Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

lastig worden gevallen door "geesten" in dromen

alfred
7 jaar geleden

heb je antwoord gehad op je laatste vraag?

ik wil dit graag weten

matthew
7 jaar geleden

Dromen zijn,

dromen zijn een onderdeel van ons geweten het zijn onze angsten en onse trotse momenten of hele gevaarlijke.
ik heb zoveel dromen. sommige zijn herinneringen en sommigen slaan nergens op.
hierdoor heb ik een hele study gedaan in dromen.
dromen zijn simpel realistisch omdat het word gemaakt in onze hersens wij creƫren wat er gebeurd.
je moet het zo zien als je iets in je droom niet wilt kun je nee zeggen net zoals je dat kan doen als je wakker bent.
meeste mensen worden geteisterd door hun eigen toe doen bijv. door,
bang zijn om te zeggen wat ze willen, oneerlijk tegen mensen zijn, denken te machtig te zijn, slechte dingen meegemaakt hebben etc. je snapt hopelijk nu wel wat ik bedoel.
ik persoonlijk geloof niet in geesten heb heeele boel gedaan om te zien of ze bestaan.
ik heb altijd reacties gehoort van als je er niet in geloofd zul je ze nooit zien.. waarom niet ? ze claimen energy van dingen om hun heen toch?? dus zou een niet gelover het ook kunnen zien.
dus dromen hebben altijd een punt van onstaan zoek uit waarom het een geest is etc. geloof me als je jezelf accepteerd met je angsten zullen dingen zo duidelijk zijn voor je.
wat ik heb gedaan was een droom dagboek bijhouden van mijn dromen.. (ik kan serieus nu 5 hele goeie films uitbrengen)
na 7 jaar teisterende dromen te hebben kwam ik achter waarom ik altijd lijde in mijn dromen.
ik lijd op een dagelijkse basis. geen goeie jeugd. vanaf jong uit huis getrapt en vanaf toen altijd alles zelf moeten doen.
een logisch mens weet de rest wat volgt ik heb mezelf nooit liefde gegeven en met mijn goeie hart veel slechte dingen gedaan.
nu weet ik zolang ik loyaal ben naar mezelf en de mensen om me heen. slaap ik beter. ik vind mezelf nu een persoon ik houd van mezelf heb me verleden met heden geaccepteerd. ik ben voor het meeste gedeelte verlost van slechte dromen.
dromen zullen altijd bestaan het is onze fantasie en onze nachtmerrie.
Ik heb gelezen uit een onderzoek gedaan op dag dromers. er zijn sommige zo erg dat de wereld die jij en ik zien voor hun heel anders eruit zien. hieruit werd uigevonden dat ieder realiteid en perspectie in de wereld waar wij in leven anders zijn. letter wij kunnen kijken naar dezelfde boom en je zult zien hoeveel dingen jij niet ziet en ik wel.
dus wees niet bang in een droom. daag jezelf uit. ga op avontuur accepteer je rol als leider of god of helper ofzo.
ow btw kinderen uit bed gesleept worden enzo doen mensen ook zelf. slaapwandelen...
als een mens doodgaat word ons energy terug gegeven aan het universum. het blijft niet hangen het vloeit mee met de stroom energie die door het universum gaat.
iig het conflict geesten bestaan vs geesten bestaan niet gaat ook al honderde jaren door. en zal eeuwig doorgaan.
het is een middel om inkomsten te genereren om mensen die te bang of dom zijn om hun eigen onder ogen te komen en te zeggen dat het leven beter kan.

mo
6 jaar geleden

Zelfde droom gehad ik zag obama in een monster die zijn weerga niet kent veranderen. En zijn vrouw ook in mindere versie.

mo
6 jaar geleden

Dromen uit tekenen en angst? absoluut niet. Ik heb vele dromen en alels is uitgekomen. Van kind die ik heb terwijl dit niet kon volgens artsen. Tot de twin towers tot aan het eerst kind van Miaxima. Het was niet eens bekend dat zij zwanger was. Soms zien of hebben mensen dromen die van God komen. Of van het kwaad demonen is ook mogelijk. En idd uit verwerking of angst is ook mogelijk.

