lastig worden gevallen door "geesten" in dromen

brkjf
10 jaar geleden

glow in de dark x-box 360 pizza?????? alszof geesten kunnen eten of spelen gewoon knoflook eten dan blijven ze weg.

Michael
10 jaar geleden

maar na een tijdje zijn ze immuun voor knoflook, dus wissel een beetje af met methodes.
ook geloof ik dat geesten op arde zijn voor een reden, dus vind ik het raar dat je ze zo grof wegjaagt. het zijn eigenlijk wel mensen die je kent en van wie je hield (of niet).

Michael.

maako
10 jaar geleden

als je wilt afwisselen, moet je pizza neferetiti eten. Dat haten ze, een koekje genaamd "berenvriendje" wil ook helpen.

iemand00 en keke en anoniemo
10 jaar geleden

dit forum word saai

maako
10 jaar geleden

Hoe bedoel je saai?

beheerder
10 jaar geleden

nouw dat iedereen alemaal nep dingen verzint en zo dus ga alemaal maar weg en kom hier pas als je ecth een probleem heb

10 jaar geleden
Beheerder

Het lijkt me beter nu dat we normaal gaan doen:

@ Beheerder: doe niet alsof je beheerder ben want dat ben je niet
@Fenaaux: Kap met die onzin kom met een andere naam.

Deze topic is bedoeld voor dingen zoals de titel luid, en niet voor piza's enzo:P

@ Mark, als je intresse hebt in geesten enzo wil ik je er mee helpen, ik heb zo ook mijn ervaringen en ik sta open om je er mee te helpen op een normale manier.

Als jullie niet normaal gaan doen sluit ik deze topic of jullie openen er maar 1 op discusies.

MvG Feneaux.

PS. als je toegesproken word door fenaaux op een rare manier kijk dan of er beheerder achter zijn naam staat net als bij mij want dan weet je dat ik dat niet ben.

kellykelly
10 jaar geleden

Hoi Denzil,
Je zegt dat geesten je niet pijn kunnen doen, Dit is wel degelijk zo. Er zijn genoeg gevallen bekend dat er mensen ├ęcht aangerand zijn of striemen/blauwe plekken
hebben op hun lijf omdat ze lastig gevallen worden door de verkeerde geesten; de demonen.
Wel denk ik dat je, zoals feneaux ook zegt, ze zelf weg kunt halen door er niet bang voor te willen zijn.
Ik zat een keer op bed en voelde dat er iets naast me ging zitten. En het was geen aardig persoon. Ik was gewoon film aan het kijken, maar hij bleef maar in mijn rechteroor schreeuwen. Daarna ging hij heel gemeen lachen. Maar toen ben ik heel boos geworden! Ik zei het niet hardop, maar "telepatisch" tegen hem dat ik echt niet bang voor hem was en wie ie wel dacht te zijn om mij lastig te vallen. Maar ook dat ik niet begreep waarom hij bij mij kwam, ik hou niet van ruzie en dat zei ik ook. Later moesten we lachen en ging hij weg. Het klinkt echt abnormaal, maar het is echt gebeurd en nee ik ben niet gek. Ben er ook niet heel veel mee bezig dus verbeelde t me ook niet.

Ik vertrouw op mezelf, ik vind lieve geesten lief, maar de andere die kwaad in de zin hebben, moet je nooit bang voor zijn. Want ze gaan dan alleen maar door.

10 jaar geleden

Het voelen van geesten is in mijn geval prachtig.
Elke nacht krijg ik een aai over mijn haar.

En ze zijn altijd bij me

Er zijn enorm veel lieve geesten op aarde die niet weg willen

Hans

10 jaar geleden

Het voelen van geesten is in mijn geval prachtig.
Elke nacht krijg ik een aai over mijn haar.

En ze zijn altijd bij me

Er zijn enorm veel lieve geesten op aarde die niet weg willen

Hans

Maar je kunt duidelijk aangeven dat je geen sex wilt
Streng zijn!!!!

10 jaar geleden
Beheerder

Het beste is om de geesten gewoon naar het licht te sturen. Overigens vind k het raar dat je zegt dat je dat je aan moet geven dat je geen sex met een geest wil. Het lijkt me erg knap en gestoord als iemand denkt sex te kunnen hebben met een geest. Het zijn overleden mensen die misschien wel willen, maar het gaat gewoon niet, en als je ze wil helpen kan je ze wegsturen naar het licht.

samantha 22jr
10 jaar geleden

hoi

Ik heb 2 dagen gedroomt het leek zo levensecht dat ik aan het slapen was maar er sliep een kindje(meisje) naast me ik zij in me droom tegen me moeder die binnen kwam in me kamer mama` wat doet dat kind naast mij aan het slapen. waarop me moeder zegt samantha er ligt geen kind naast je ik zei jawel kijk nou ze ligt naast me moeder zegt ik zie wel een bobbel naast je liggen maar dat is geen kind!!! zelfs in me droom kreeg ik de kriebels het kind deed steeds haar armen om me heen. Wat ik gewoonweg niet wou en duwde haar weg maar het lukte niet ik was verstijft van de angst en leek net of ik verlamd was. opeen geven moment het kindje staat op en zegt nou dan ga ik maar weer doei!!!

