lastig worden gevallen door "geesten" in dromen

Meisje Die Heel Bang Is!!
10 jaar geleden

Hoooii
Ik heb het zelfde dat die trap waneer ik van die trap ga dan voel ik iets
ik ben echt heel bang!!!
help me alsjeblieft
ik zie dan altijdt een man en soms mijn zusje die overleden is!
dus ik ren altijd die trap af!!
help me pliess mijn moeder vraagt altijdt aan mij waarom ren je die trap af
xx help mee

janine
10 jaar geleden

Ik droomde vannacht over mijn opa terwijl ik hem niet eens kende.
ik heb wel eens een paar foto's van hem gezien maar ik snap het toch niet want......................
hij zei help help! pas op! als je weet wat het is willen jullie me dan zo snel mailen?
alfast bedankt.

qui+
10 jaar geleden

heb ik ook gehad,

het is niet zo erg als je denkt. ze willen je treiteren. je moet beter doen tgen de wereld dan kan het wel overgaan

NPS
10 jaar geleden

qui+ heeft gelijk

misschien doe je iets fout in je leven en proberen de geesten je het op deze manier duidelijk te maken
of je zit in een fase om een hele grote stap in je leven te nemen

10 jaar geleden

mijn zoon word ook lastig gevallen en word van zijn bed gehaald hij word dan wakker
in de gang en als ik dan vraag wat doe jij hiier (want hij huild dan)
dan zegt hij dat hij uit bed is gesleurd.
ik kreeg een tip van iemand die zei dat ik een roze kwarts,een kristal en een amathist in een piramide vorm moest neer zetten op zijn
slaapkamer en sinds dien gaat het goed met hem hij slaapt de hele nacht door
zonder lastig gevallen worden.mijn zoon is 6 jaar dus niet zomaar beinvloed baar door mij om te zeggen waar die stenen voor zijn.
ik heb ze er gewoon neer gezet en zei dat het gewoon mooie stenen zijn
dus mischien een tip voor iemand.
groetjes mono

Joella
10 jaar geleden

OMG wat een eng verhaal.
vanacht is er iemand overleden in mijn familie heel triest.
nu ben ik bang dat als ik vanacht ga slapen dat ik haar dan ook zie.
wat moet ik doen ik heb al meedere malen last van het gevoel hebben dat ik iets zie zoals witte bolletjes en zwarte vlekken.
echt heel eng.

wat moet ik doen :(

10 jaar geleden
Beheerder

ik zou hem of haar gewoon haar verhaal laten doen. Je hoeft niet bang te zijn want hes is je familie. Waarschijnlijk komt hij of zij afscheid van je nemen. En als je er last van heb stuur je hem weg. wees niet bang want dat is niet nodig, maak je maar geen zorgen.

MvG Feneaux;)

vikash
10 jaar geleden

Hoi iedereen,

tijdens het slapen word ik soms wakker geschud. ik maak mijn ogen open en ik voel dat ik mijn armen en benen helemaal niet kan bewegen. ook roepen om hulp helpt niet.
dit alles gebeurd meestal als ik het laatst ga slapen. ik heb ook een keer meegemaakt dat iemand met mijn moeder stem mij riep. ik heb wel antwoord gegeven, omdat ik dacht dat zij het was. helaas was zij het niet. dit alles gebeurd al ongeveer 3 jaren met me. hetis begonnen toe ik bij me oma op bezoek was. het was bijna 12 uur. ik besloot toen te gaan slapen in het wagen van mijn vader. ik sliep op mijn rug en plotseling leek het alsofg iemand me stevig vast had gehouden en ik was ook voor een paar seconden buiten adem.
het is erg vervelend om dit alles mee te maken.
wie heeft de oplossing hiervoor?
ik wacht af op een spoedige reactie

met vriendelijke groet,

vikash

10 jaar geleden

Hoi,

Ja dit heb ik ook een keer meegemaakt. Ik werd wakker en het hele bed was aan het schudden. Ik dacht dus in eerste instantie ook serieus dat het een aardbeving was, probeerde mn vriend wakker te maken maar die sliep als een os. Toen dacht ik nou morgenvroeg maar het nieuws gelijk kijken. Bleek dus helemaal geen aardbeving te zijn geweest. Schrok er behoorllijk van.

