lastig worden gevallen door "geesten" in dromen

monica
11 jaar geleden

@BeeBee of Barbara

Mijn tante is vorige week dood gevonden in haar kamer,ver weg van hier in een vreemd land. Op een onverklaarbare manier.

Eerst kreeg ik witte veren in mijn woonkamer als groet en voor mij de betekenis dat ze vanaf nu mijn beschermengel is.
En vannacht droomde ik dat mijn haren vol met maden waren en dat mijn hoofd jeukte, heb ze er 1 voor 1 uit moeten halen.
De betekenis van mijn maden in het haar zijn dat er een enorme verandering op komst is, ik ga verhuizen.

Ik zie jouw betekenis aan het feit dat je hem nog steeds niet vertrouwd en daarom steeds hierover blijft dromen,zelfs als hij ziek is gaat hij nog vreemd, en de droom over je maden is de verandering die er gaat plaats vinden als je echt de knoop doorhakt, want zeg eens eerlijk wil je steeds met dit achterdochtige gevoel blijven doorlopen? Je vader heeft je een aanwijzing gegegeven in je droom, de bank waar de echtelijke overspelen worden uitgevoerd en het roze kleuren van de kleedjes, neigt naar rood, de kleur van de schande.
Hoop je te hebben geholpen met mijn uitleg.

Beebee
11 jaar geleden

Monica,

Gecondoleerd met het verlies van je tante (blijf het zo'n stom woord vinden gecondoleerd) heel veel sterkte..
Bedankt voor je duidelijke uitleg.
Het is niet zozeer dat ik hem wantrouw in vreemdgaan maar ik kan het beter plaatsen met de 'onbewuste'' angst die ik heb dat ik weer teleurgesteld ga worden. Hoe goed hij nu zijn best doet en laat zien dat ie het kan en weet hoe het moet gaan.. Blijf ik toch denken dat het vroeg of laat weer terug gaat naar de oude situatie. Hoe vaak hij mij blijft zeggend at ie kan garanderen dat ie dat nooit meer zal doen omdat ie me dan kwijtraakt. Ik heb hem nl vanaf januari al vaak laten weten dat het zo niet gaat en elke keer ging het even goed en later weer fout tot ik besefte in april en juni van wat een sukkel ben ik eigenlijk. ben bang dat ik al te vaak te ver over m'n eigen grens heen ben gegaan. Dat dat wantrouwen verklaard en misschien het vreemdgaan in de dromen symboliseert.. Want echt vreemdgaan heeft hij nooit gedaan. Het ging meer over meehelpen in huis, er voor je zijn en je respecteren zonder je uit te schelden wanneer het huis niet schoon genoeg is dat soort dingen..

Het blijft heel moeilijk want ondanks alles houd je nog steeds van iemand, heb je 6 jr samen gedeeld (ben nu pas 23) en we hebben samen een huis..

Bedankt voor je uitleg hier kan ik zeker wat mee.

Groetjes

11 jaar geleden
Beheerder

Heey beebee,

2 dagen geleden vroeg je nog aan mij of je misschien iets verkeerds gedaan had waardoor ze boos werden. Dat weet ik dus niet, wieweet heb je wel eens glaasje gedraait waardoor je meer lastig gevallen word, of ze zijn gewoon vervelend. Er is een manier om ze weg te krijgen alleen daar heb je standvastigheid voor nodig.

Gr. Feneaux1 keer bewerkt. De laatste keer was 11 jaar geleden door feneaux.

Debby
11 jaar geleden

Hoi Feneaux,

Ik heb een vraagje, en het is off-topic. Ik probeerde op een andere manier contact met je te krijgen maar dat gaat niet.
De vraag is deze site van jou?

Groetjes Debby

11 jaar geleden
Beheerder

Heey Debby,

Neej deze site is niet van mij, maar marco troost noemt mij beheerder. Ik Ben overigens wel de moderator van de site. Als je in contact wil komen moet je ff een account maken als je dta nog niet hebt, en anders als je dat al gedaan hebt wil ik wel ff een email adres van me geven.