2e droom:
weer zo`n levensechte droom doet me kamer licht het niet overal liggen er rode kaarsen die al heel uit zijn gebrand ik probeer ze aan het steken maar dat lukt niet.
dan midden in me kamer vertelt een momink met een rode sjaal over zijn succes met boeken die hij heeft geschreven en leek net of ik keek na tv beeld. dan zegt er iemand vertel wat over je moeder? hij zegt me moeder is blind maar paranormaal begaafd en vaak zitten we bij haar stoel als ze wat ziet!!!
dan zie je ook dat hij voor haar stoel zit en je ziet wat die vrouw is spierwit en kijkt met haar oude enge gezicht na een hoek of ze wat ziet. Dan zegt die monink mama wat zie je!!
vervolgens begin ik wakker te worden van die droom en dan worden toen ik wakker werd me alle 2 de handen vast gehouden en probeerd ze haar hand in me buik te stoppen!!
En weer was ik verstijft en verlamd ik heb dit nu 2 dagen achter elkaar en is aanstaanjagend!!!Mijn vraag is heeft het te maken met me zwangerschap? of echt is paranormaal iets?
Mijn moeder doet als werk healing !!!
groetjes

dajana
10 jaar geleden

hoi ik ben dajana en ik ben 13 jaar oud,

overal waar ik slaap heb ik het gevoel dat er geesten zijn.(kwaadaardige)
tis oowk zo bvb als ik men ogen wil dichtdoen dan voelt ut alsof ik word bekeken ofsow.
het is ook dat ik doodsbang ben voor kwade geesten.
ik heb dit probleem al een paar jaar en als peuter nog erger, alleen daar herinner ik me niet zo veel van.
mijn moeder is ook sinds kort overleden dit jaar in juni.
nu denk ik dat er een kwade geest iets met wilt doen ofsow, of dat iemand iets met zwarte magie heeft gedaan.
in ieder geval ik weet niet hoe het komt want ik heb nog nooit iets gdn met geesten voor glaasjedraaien ben ik zowieso te sgijterig-.-''

iemand alsjeblieft help me!

-xx dajana

10 jaar geleden

uhm ja toen ik 6 of 7 was sliep ik en opeens voelde ik de deken bewegen ik kreeg me ogen niet meer open en arna kreeg k uhm wel open toen werd het gestopt

maar ik schreeuwde memoeder kwam en jha me zus lag te slapen zij kon het niet zijn tussen zo'n klein ding tussen:P
maar sind die tyd was ik heel erg ban alleen als ik slapen ga:| ik kan alles doen wat k wil maar togh ja weet eigenlijk niet egt
paar weken trug heb ik gedroomt dat k mee geslurfd was en zo;p soms voel ik wel lucht bij me :p
me pa verklaart me van gek en zo ook tege anderen mensen zeg die dat maar ik zeg van niet hij weet het niet eens
ik durf het niet over te praten met kenisse ouders vriendine??
kan je me aub vertellen wat en geen boose opmerking aub!

oznur
10 jaar geleden

Hallo lezers,

Vandaag werd ik met een woede wakker en voordat i k wakker werd voelde ik dat iemand me bij me heup vasthield en teovallig lag ik op de bank te slapen waar mijn broertje bij was ik vroeg hem na dat wakker werd heb jij mij geknepe hij zei ben je gek gworde je lag met half open ogen te sla penn en dan kom je ook nog zo een vraag stelle kortomm hij schrok er ook van:D

weet iemand wat dit betekent

toevallig zat ik op inet info te zoeken en kwam ik dit topic tegenn

groetjes van oznur

10 jaar geleden
Beheerder

Het zou absoluut kunnen dat een geest je geknepen heeft. Het kan ook een verbeelding zijn. Ik zelf vind het moeilijk hier een verklaring over te geven omdat er weinig informatie verteld word. Het gaat namelijk in je coment meer over het gesprek met je broertje dan het geen waarom je vraagt. Als je namelijk diep slaapt kan alles echt lijken als je eventjes een beetje wakker bent geworden, wieweet had je kramp, wieweet was het een verbeelding, of wieweet was het inderdaad een geest.

MvG Feneaux

Martijn (15)
10 jaar geleden

hallo,

ik weet wat dit betekent... het schijnt als je slaapt dat je brug tussen je echte wereld en geestenwereld het sterkst word.. hiermee wil ik zeggen dat geesten via dromen dingen duidelijk willen maken.. bijv een overleden dierbare kan contact opnemen in je droom....

