dat kan pijn veroorzaken. De wonden die je krijgt.. Dat kan ik niet bepaald verklaren. Dat gaat denk ik voorbij mijn kennis hier over. Ik denk zelf dat dit komt omdat je lichaam verweert, waardoor je met je handen bepaalde bewegingen uit haald, wat krassen veroorzaken.

Mochten mensen toch echt denken dat geesten je echt lichamelijk (en dan dus direct, niet indirect) kunnen aanvallen, dan hebben ze denk ik, gewoon weg, te veel films gekeken :P

--------------------------------------------------------
Onderschrift
If someone dies, it doesn't mean he's gone for ever...

One sky, one destiny..

NT'NTaMOOt2DY

12 jaar geleden

Nou Marcel...niets aan gedaan?

12 jaar geleden
Beheerder

Als je geesten in huis heb, is het probleem zo op te lossen. Mensen maken er meestal een groter probleem van dan dat het is omdat ze er bang voor zijn. Maar wat is een geest nou, Een geest is iemand op aarde, die zijn levensweg nog aan het afmaken is of die het licht aan het zoeken is. Je hoeft echt niet bang te zijn voor ze want ze kunnen je niks doen. maar wat jullie dus zou kunnen doen, als gene met een probleem, is zeggen dat de geesten naar het licht moeten gaan, of gewoon met hulp een lichtpoort maken, maar dat is me daar wat.

greetz feneaux

12 jaar geleden

het klinkt als een uittreding van het lichaam..

12 jaar geleden
Beheerder

zou je wille uitleggen wat je bedoeld? ja ik weet wel wat een uittreding is alleen ik snap niet waar je het vandaan haald;)

feneaux

12 jaar geleden

lichtpoort is niet altijd nodig.. En werkt ook niet altijd. Niet alle geesten willen naar "boven". Sommige blijven liever hier, op aarde. Maar mocht je er last van hebben, kan je ze gewoon weg sturen.

--------------------------------------------------------
Onderschrift
If someone dies, it doesn't mean he's gone for ever...

One sky, one destiny..

NT'NTaMOOt2DY

12 jaar geleden

ja maar er is geen andere manier die mij bekend is om naar het licht te gaan, en hoe langer een geest op aarde blijft hoe langer het uitgesteld word dat hij weer als mens zijnde terug naar aarde komt.

roxanne
12 jaar geleden

hallo ik heb vanaf mijn peuter tijd al vaak gehad dat ik dingen zag die er niet waren ik noemde het vaak personen en mijn moeder dacht vaak dat ik verzin vriendinnetjes had ik heb nu de laatste tijd dat ik begin met slapen en ik in mijn slaap wakker wordt en dat ik ineens naast mijn eigen slapende lichaam zit ik zie dan ook vaak veel licht bollen wit maar ook donkerdere ik weet niet wat ik er mee aan moet maar mijn oma is ook overleden en iedere keer hoor ik haar mijn naam noemen in mijn droom en ik zie haar hand weer en ik sta vaak ook op om haar hand te pakken en dan kan ik uren praten met haar maar zouden dit echte dingen zijn of niet want ik heb juist nog nooit echte vormen gezien ik hoor soms wel wat en ik heb ook wel een keer geestje schrijven gedaan enzo en ik heb al vaker gelezen dat je lichaamsdelen kunnen worden overgenomen als je te open bent en ik ben hier ook erg bang voor omdat ik dit juist heel sterk heb

groetjes roxanne

Arjan
12 jaar geleden

Ik heb 2 "kleine" ervaringen gehad. Een was dat toen ik overdag uit mijn kamer liep er 3 keer hard gebonst werd op mijn deur waar ik net vandaan kwam. De andere was heftiger. Ik werd wakker en het was een beetje schemerig in mijn kamer (half 7 in de zomer). Ik zag iets verderop in een bureauvak zitten. Een schim wat een klein kaarsje in zijn hand leek te hebben eb er mee rond zwaaide. Toen vloog het met uitgestrekte armen en benen in mijn bureau en het was weg. Apart, maar ik ben niet echt bang op dat soort momenten. Ik stond bij beide momenten even stil en dacht "dit kan toch niet"? Eerlijk gezegd geloof ik er nog niet in, maar ik hoop dat er wel zoiets bestaat.