Beebee
11 jaar geleden

Hoi Fenaux,

Ik heb nooit glaasje gedraait of wat dan ook om 'iets' op te roepen. Vroeger toen ik klein was hoorde ik al horrorverhalen over glaasje draaien dus dat is ver van m'n bed spel.
Er is me wel verteld door een paragnost een tijd geleden al dat ik er heel gevoelig voor ben en het zou kunnen ontwikkelen als ik me d'r meer voor open stel en dat doe ik wel.
Ik weet niet hoe maar ik vind het wel belangrijk om me op spiritueel niveau meer te ontwikkelen al is het alleen voor m'n eigen groei..

Maar ik kan me aardig vinden in het verhaal dat ik de verkeerde keuze heb gemaakt en dat ze me dat duidelijk willen maken. Gelukkig slaap ik de laatste 3 nachten droomvrij!! Sinds lange tijd. Dus ik denk dat ik in de goede richting zit te denken ;)

T v.w
11 jaar geleden

hallo ik heb even een vraagje. wij wonen sinds anderhalf jaar nu in deze woning en vanaf dag 1 voel ik me niet op me gemak in onze slaapkamer en niet in de schuur die aan het huis vast zit... als ik boven op bed lig moet ik een nachtlampje aan als ik dat niet doe word ik steeds wakker van een man in zwarte kleding met grote ogen en oren die me aankijkt..
ik praat er alleen savonds met me man over omdat ik ook kinderen heb en die wil ik niet onnodig bang maken..
nu 4 dagen geleden roept onze zoontje van 4 mij huilend uit mijn slaap.. hij zegt er is heir een meneer in een zwarte jas met grote ogen en oren en die prikte me in me rug en toen liep die meneer naar de slaapkamer deur en bonkte 2 keer erop. toen is hij huilend naar mij gerent en vanaf die dag durft hij niet niks meer alleen en al helemaal niet als het donker is.. enige tijd geleden heb ik foto,s gemaakt van de woonkamer waar duidelijk 3 personen op te zien waren na een tijdje heb ik die foto,s van me camera verwijderd..
ook ben ik snachts wakker geworden omdat ik keihard in me hand gebeten werd en ervan schrok toen ik de licht aan deed had ik tand afdrukken in me hand staan en die waren toch echt niet van mij of me partner.. zo gebeuren er veel meer vreemde dingen in ons huis. maar nu me zoontje over de zelfde verschijning heeft ga ik toch wel denken van ja wie is dat dan.. ik zie elke dag overal schimmen en nee heb geen last van me ogen heb ze juist laatst nog laten testen..
bij ons in de schuur krijg je een erg benauwd gevoel en als je hier in de kamer achter de pc zit blijf je sterk het gevoel houden dat er constand iemand met je meekijkt.
weet iemand wat ik hier aan kan doen.. gr tamara

T v.w
11 jaar geleden

oh sorrie zie nu pas dat het over dromen gaat en dit is niet in onze dromen sorrie
gr tamara

11 jaar geleden
Beheerder

je kan het er gerust over hebben hoor, deze topic gaat al lang niet alleen meer over dromen maar ook over ervaringen.

BeeBee
11 jaar geleden

Hallo,

Ik wil iedereen bedanken voor zijn of haar antwoorden.
gisteren ben ik bij een paragnoste geweest die al m'n twijfels en vooral bevestigingen heeft gegeven over alles wat ik wou weten. Ik heb haar niks verteld.
Ze bevestigde mijn dromen en dat dat de eerste aanrijkingen waren om 'verder te kijken'
Ook heeft ze me geadviseerd om een medium cursus te gaan volgen. Ik wil dat zelf al een aantal jaar maar omdat mijn partner en altijd zo negatief tegenover stond heb ik het afgehouden. Ik ga hier nu dus wel mee verder! Alle gedachtes/gevoelens/ rare dingen je die je opneemt. In mijn geval is het waarheid geweest en het is zo fijn om te horen dat je dat wel degelijk waarneemt en niet 'gewoon tussen je oren zit' zoals je zelf gaat denken omdat je door niemand serieus genomen wordt.

Iedereen heel veel succes met zijn of haar dromen, voor mij is het doorbraak geweest in m'n nieuwe levensfase die gaat komen.