Roos1709
6 jaar geleden

Gedacht aan psychische problemen? Psychose misschien? (de grip op werkelijkheid en fantasie kwijt raken?) Zoek eens op google naar wetenschappelijk bewezen uitleg over dromen, daar zullen jullie wijzer van worden

(Wat doe ik op dit forum? Onderzoek dus, toevallig kwam ik hier via google pff)

Boehoe
6 jaar geleden

Ben je wel helemaal goed? Je word gek gemaakt door het geloof dus, je ouders geloven? Uit welk dorp kom je?

Roek
6 jaar geleden

Heel stom maar wat ik heb meegemaakt is zeker aantal weken geleden maar pas vandaag heb ikeraan zitten denken en kwam ik erachter dat ik die dag wat heb meegemaakt die nacht maar de vraag is nu dan ook waarom herinner ik me nu pas die nacht....ik weet t toch goed als ik eraan denk ik ging slapen en voor ik t wist was ik heel angstig en voelde ik een verstikkende druk en ik werd dus uit bed gesleurd en tegen de muren aan gegooid en er kwam iets op me af ik was heel bang en riep naar me ma en om hulp maar ik weet nu niet was t een droom of werkelijkheid?? Ik weet wel de volgende dag dacht er niet aan behalve dat ik helemaal brak was.....en opeens vanochtend kwam t naarboven maar met vraagtekens......ik voel dan ook zo niet mezelf ik kan t niet plaatsen....hoe weet ik u of t echt was of een droom of wat???

maarten
6 jaar geleden

de tips die ik geef ga jullie huizen reinnigen met wierrook en vraag de aards engelen om hulp.
wees erg sterk tegen voor de demonen komt het goed

noord
6 jaar geleden

Goedendag, dromen zijn een deels verwerking, maar als je je droom goed kan herinneren, kunnen ze ook een waarschuwingen zijn. van vele verhalen die ik hier lees, sommigen zijn echt in de problemen. mijn ervaring: mijn dochter is een medium, toen ze al twee was deed ze uitspraken en geheimen, is zij onder invloed van een demon? was zij wakker zag afspelen in de kamer droomde ik op het zelfde moment. ook als ik ergens naar toe ga, ruik ik de plek al. of woorden komen binnen. visioenen heb ik overdag, op mijn werk, thuis, ben ik onder invloed van een demon? nee. kijk in de bijbel mensen, hoeveel profeten informatie kregen door engelen. Jezus wist wanneer hij dood ging, helaas weet ik dit ook. moet ik nu drama gaan doen, nee, ik heb visioenen van vele dingen, leuke en zeer minder leuke. ierdereen heeft geesten in huis, dat is gewoon een feit. je neemt ze mee (lifters) , of ze waren eral, ja weet hier veel vanaf. ik ben niet gelovig, maar weet dat god bestaat en de duivel ook. Hoe? zien, horen voelen, proeven en ruiken. mediums mogen me niet. reden, heb een zeer hoge trillingsgetal, men zegt als ze me zien ik grote vleugels heb en mijn aura is wit. een energie die niemand kan omschrijven.heb ik wel eens een demon gezien? ja, meerdere keren, bang ben ik niet, vroeger wel, ze dreigen en vloeken en vervloeken Nu weet ik beter. ik kan foto lezen, lieft geen gezichten , maar een voet een hand, ik pak je energie en lees ze, of een foto van een huis.

Een huis reinigen is niet voldoende, alles moet gedaan worden, de grond, je aura en van de medebewoners. eerst moet er gekeken worden naar de situatie, sorry voor de jongelui, maar als de puberteit begint kunnen hormonen flink gaan huishouden, dus jij bent het, omdat je in de war bent of boos bent. je kan per ongeluk ook over iets heen hebben gelopen, of begravenplaatsen, ja die mijd ik. ziekenhuizen ook. ik zal julie iets vertellen wat op een ander forum is gebeurt.