Arjan
12 jaar geleden

Ik had ook heel lang last van een bepaald slaapverschijnsel meerdere malen. Ik wil weten wat het is maar ik kàn het niet omschrijven. Het voelt ernorm irritant aan en het lijkt alsof je in een sleur zit. Het enige wat ik me kan herinneren van de vele beelden die ik zie is een wit vlak met een grote ronde donkere cirkel middenin. Kent iemand dit?

marcel
12 jaar geleden

hoi,

laatste tijd is het gelukkig iets rustige,heb aangegeven dat hij niet welkom is.
weet onder tussen dat het een man is van 39
heb nu een stuk minder last

Trembel
11 jaar geleden

Hallo allemaal,

Zoekend naar antwoorden, kwam ik op deze site terecht.
Al sinds mijn 15e heb ik "lucide" dromen. Ik slaap, maar ben ook weer wakker...
Tijdens deze dromen is er een aanwezigheid bij me. Soms voel ik de ademhaling op mijn gezicht, en word ik betast en heel af en toe gaat het zelfs verder dan dat.
Deze dromen ervaar ik helemaal niet als beangstigend. Degene of hetgene die dit bij me doet, veranderd regelmatig van vorm en is dus niet altijd als een "persoon" te omschrijven.
Ik zoek antwoorden wat het kan zijn, want een slaapverlamming is het niet, aangezien ik gewoon in staat ben om te bewegen en ademen. Ook voel ik geen angst.
Is er iemand die mij kan helpen om dit te begrijpen?

Bedankt,
Trembel

11 jaar geleden

Het kan inderdaad een onderzoekende geest zijn, maar wat bedoel je met 'en heel af en toe gaat het zelfs verder dan dat.'?
Geesten hoeven niet te ademen aangezien dat geen nut heeft, wat je dan waarschijnlijk voelt is hun aura/aanwezigheid. Het betasten.. Ik ben daar niet geheel zeker van, als het koud aan voelt.. en soms misschien kippenvel geeft (als reactie op deze kou) zou het inderdaad een betasting zijn. Mocht dat niet zo zijn, kan het zijn dat de geest inspeelt op je zintuigen, waardoor er bepaalde spiertjes samentrekken waar door het voelt alsof je aangeraakt wordt.

--------------------------------------------------------
Onderschrift
If someone dies, it doesn't mean he's gone for ever...

One sky, one destiny..

NT'NTaMOOt2DY

11 jaar geleden
Beheerder

das een heelgoed antwoord wat je kreeg trembel!

Trembel
11 jaar geleden

Hoi Denzil,

Hartelijk dank voor je reactie!
Hiermee bedoel ik het feit dat er een soort van "seks" plaatsvindt.
Ik kan de betreffende persoon/ aanwezigheid zelf ook echt aanraken en voelen.
Ik krijg geen rillingen en het is ook niet koud (kippenvel). Het is dan net alsof er een echt persoon "aan" me zit.

Ja, ik weet zeker dat het geen droom is, maar wat het dan wel is? Tja....

Trembel
11 jaar geleden

Ik ben helemaal vergeten te melden dat ik inmiddels 28 jaar ben.
Dit zou voor mijn gevoel het idee van een onderzoekende geest bijna onmogelijk maken.
Tenzij deze 13 jaar nodig heeft voor zijn "onderzoek"

Daniëlle
11 jaar geleden

Een aantal weken geleden droomde ik over een geest die zich in mijn laptop bevond.
Hij volgde me overal en zelfs als mijn laptop uitstond begon deze uitzichzelf op te starten en foto's op mijn buroblad te plaatsen. Mijn moeder besloot in mijn droom om de geest uit te drijven, tevergeefs! Het was zó realistisch dat ik er de hele ochtend over nagedacht hebt. De weken gingen voorbij tot zaterdagavond.
Ik besloot om 16.00 uur even te gaan liggen omdat ik verschrikkelijke hoofdpijn had.