TvW: dit zijn heel heftige dingen die je omschrijft, als ik jou was zou ik hiervoor professionele hulp gaan inschakelen.. Ook de man met de lange jas moet geholpen worden om verder te kunnen en jullie met rust te laten. Maar misschien ligt het heel niet zo makkelijk en ziet 'hij' jullie als indringers in zijn territorium?? Zijn eerdere woonomgeving waar hij nooit losv an heeft kunnen komen? Daarom is het belangrijk dat je iemand gaat zoeken die hier gespecialiseerd in is..

V89
11 jaar geleden

Hallo,

Ik heb sinds kort ook last van rare dromen het word eigelijk alleen maar erger. Gister nacht droomde ik dat ik in mijn eigen bed lag mijn vriendin lag gewoon langs mij me kamer alles was gewoon het zelfde als in werkelijkheid en ik werd wakker in mijn droom dan en werd uit me bed gerukt met heel veel kracht kon alleen niet zien door wat ik werd vervolgens onder het bed gesleurd daarna kon ik gewoon onder het bed verdaan komen en ging ik terug me bed in ik dacht dat ik wakker was dat zei ik dan ook tegen me zelf en toen gebeurde het weer en toen werd ik echt wakker.gister weer zoiets maar toen werd ik het bed uit geduwd en vervolgens me hele kamer rond gesleurd en hard tegen de muren aan gedrukt.
Maar mijn vraag is zijn het dan geesten of is het gewoon een soort angstdroom wat meer te maken heeft met wat je in het dagelijks leven mee maakt?

Groetjes

Bella-mafia
11 jaar geleden

Hallo mensen...

Het is al een tijd geleden maar is iemand bekent met'sex met een geest?" het is een aantal jaar geleden en een stuk of drie keer gebeurd,maar
weet nou niet of ik het me eigen verbeeld heb.Alleen het was zo anders dan een echte droom.Ik was er echt bij en voelde alles echt!Het was super fijn
daar niet van,maar gewoon de gedachte dat het kan gebeuren.Ik heb me er gewoon aan over gegeven omdat het goed aan voelde maar wie zou in vredes
naam zomaar sex met je willen!Ik zit er al een tijdje mee en heb één iemand in vertrouwen genomen die ook spiritueel is maar die lachte me uit en die zei
dat ik gewoon super g**l geweest moet zijn ofzo en een "natte droom"ofzo gehad heb.ben trouwens een vrouw en wist niet eens dat dat bij vrouwen voor kwam hahaha..
hopelijk krijg ik snel bericht

hayrettin
11 jaar geleden

ik heb geen rara dromen ofzo maar ik wordt elkekeer wakker met krassen op mijn armen??
eerst 2 op de ene,toen mijn hele schouder vol,
toen ook 2 op die ander weet iemand hier meer vanaf?

11 jaar geleden
Beheerder

Ja, ik weet ik iedergeval zeker dat het geen geesten zijn omdat die je niet kunnen verwonden met hun eigen tijdelijke lichaam.

Kristof
11 jaar geleden

Hoi allemaal!,


Tijdens een nacht een week of 2 geleden lag ik te slapen. Ik was half wakker en half aan het slapen. Maar er kwam precies iets over mij liggen en ik kon mij niet bewegen. Het hield mij vast. Dan nam hij van mij iets over door mijn mond. Bizar.

eppie
10 jaar geleden

hoi,

ik heb een paar weken terug een droom gehad.
En moet erbij zeggen dat er geestelijke activiteit is bij ons thuis.
tvs die van zender veranderen radios die dit ook doen speelgoed dat afspeelt beelden en de webcam het horen binnen komen van iemand enz.
Dus teveel voor toevalligheden.
Ik lag laatst in bed effe na het eten en droomde dat er een apparaat op mn rug lag.
Dit was maar een droom en opzich niet raar.
Wat raar was dat ik toen ik wakker werd en wakker was ik het gevoel had dat er iemand op mn rug zat.
Zo erg dat mn ademhaling werd belemmerd en ik was dus wakker.
Ik loop hier een aantal weken mee rond en wil dat het stopt de beelden in mn cam het gevoel van beken worden de rare dingen.
Mijn vraag wat is de betekenis van het gevoel dat er iemand op mn rug zit en hoe stop ik dit we worden er namelijk best gestrest van.