We hadden een topic foto lezen, je mocht niets zeggen over de situatie, na wat grappige foto's van tenen en oren, kwam er een huiskamer, ik had direct verbinding met een beschermer van een kind, maar wat ik zag, wat je wel eens op youtube kan zien, de zwarte gepunte mutsen, het verstopte zich voor mij, kreeg drugs en wijabord door. dus ja mijn vraag was, wie heeft die poort geopend?

de vorige bewoners waren drugsversaafd, en deden aan hekserij, zij verloren alles, en toen kwam het gezin te wonen, met alle gevolgen van dien. ik kan je zeggen nog voor ik bevestiging kreeg, ik letterlijk ziek werd, gespuugd, voelde me dronken, en werd aangevallen.

inmiddels waren ze verhuisd naar een ander huis, het was daar rustig, totdat de gever van een foto onder een ander naam een reading vroeg, en ik zag de beschermvrouwe weer, en ze vertelde me dat ze hulp nodig hadden , alleen had hij de vader dan een fout gemaakt. dat stomme bordspel had hij meegenomen. ik schreef hem, en hij snapte niet hoe ik dat wist, maar of ik wel even naar zijn huis kon komen. .nee dat heb ik niet gedaan. sindsdien lees ik geen foto's meer, mensen willen steeds meer van je.

mensen die erniet zoveel last van hebben hebben vertrouwen in god de schepper, zijn zoon jezus christus en de heilige geest, en vraag aartengel michael om hulp, het werkt meteen, niet geloven maar weten, dat is nog krachtiger. en als je een huis gaat reinigen bereid je voor, ben eral geweest en heb het al gedaan, hoe meer je het in het hoekje drijft hoe meer dingen gaan bewegen, blijf sterk en volhardend, en om kracht bij te zetten, sorry dat ik dit zeg, wordt maar goed boos of kwaad, want het is jouw huis of kamer en je gaat het niet delen met de doden.

Floor Janssen
6 jaar geleden

ik denk dat ze iets van je willen en daarom vallen ze je lastig in dromen want ze willen je iet vertellen door middel van een droom ik heb dat soort dromen ook maar dan zit ik in een zwarte kamer en dan zeggen ze allemaal nare dingen tegen mij

dominique maas
6 jaar geleden

ik lag in mijn eentje op de zolder klaar wakker want ik voelde mij bekeken. totdat ik ineen keer geschreeuw hoorde en er stonden heel veel geesten in mijn kamer. ik kon helemaal niks ik kon niet schreeuwen of opstaan. toen een paar dagen later lag ik nog steeds op die kamer en gebeurde het weer. toen ben ik naar een andere kamer gegaan en slaap nu op een andere kamer. een paar dagen geleden heb ik gehad dat ik in mijn eentje op mijn kamer sliep en ineen keer( ik stond ik lag niet in mijn bed ik was klaarwakker) bij mijn keel werd gegrepen en mijn bed in getrokken werd en het leek of het dekbed over mijn hoofd ging en ik stikte ik kon geen lucht halen. ik heb sinds ik klein was een gave waardoor ik geesten kan zien, ik ben nu ben ik 13 en heb dat nog steeds. ik hoop dat iemand me kan helpen ik ben nu doodsbang ik durf niet meer te slapen gr. dominique maas HELP ME!!

dominique maas
6 jaar geleden

ik lag in mijn eentje op de zolder klaar wakker want ik voelde mij bekeken. totdat ik ineen keer geschreeuw hoorde en er stonden heel veel geesten in mijn kamer. ik kon helemaal niks ik kon niet schreeuwen of opstaan. toen een paar dagen later lag ik nog steeds op die kamer en gebeurde het weer. toen ben ik naar een andere kamer gegaan en slaap nu op een andere kamer. een paar dagen geleden heb ik gehad dat ik in mijn eentje op mijn kamer sliep en ineen keer( ik stond ik lag niet in mijn bed ik was klaarwakker) bij mijn keel werd gegrepen en mijn bed in getrokken werd en het leek of het dekbed over mijn hoofd ging en ik stikte ik kon geen lucht halen. ik heb sinds ik klein was een gave waardoor ik geesten kan zien, ik ben nu ben ik 13 en heb dat nog steeds. ik hoop dat iemand me kan helpen ik ben nu doodsbang ik durf niet meer te slapen gr. dominique maas HELP ME!!(ik had toen ook rode handafdrukken staan en bijna overal blauwe plekken)

Sol
6 jaar geleden

Hey,Ik ben sol ik heb ooit gedroomd dat mijn vriendin mij kwam afhalen en dat haar ouders auto reden wij zaten achterin en we wouden koekjes en snoepjes en de mama van m'n vriendin ja het mag en toen zijn we gaan aanbellen bij een huis en we vroegen van mag ik snoepjes en koekjes die man zei ja natuurlijk ok we gaan binnen we zijn binnen opeens willen we gaan maar dat mag niet van die man je we zijn dus gekidnapt ik duw mijn vrienden naar de deur en zeg:''komaan janne'' en dan konden we toch weg daarna ging ik nog eens kijken naar de achterkant van het huis stond daar nu een man ( vrouw) met het hoofd achteruit en en het lijf vooruit