Martijn (15)
10 jaar geleden

hey dyana,

je hebt waarschijnlijk dezelfde gave als ik heb... ik ben heldervoelend, jij waarschijnlijk ook, dit houdt in dat je kan voelen als er geesten in de buurt zijn... ik voel ze wel maar ik zie ze zelf niet.... dat vindt ik zelf erg jammer. wat je ook denkt, een geest kan je niks doen, tenzij je ooit glaasje hebt gedaait ofsow. als je niet wilt dat de geest bij je blijft moet je simpelweg in je geachten zeggen dat ie weg moet gaan..... je kan ze ook gewoon naar het licht sturen. je kan ook dneken dat je moeder komt als geest en de (kwade) geest wegjaagd. dit helpt vaak.

groetjes,

Martijn (15)
10 jaar geleden

het klopt inderdeaad dat geesten je kunnen opzoeken in dromen. dit komt omdat als je slaapt of bijna slaapt je het beste in contact staat met geesten. mischien kent U het rand van de bed verhaal? je hoort dan dat iemand in een droom een overleden dierbare heeft gezien. dat degene op de rand van je bed kwam zitten. het blijkt dat dit geen droom is. je bent dan in de fase tussen slapen en wakker in. maar het klopt wel dat geesten je kunnen op zoeken in je droom. een reden hiervan is dat ze denken dat je dan niet zo snel schrikt. ze willen graag contact met je maar zijn bang dat je schrikt. ze komen dan in dromen omdat jij dan denkt dat het niet echt is.

grtz

anoniempje12
10 jaar geleden

wat is da nou weer voor onzin koos
denk je nou eht dat je zomaar een vloek over hun uit kan spreken en trouwens
het is echt wel waar dus hou je grote bek dicht wil je!
gr anoniempje

10 jaar geleden
Beheerder

Het is allemaal al een tijdje afgelopen, dus praat er maar niet over dat scheelt mij een berg werk. Ok?

roy
10 jaar geleden

hallo roy hier, als je zegt dat ze naar het licht moeten gaan zal het waarschijnlijk niet helpen, heb er ook last van gehad bij mij is het weg, na een huiszuivering, als je er van af wilt komen wil ik je besten helpen, bij mij is het nooit zover gekomen dat ze me mijn bed uit trokken, ze zullen niet weggaan door het te vragen, daar is meer voor nodig, ik heb een kennis die alles kan weghalen bij je en je er nooit meer last van hebt! je hebt mijn e-mail, succes

roy
10 jaar geleden

dajana, als je hulp nodig hebt kun je contact met me opnemen ik kan je helpen , heb het zelf ook meegemaakt, ken mensen die hierin gespecialiseerd zijn groeten roy je hebt mijn e-mail ik hoor het wel, succes

10 jaar geleden
Beheerder

Ik heb mijn huis ook laten zuiveren en ik heb een lichtpoort in huis. Het ligt er denk ik aan of je er in gelooft of niet. Bij mij thuis en bij andere mensen die ik geholpen heb werkt het wel. Om nou vast te stellen dat het niet werkt vind ik een beetje krom want het werk wel als je maar vastberaden en sterk bent.

Pas op dat je niet gaat reclameren.

Gianna
10 jaar geleden

Ik had vannacht een heel enge droom. Ik heb natuurlijk wel vaker nachtmerrie's, maar dit leek zo echt. Ik voelde ook emotie's en zo op een echte manier. Ik was ergens in Engeland volgens mij op vakantie. Ik liep ergens een oude stenen trap op. Er kwam een geest/verschijning langs, die me aankeek alsof ik haar iets had aangedaan. Ik kan haar nog deels beschrijven terwijl ik dat normaal nu echt niet meer kan. Ze had een blanke huidskleur en bruin krullend halflang haar. Ik kan die blik echt niet meer vergeten. Ik kende haar niet maar ze keek me zo doordringend aan alsof ze mijn ziel kon zien. Toen liep ik verder en er kwam nog iets/iemand langs zweven/lopen. En ik voelde gewoon de verschrikkelijke angst die hij/zij/het uitstraalde. Ik moest er gewoon van huilen in mijn droom. Maar het ergste kwam toen ik bovenaan de trap was. Iets overspoelde mij en in mijn droom begon ik gewoon te schreeuwen omdat ik me zo angstig voelde. Ik voelde me helemaal verloren, en niemand kwam helpen. Overal waren mensen maar niemand leek mij te zien behalve die geesten/verschijningen die me hun angst gaven. Ik heb nog nooit zo eng gedroomd. Ik denk ook echt dat het iets betekend wat het was zo anders dan anders. Ik ben helemaal niet bang uitgevallen.

Deze discussie is gesloten.