10 jaar geleden

Hallo..
Ik weet niet hoe ik moet beginnen.. Ben altijd bang geweest dat mensen mij niet zouden geloven..
Ik lees hier al de berichten van andere mensen die het ook mee maken!! Wil ik ook graag mn probleem hier kwijt!!
Ik heb al een hele ruime tijd last van nachtmerries!! Sommige lijken echt op dromen Maar sommige lijken ook heel echt,, Ookal lig ik dan te slapen!!
Net als vannacht .. Ik heb de hele nacht een nachtmerrie gehad dat ik samen met mijn broertjes in een huis woont en Wij zijn niet de enigste in dat huis!!
Er zit een geest en best een kwade ook!! die gene had het controle over mijn broers en met 1 flits mn broertjes zijn weg.. echt weg gewoon.. Dan gebeuren er allemaal hele rare dingen in dat huis.. muren die bewegen gaten overal... echt hele rare dingen.. In mn droom heb ik het gevoel dat er een spelletje met mij gespeelt wordt..
Ik probeer dan ook met alle kracht mn broertjes te vinden Maar dat lukt niet!! Ik probeer op een muur af te stappen maar ik kom geen stap verder.. ik kom niet vooruit!!...
Ik wordt dan heel bang probeer wakker te worden maar dat gaat niet,, ik probeer te schreeuwen maar het is net of dat niemand mij hoort alleen ik zelf hoor mij roepen!!..
Mn vriend maakt mij wakker omdat ik volgens ligt te huilen en te krijsen in mijn droom.. Ik ben dan eventjes wakker en val vervolgens weer inslaap.. Ik val dan terug in het zelfde droom prezies waar ik gebleven was,, kom ik weer terug!! en dan gebeuren er nog meer rare dingen en dan zie ik met een flits dat mijn jongste broertje dood op de bank ligt enigste wat ik op dat moment kon doen was alleen mijn broertje vast pakken meer kon ik niet doen,, mijn andere broertje was nog steeds nergens te zien:( Ik probeer weer wakker te worden maar gaat niet.. ,mn vriend moet mij voor de 2e keer wakker maken,, en ik was weer helemaal overstuur. ik val dan weer in slaap voor de derde keer en weer in de zelfde droom.. en het droom ging gewoon verder.. ben daarna weer wakker geworden en durfde niet meer te slapen!! Ik begrijp niet waarom ik deze droom moet meemaken!! mn broers leven allemaal nog dus dat kan het niet zijn!!! Ik sta wel heel open voor geesten en zeg ook heel eerlijk dat ik er ook bang voor bent,, ben heel zwak daarin!!! Mischien kan dat het zijn!!!
Ik wil echt heel graag weten wat het is.. Ik heb regelmatig dromen over geesten.. Ik heb bijjvoorbeeld een droom gehad dat er een grote zwarte schim op het einde van mijn bed zat en die probeerde mij te pakken.. ik schrok meteen wakker!! maar het leek zo echt,.. jeetje als ik mijn ogen dicht doe zie ik het nog voor mij!!!...
Wie kan mij vertellen waarom ik deze dromen heb.. ben ik nou omsingeld met een geest of is het noui echt gewoon maar dromen!!
Ik heb echt mijn twijfels er over,, omdat ik het al best lang heb en ook best vaak!!

Aub wie kan mij helpen.... ik ben best wel bang nu.. en ik ben op dit moment ook zwanger.. ben echt bang dat iets raars gaat gebeuren of iets anders,,,
ik vindt het zo moeilijk en ik weet ook niet waar ik met mijn probleem na toe kan gaan!!
Ik wil zo graag van dit af.. zo bang heeft het mij gemaakt!!!.. bang in de donker .. bang om alleen te zijn.. het is echt geen pretje meer....

alvast heel erg bedankt
miss mami

Valerie
10 jaar geleden

Hallo,

Ik ben echt letterlijk in shock van je ervaring. Ik heb "exact" hetzelfde meegemaakt 2 dagen geleden. Het is één van de zwaarste ervaringen dat ik ooit heb meegemaakt. Er was "iets" in mijn droom terwijl ik het gevoel had dat ik nog niet echt aan het slapen was. Dat "iets" bracht mij naar mijn angsten, naar plaatsen waar ik niet wou gaan. Het was alsof "het" mij aan het pesten was en ervan aan het genieten was. Ik probeerde te gillen, mijn man wakker te maken maar mijn lichaam was verlamd. Soms had ik de indruk dat ik wakker was en eindelijk kon gillen maar ik was nog altijd gevangen in mijn droom. Toen ik toch een paar keren echt wakker werd, viel ik toch terug in slaap en alles begon opnieuw. Heb je al enige verklaring hiervoor gekregen? Ik ben nooit bezig geweest met paranormale toestanden maar ik ben er zeker van dat ik te maken had met een soort geest. Het voelde zo aan. Volgens mijn man was het gewoon een nachtmerrie maar ik weet dat dit een ervaring was en geen droom.