Weet iemand wat het betekend

Mvg sol

fhdnf
6 jaar geleden

hoi mensen toen ik wakker werd was er een geest naast me in bed en toen werd ik wakker en ik ging achter me moeder zitten en een deken over me heen zetten en toen zag ik de geest maar het was een creepy ghost grudge geest en hij had witte ogen en hij had een witte jurk aan en hij had lange haar je zag alleen die ogen die haar zat helemaal over hem gezicht en volgde me over hal en toen ik gig douchen zag ik hem gezicht in de spiegel het is echt gebeurd kan iemand zeggen wat hij wilt en toen ik klaar was had hij me vast gepakt hij had een groene huid

malouska
6 jaar geleden

Ik denk dat de geest je toen kwaad wilde doen omdat je misschien in hem huis bent gaan wonen. en was je toen bang voor die geest?.
ik denk ook dat het huis waar je woonde verlaten was en dat jullie dat niet wisten.
maar ik zal je nu een tip geven kijk je hoefde niet weg te rennen en achter je vader te verstoppen want je,
moet wel weten dat god bij je is en dat god je altijd maar dan ook altijd zal beschermen. oke dus wees niet bang voor geesten,
nu niet en nooit niet want nu weet je dat god altijd bij jou is en bij jou zal blijven.
gr.malouska

6 jaar geleden

Heb hier ook last van, al toen ik een klein meisje was en nog thuis woonde had ik soms het idee dat ik onder deken rondliep die ik niet van me af kon krijgen...

Heel lang niet bij nagedacht tot ik last kreeg van slaapverlamming wat steeds erger werd, tot seksueel betast worden aan toe...

Stress... Daar werd t mee afgedaan...

Maar de laatste tijd heb ik er weer last van en heb ik het idee dat dit steeds "echtere" vormen gaat aannemen, zoals handen op mijn lichaam waar ik opgewonden van werd...

Maar op t moment dat ik dacht " Ho even, WTF " wordt t dwingend...

En laatste tijd steeds meer dwingender en lijkt bijn ageen droom meer...

Wordt ik gek?

HELP

wieowiezoudittochzijn
6 jaar geleden

hoi
ik ben 11 jaar en heb laatst een droom gehad die ontzettend echt leek.
maar ik hou voor mezelf wat er in gebeurde.
ik twijfel nu of het echt was of een droom.
weten jullie het misschien?
het zou ontzettend helpen
want ik ben in de war
ik vond het erg eng
ik heb dit nog nooit mee gemaakt.

joycemeurs
5 jaar geleden

mijn dochter ( 4 jaar ) heeft enige tijd verschrikkelijk last gehad van nachtmerries waarin ze dan een persoon ziet die in haar kamer staat.
Dit is gestopt nadat ik haar bed heb verschoven en deze niet meer over de deuropening staat.
echter kwam ze gisteren naar mij met haar pop ...
Ze vertelde me dat haar pop Lucifer heette... en de pop dit tegen haar heeft verteld...
natuurlijk weet ik dat een kind veel fantasie heeft maar Lucifer ?
Vlak na ons gesprek viel ook alle elektronica uit in ons huis die aanstond ...
tv en pc ... TOEVAL ???
Weet iemand hierbij raad ??

wimp
5 jaar geleden

Ik krijg kippevel van je verhaal. Heeft je huis een verleden? Ben je zelf met dingen bezig die het kwade aantrekken?