Desni
10 jaar geleden

Ik heb zelf al jaren last van vreemde dromen.
Tijdens de droom ben ik meestal gewoon thuis (of op de overloop of in de keuken, en altijd op dezelfde plek). Zonder iets of iemand te zien weet ik dat er iets anders in de ruimte aanwezig is en gek genoeg ga ik er in de droom altijd naar opzoek. Ik loop er op af, doe dan mijn ogen dicht en knijp mijn vuisten samen en mijn tanden op elkaar en vervolgens komt er een soort hevige elektrische lading over me heen (eigenlijk meer door me heen, het neemt echt bezit van me). Soms wordt ik ook ergens tegenaan gedrukt. Na een aantal seconden kan ik wakker worden. 9 van de 10 keer kan ik me even niet bewegen als ik wakker wordt, en ben ik heel erg angstig en gespannen, maar binnen 10 seconden is alles weer normaal.

Het vreemde vind ik dat ik altijd opzoek ga naar de energie in mijn droom. Ik ga er gewoon op af. Ook weet ik niet precies of deze energie nou goed of slecht voelt. Ik heb het idee dat ik er in de droom niet erg bang voor ben, maar zodra ik ermee in aanraking kom wil ik niet snel genoeg wakker worden.

Kent iemand dit?

eppie
10 jaar geleden

heb niog geen reaktie op mn vraag staat op pagina 8 please word gek hiero

Hannes
10 jaar geleden

Hoi ik denk dat je een bioel op kunt lossen door wittesalie wierook en kaarsen te branden. Hiermee ga je het hele huis door ook de hoeken kasten enz gooi langs/ door met de wierook. En ondertussen zeg je dat wat er is naar het licht moet gaan. En als je iets voelt zeg je : Wat bij mij hoort mag blijven wat niet bij mij hoort moet nu weg gaan. Mocht je een familie lid of vriend hebt verloren zou ik een paragnost zioeken en kijken wat diegene te zeggen heeft en dan kan die rust vinden en heb jij dat ook. Anders hou ik het bij het eerste je huis reinigen misschien hangt er een oude bewoner die naar het licht moet,
Succes

10 jaar geleden
Beheerder

Beste Hannes.

Ik ben het met je eens op het gebied dat je entiteiten naar het licht kunt, of als enige oplossing, moet sturen om ze weg te krijgen. De zin die u aanraad die luid als: "Wat bij mij hoort mag blijven wat niet bij mij hoort moet nu weg gaan", begrijp ik helemaal. Alleen is het echt nodig om dit te zeggen? Heb je niet het idee dat dat alleen werkt als je er werkelijk in gelooft? Het is beter om de entiteiten volledig te verwijderen uit uw huis. Als Mensen overleden zijn, zijn ze voorlopig klaar op aarde zo denk ik er over. Hoe langer ze opaarde blijven na het overlijden, hoe langer ze zich tegen werken en hun tijd verdoen omdat er belangrijke dingen op hun te wachten staat.

Als men dan selectief entiteiten de deur gaat wijzen, heb je kans dat de geesten zich als medebewoner van hun oude huis niet aansprakelijk voelen om naar het licht te gaan, Het kan natuurlijk zijn dat ik u verkeerd begrijp, maar dat zit er nou eenmaal in. Kaarsen kunnen volgens mij wel degelijk helpen. Het geeft een betere sfeer waardoor u zich zelf beter voelt. Dit kan u dus meer sterkte geven en zelf vertrouwen waardoor uw wil sterker is dan de entiteiten met als gevolg dat ze naar u luisteren.

Wat ik wel een nadeel vind van het aanraden om wierook te gebruiken is is dat je er ook maar van overtuigt moet zijn dat het helpt. Wierook is een mengsel van aromatische organische stoffen dat op het eerste gezicht niets te maken heeft met het reinigen van uw huis noch uw omgeving. Ik zelf gebruik alleen mijn wil en gedachte om ze te verdrijven en daar heb ik genoeg aan. Het punt is is dat spiritualietijd vanuit veel verschillende ooghoeken bekeken word. De een gelooft er eenmaal anders in dan de ander, daarom zijn er denk ik veel verschillende methodes, uitgebreid of niet, om geesten te verdrijven.