Hopelijk heb je ondertussen een verklaring

Valerie

shurly
10 jaar geleden

hoi, voor iedereen die last eeft van geesten het is waar ze bestaan maar je mag je angst niet tonen maak ze gewoon duidelijk dat ze naar het licht moeten ik heb zelf ook een gave dat ik visioenen heb over dingen die ik weer vergeet en overdag terug komen ik leer er nu mee omgaan want blijkbaar zit het in de familie ik heb er nu al 6 mensen mee kunnen redden of helpen en dit is fantastisch ik moet nog veel lernen maar dit geef ik niet op ook el ben ik nog maar 16 jaar.

10 jaar geleden
Beheerder

Ja ik zie wel wat punten waar ik het mee eens bent. Ook goed dat je door blijft zetten. Alleen iedereen heeft het in zich maar ook niet iedereen wilt er open voor staan. Wees niet bang je bent niet de enige op het forum van 16. Er zijn nog jongere. Ik begon hier rond die leeftijd ook pas met modereren.

Some1
10 jaar geleden

Heey, euhmm.. Nouu.. Ik zie dus nog niet zo lang geesten ;O
Het begon bij dromen.. Over famillie, overleden famillie.. Toen kwamen er voorspellende dromen.. En nu echt geesten.. Ik weet niet hoe ik ermee om moet gaan.. Ik hoor ze & voel ze soms, Maar kan ze niet echt verstaan.

Some1
10 jaar geleden

En wat ik nog vergeten ben: Zouden mijn ouders me voor gek verklaren?
Hun zijn de enigen die over famillie weten die ik niet heb gekend.
Ik ben 13, dus.. Mijn vrienden/vriendinnen vinden het eerder interessant als raar.. Dat geeft wel wat steun.

10 jaar geleden
Beheerder

Geen idee ik weet niet hoe hun tegen spiritualiteit kijken. Overigens kan je dat wel eerst vragen maar je kan het ook gewoon voor jezelf houden. Ik ben blij dat je vriendinnen er in geinteresseerd zijn. Overigens kun je hier ook altijd je ei kwijt.

10 jaar geleden

hallo ik heb een vraag ik weet niet of het echt dromen is soms is het in mijn droom maar soms ook als ik gewoon mijn ogen dicht doe dan zie ik ogen voor me van mensen die me aan kijken soms ook ogen van bekende van mij heel vaak kijken die ogen me dreigent aan dat ik er bang van word soms zijn het oogen van mensen die ik verder niet goed kan maar wel goede bekende zijn van vrienden of van mijn familie vaak krijg ik dan een paar dagenn later te horen dat die vrienden waarvan ik de ogen voor me zie en die me bedreigend aan kijken slechte bedoelingen of misbruik van de goedheiod van die mensen hebben gemaakt ik weet niet wat dit te betekenen heeft of hier mee aan moet.........ook word ik vaak wakker van dat er iemand aan mijn haren zit te trekken haartje voor haartje of aan me wenkbrouwen heel erg vervelend soms maar ik heb dan zo iets iemand wil me wat duidelijk maken en heel af en toe word ik gewoon weg geduwt van mijn parkner in bed wie kan mij vertellen wat dit allemaal is ik heb hier mijn eigen bedenkingen over maar zou toch graag de mening van anderen willen weten
groetjes