5 jaar geleden

Mijn gevoel zeg doe die pop weg en geef haar een nieuwe. Verzin een verhaal over haar popje dat je die weg moet doen. En als dat het niet is dan spookt het in je huis alen. Ik denk mechien als het zo is kan het een boze geest zijn of zo of een die je dromen alen verstoort om in een knuffel of ander ding in te gaan. U kunt me gerust alles vertellen. Als je het wilt verdrijven kan je wierook gebruiken vinden hun geen lekkere lucht. En zo niet dan als het egt heel erg is dan kan je beter een geesten bedrijf bellen. Ik weet niet de egte situatie maar het is nu gewoon normaal dus ik denk een boze geest of gewoon dat iemand die is overleden in het huis of buiten het huis. Als u meer wilt vertellen hoor ik het graag ik weet niet alles maar weet er wel veel over. Met vriendelijke groeten van vanity330

5 jaar geleden

hallo iedereen,

al bijna mijn hele leven heb ik last van negatieve dromen en zien/voelen van gedaantes in huis of slaapkamer. Ik heb vele dingen gedaan om ervan af te komen zoals, waarzegster geweest, lichte exorsist gedaan, de bijbel bestudeert en in jehova's getuigen verdiepen.

Vanaf mijn 12e tot 21e werd ik ermee gekweld in mijn dromen en in reallife. Het werd van kwaad tot erger. Ik zag elke keer dat kleine zwarte mannetje in me kamer of in andere kamers. In mijn dromen zag ik kleine zwarte mannetje maar dan hoe hij er echt uit zag (skelet). Het probeerde me elke x te vermoorde of pijn te doen. En elke x kwam het dichterbij en dichterbij.

Het nam me hele leven over. ik begon depressief te worden, begon aan drugs, leefde me leven met verkeerde mensen. Eigenlijk ging alles mis in me leven wat mis kon gaan. Ik was mezelf helemaal niet meer en had altijd negatieve gedachten en was heel erg agressief.

Toen ben ik naar een Suriname gegaan en daar kreeg ik toen te horen dat het een hulpje van de duivel was die mijn ziel wou hebben. ze vertelde mij dat ik sterk moest blijven anders zou ik op een vreselijke manier dood gaan.

Op mijn 14e kreeg ik epilepsie zonder enige reden. het ziekenhuis zegt dat het niet te genezen is en weten ook niet waarvan het komt. pillen werken niet en de aanvallen zagen er vreselijk uit.

Toen ik 17 werd ben ik me gaan verdiepen in de bijbel. Sindsdien volg ik bijbelles bij de Jehova's getuigen en ik moet je eerlijk zeggen. De dromen zijn minder, mijn aanvallen heb ik al een jaar niet meer gekregen en de pillen doen eindelijk wat ze moeten doen.

Nu ben ik 22 jaar maar de dromen zitten mij nog steeds dwars. Wel is het minder dan voorheen. Ik raad mensen aan om de psalm te lezen zodra je een droom hebt over geesten of voelt dat je niet alleen bent. Het werkt zolang je het meent wat je zegt. Ook raad ik aan om sterk te blijven want zodra je je zwakte laat zien of toegeeft, word het alleen maar erger.

Ik hoop dat ik met mijn ervaring mensen heb geholpen met hun vragen.

5 jaar geleden

ik raad je aan om de bijbel Psalm hardop elke dag te lezen in bij zijn van je dochter.
Gooi niks weg, verhuis ook niet blijf waar je bent. Want weggaan heeft geen zin. Probeer je dochtertje elke dag een verhaal uit de bijbel voor te lezen en ook raad ik aan om naar een vertrouwde kerk te gaan waar jij jezelf prettig en veilig voelt. Laat jou of je dochter niet in verleiding komen met negatieve dingen. Wees sterk en geloof in jezelf. Dan komt het allemaal goed. xx

Leroy
5 jaar geleden

Okay naar een beetje gegoogled te hebben kwam ik hier terrecht.
Ik ben 27 en ik heb nu al een hele lange tijd last van iets.
Zover ik me kan herinderen is het begonnen als kind, me vader en zusje vertelde me dat ik uit me lichaam was getreden.
Me vader die kan geesten zien enzo maar ik weet niet echt of ik daar wel in geloof dus vertel alleen wat mij verteld is.
Ik en me zusje sliepen altijd op zolder en zaten altijd te ouwehoeren waardoor me zusje voor straf beneden op de gang moest slapen, op een nacht zag ze dat ik naar beneden kwam om haar bang te maken omdat ik er eng en anders uitzag voor haar. toen ze tegen me zei dat ik op moest houden liep ik weg door een dichte deur die naar de kamer van me oudere zus leide. Me zusje die riep toen me vader en die heeft me toen wakker gemaakt.