Toen droomde ik dus weer over een geest die zich ditmaal in mijn kamer bevond. Het was een donker figuur waarvan ik het gezicht niet kon zien. Hij pakte me bij mijn voeten beet en begon me heel snel rond te draaien in mijn kamer. Het gekke van alles was, was dat ik mezelf zag liggen in bed met dezelfde kleren aan als waar ik mee naar bed ben gekropen om een dutje te doen. Ik vertelde mezelf in mijn droom me op 1 punt te concentreren om te bewijzen dat het nep was. Na het draaien kwam de donkere gestalte naast mijn bed zitten en begon woorden in een voor mij vreemde taal op te ratelen.
Ik voelde me draaierig en misselijk toen ik wakker schrok en zit er sinds zaterdag aan te denken wat dit kan betekenen.

Steeds vaker heb ik het idee dat ik niet alleen ben op mijn kamer, gisteren begon mijn slaapkamerlamp ineens 2x te flikkeren, een baby die een paar weken geleden op mijn kamer lag keek langs me heen en begon zijn armpjes omhoog te doen, alsof hij opgetild wilde worden. Sindsdien ben ik er eigenlijk mee bezig want erin geloven heb ik nooit gedaan.

Weet iemand wat dit betekend?

11 jaar geleden
Beheerder

maar een geest kan geen sex metje hebben, echtniet. Een geest heeft geen lichaam, en geest kan je alleen maar de indruk geven, en als he een lucide droom hebt kan hij je van alles wijs maken. Al was dat zou, zou ik ok al zat verkracht zijn en me huis. en dan letterlijk.

ine
11 jaar geleden

Kun je vragen stellen aan geesten?
Ik voel de elektrisch geladen aanwezigheid , ik zie een soort schaduw , klein. laag bij de grond.
mvg ine

11 jaar geleden
Beheerder

Ja, je kan altijd vragen stellen, maar soms krijg je anwroord met je gevoel, en soms gewoon zachtjes of duidelijk. je hebt natuurlijk ookkans dat hij niets geeft.

11 jaar geleden

Je kan het niet altijd op roepen. Soms willen ze geen antwoord geven, of genereer je zelf een antwoord. Maar 9/10 keer komt het daadwerkelijk van een geest af.
Vaak is het ook zo, als je plots een gedachte heb, wat totaal niet van jou is.. Dat het een geest kan zijn, die je of probeert te foppen, of je probeert te helpen.

Geesten kunnen geen seks hebben met wij stervelingen. Enigste wat ze kunnen doen is inspelen op je zintuigen, waardoor je denkt dat je wat voelt bij je geslacht deel o.i.d. Leeftijd heeft er niks mee te maken.

Zintuigen dus, dat geld dus het voelen van warmte en kou, maar ook je gehoor, je zicht, en je reuk vermogen. Snap je? Dus het is allemaal.. ja.. Holografisch.. niet echt..

--------------------------------------------------------
Onderschrift
If someone dies, it doesn't mean he's gone for ever...

One sky, one destiny..

NT'NTaMOOt2DY

Trembel
11 jaar geleden

Aan jullie allemaal hartelijk dank voor jullie reacties!
Natuurlijk weet ik wel dat de gevoelens niet lichamelijk zijn, maar ja, men zoekt toch altijd een verklaring voor dit soort zaken.
Ook al is er niet altijd een verklaring te vinden.

Het is een hele lang tijd niet meer gebeurd, maar opeens weer terug.
De geluiden in huis en de voetstappen zijn ook weer terug, dus er is weer iets aan de hand waarschijnlijk.

Och ja, ik weet niet beter, dus we will let it be!

Nogmaals bedankt!

Deze discussie is gesloten.