lisanne
10 jaar geleden

hii iedereen,

ik weet niet wat me laatst gebeurd met dromen
ik was 6 jaar ik ging gaan slapen met men rolluiken dicht.
later word ik zomaar wakker (kan ook zijn in droom) en zie ik dat men rolluik omhoog is. ik ging gaan kijken wat er an de hand is.
en zag op de grond een meneer met een zwarte hoed en lange zwarte jas. ik zag nie veel maar alleen die enge ogen ik ging terug gaan slapen. de volgende ochtend is mega normaal de rolluiken zijn dicht dus dacht ik dat het een droom is.
nu ben ik 13 en kom ik aan op school. ik was men droom allang vergeten. maar toen zij men vriendin dat haar zus van 20 ook zo'n droom heeft gehad met dezelfde man. al haar vriendinnen hadden ook zo'n droom. haar ene vriendin als ze wakker word staat een kraai stokstijf haar aan te kijken. bij mijn vriendin liep er die man op de straat. en bij iemand anders was zij alleen thuis (wakker) en om 12 uur tikte er iets op de deur dan op de rolluiken en daarna hoorde ze honden blaffen. ze kijkt door het raam naar haar tuin en ziet die man rond haar kijken ze belde de politie maar zonder succes.
hebben jullie ook al zo'n droom gehad

sandra buys
10 jaar geleden

hoi als je last van geeste heb moet je contact opnemen met trevor en corrie burgoyne via google.
die hebben mijn zoontje ook geholpen de geesten weg te halen in zijn kamer.

groetjes sandra

gina gijsen
10 jaar geleden

op sportdag gingen we naar een ander veldje daar zach ik een onthoofdeman maar ik kon er door heen kijken we werden een soort van aangevallen
er werd iets tegen mijn hoofd gegooid en toen kreeg ik te horen
als je niet wech gaat vermoord ik jou en jou vrienden

andre
10 jaar geleden

Hallo allemaal,

Bij een aantal herken ik het gevoel als je droomt over kwade geesten.
in mijn dromen heb ik een gevecht met ze en dreig ik te verliezen omdat mijn lichaam verstijft. Niet van angst maar het is alsof me vasthouden en mijn lichaam willen overnemen.
Mijn vriendin heeft mij wel eens wartaal horen uitkramen, en zelf heb ik dat ook gehoord c.q ervaren, maar in mijn droom spreek ik het 'Onze Vader'. Voor de degene die het niet kennen is dit een gebed. Soms gaat dit met moeite omdat de verstijving cq overname van mijn lichaam mijn mond/lippen bereiken. Met heel veel inspanning kan ik met gemurmel het gebed eindigen met 'Amen'. Op dat moment is mijn droom weg. Ik word dan even wakker en slaap dan weer verder, Ik ben niet bang.

Merel
10 jaar geleden

Ik kan je wel helpen over die droom met die trap. Je moet juist niet bang zijn je kan beter zeggen als een geest je achter na zit in dromen en in het echt want in dromen lijkt het niet echt maar dat is het wel degelijk. Als je voelt dat er iemand bij is die lastig valt moet je gewoon telepatisch (in je hoofd) denken dat de geest weg moet gaan en niet bang zijn want dan blijven ze door met in je dromen tevoorschijn komen!!!

lin-lee
10 jaar geleden

hallo mensen,

kan iemand me vertellen wat het betekent als je droomt dat je oma sterft in je armen?
ik maak me zorgen want ik ben zelf 4maanden zwanger,,,

xx

Doenja
10 jaar geleden

Hallo

Ik heb de laatste tijd dromen over geesten die in mijn kamer rond lopen,
en alleen maar lopen.
sommige blijven staan en dat is alles.
ik weet niet wat er aan de hand is...
maar als iemand daar een antwoord op weet zou ik dat erg fijn vinden want ik geloof er wel in.
en ik vind het ook heel eng.

met vriendelijke groet.

Juultje
10 jaar geleden

Hallo,

Ik schrok vannacht ook oppeens wakker met een naar gevoel ik zag ook 3 soort van geesten denk ik om me heen. Ze ware me aan het duwen en aan me aan het trekken ook prikte er 1 met zijn vinger in me.. Ik probeerde ze te slaan maar dat lukte eerst niet. Toen lukte het wel en waren ze ook meteen verdwenen en was ik klaar wakker.. Alleen wel doodop en buiten adem. Dat gevoel dat ze aan me zaten voel ik al best lang, alleen wist ik niet dat het geesten ofzo waren.. Ik was wel heel bang daarna en kon ook eerst niet slapen. Heb het licht aan gedaan en toen ging het wel beter en kon ik uiteindelijk wel slapen. Ook loop ik al een poosje voor onderzoek bij het ziekenhuis omdat ik slecht slaap en overdag heel moe ben. Zou dat ook hierdoor komen?

Groetjes!

Deze discussie is gesloten.