Later in me tiener jaren of ik denk dat het rond me 16e begon maar kan me niet goed herinderen.
In ieder geval begon ik dromen te krijgen waar ik werd aangevallen door een iets onzichtbaars, ik werd door de kamer heen geslingerd en als ik wou schreeuwen kwam er geen geluid uit.
Meestal was dit in het huis waar ik was maar ik heb ook momented gehad dat ik droomde dat ik in me oude school was of het internaat waar woonde toen ik jonger was.
In 1 droom die ik me best goed kan herinderen, was ik op me oude school ramen aan het dicht doen en plotseling besefde ik me dat al het licht ineens uit was, en ik me heel bang voelde, dat ik voelde dat iets op me af kwam en plotseling shoot een donker gewaan uit de grond die me aanviel, ik werd wakker en het leek net of ik aan het vallen was.
Sindsdien voelde ik vaak dat er iets kwam, meestal droomde ik dat het licht niet aanging enzo en met de tijd kon ik mezelf wakker maken als ik voelde dat het op me af kwam.

Ik ben sindien veel verhuisd dus ik denk niet dat het met het huis te maken heeft gehad en sinds een tijdje nu heb ik last van slaapverlamming (dit heb ik gegoogled en de lijst onder gevoelsmatig klopt precies.)
Dit is erg angstaanjagend.. ik weet nu niet wat ik moet denken of dit allemaal normaal is voor iemand met slaapverlamming of dat dit echt iets paranormaal is.
Ik ben best bang omdat het slimmer lijkt te worden, eerst kon ik het voelen aankomen maar vanacht droomde dat ik aan het koken was en dat ik het licht niet aankreeg, en ja ik weet dat dit vroeger een teken was dat iets kwam en vroeger kreeg ik een bang gevoel, dit keer kreeg ik dat niet en vond het gewoon raar dat het licht het niet deed, dus wou ik kijken of op de gang het licht wel deed maar toen ik de deur open deed werd ik gelijk aan gevallen door wat voor mij voelde als een kwaadaardige aanwezigheid, ik shrok wakker en durfde eigelijk niet weer gelijk te gaan slapen.

Ik weet alles staat een beetje slordig geschreven maar door dit heb ik maar een paar uurtjes geslapen, ik heb niet alles gelezen wat voor mij is geschreven maar heb best wel wat verhalen gelezen waar ik dingen herkenden.
Ik vraag me dus af als dit is paranormaals is of ik me huis moet schoonmaken of ik het mischien zelf ben?
En als het zo is dat ik buiten me lichaam treed is er een manier om dit te stoppen?
Ik heb verhalen gehoord dat het mogelijk is dat iets in mijn lichaam kan gaan wanneer ik er niet ben, en ben er toch wel bangig voor.. en mensen die zeggen van je moet niet angstig zijn enzo, dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
Ik probeer me altijd aardig sterk te houden maar vaak heb je het niet in de hand.

ruysein
5 jaar geleden

Beste,
Kan u mij helpen hiermee? ik bedoel het verwijderen van neg entiteiten in dromen

constance hendrikse
5 jaar geleden

Beste allemaal,

Mijn ervaring is al jaren aanwezig, ik ben in bed en denk dat ik droom.
In mijn ervaring ben ik bang, en kan niks doen.
Het enige wat ik kan doen om deze nare ervaring te stoppen is gillen.
Ik weet dat ik keihard gil in de hoop dat mijn man wakker wordt.
In het echt gil ik gedempt dus het geluid is zachter maar maakt wel mijn man wakker.
In mijn droom heb ik altijd contact met iemand en dan ben ik niet bang.
Pas als degene mij wil aanraken gil ik alles bij elkaar.
Ik kan mij ook niet bewegen op dit moment.
Als mijn man mij wakker heeft gekregen ben ik doodsbang, gaat mijn hart tekeer, en durf ik lange tijd niet meer te gaan slapen.
In mijn bewustzijn tijdens mijn slaap beleef ik alles mee.
Deze ervaring is constant terug kerend en gaat niet weg.
In ons oude huis inmiddels verhuisd is dit begonnen we zij 10 jaar verder en deze ervaring blijft steeds maar komen.
Lijkt wel of iemand contact met mij wilt en steeds met mij mee gaat.

kan iemand mij iets duidelijk maken? vriendelijke groet Connie

Deze discussie is gesloten.