Ik zal u een voorbeeld geven. Ik ga er van uit dat u weet wat pendelen is. Pendelen is een niet al te betrouwbare manier om antwoorden te vinden bij uw eigen of andermans geest. Ik heb geleerd dat het antwoord JA het resultaad leverd dat het voorwerp dat aan een touwtje of iets dergelijks hangt naar voren schommelt, en het antwoord NEE het resultaat opleverd dat voorwerp van links naar rechts schommelt. Tot mijn grote verbazing zag ik dat bij anderen het voorwerp rechts om of links om kon draaien wat voor hun het antwoord opleverde. Iedereen heeft dus zijn eigenmanier van omgaan met zaken als deze. Het nadeel van pendelen is alleen dat het niet 100% betrouwbaar is, want als jou wil groter is dan de werkelijkheid, resulteerd het andwoord zich naar uw wil, omdat die te sterk is, en niet naar het geen zoals het werkelijk is.

MvG Feneaux, en ik hoop dat ik u weer zal zien op het forum om hierover verder te praten.1 keer bewerkt. De laatste keer was 10 jaar geleden door feneaux.

snakelady
10 jaar geleden

Beste allemaal,

Ik heb een vraagje, ik voel regelmatig en zie ze ook af en toe geesten in mijn slaapkamer. Als ik voel dat het een soort van kwade is dan doe ik een bedlampje aan en ga verder slapen (dit komt nadat ik een keer wakker werd en ik strak aangekeken werd door een nogal eng figuur). Dromen doe ik er ook wel eens over maar wat me vanacht gebeurde vond ik wel behoorlijk eng. Ik droomde, maar voelde ook echt dat er een geest in mijn lichaam kwam, mijn lichaam voelde koud aan, en het tintelde net of ik onder narcose was. Ik lag gewoon naast mijn vriend in bed en wilde hem wakker maken, de geest zorgde ervoor dat ik niet kon praten en bewegen. Ineens kreeg ik weer de macht over mijn ljf, maar voor mijn gevoel alleen omdat hij me de kans gaf. Kan iemand me zeggen hoe ik kan zorgen dat ze van me af blijven, dat ze er zijn kan ik accepteren maar dit vond ik te ver gaan.

Groetjes, Snakelady

sarah82
10 jaar geleden

hallo,
ik heb zelf erg veel gespook in huis gehad..echt om gek van te worden gewoon het rare is dat wij een enorme brand in ons huis hebben gehad en nadat de woningstichting alles had opgeknapt en we na een maand of 4 weer in ons huis konden voelde alles zo anders...ik bedoel ik was niet bag meer maar voelde me weer zoals het hoorde ik dacht zelf dat dat mischien door de brand kwam
en ik heb een keer toen ik al in bed lag een bekende van mij gezien die al een tijdje overleden was ik had m,n ogen dicht maar sliep nog niet (had nog maar een minuut of 10 m,n ogen dicht)hij zie van hallo hoe gaat die en op dat moment deed ik meteen m,n ogen open en voelde ik zoiets raars...het was net of ik onder stroom stond maar het deed niet pijn een enorme trilling door heel m,n lichaam heen het voelde niet eng maar goed ..heb er lang mee in m,n hoofd gelopen wat dat kon zijn heb het daarna niet nog een keer weer gehad trouwens
en soms als ik tv zit te kijken is het net of ik iemand in m,n haar voel strelen zie soms ook in m,n ooghoek donkere schimmen voorbij komen...weet iemand mischien wat dit allemaal betekend???ben erg nieuwschierig.

gr.mara

Celic
10 jaar geleden

Wie weet wat dit betekend?

Afgelopen nacht heb ik een korte nacht geslapen, na een uurtje te hebben geslapen werd ik wakker. Ik was niet bezweet, maar meer verschikt.
Ik kan me eigenlijk nooit mijn dromen onthouden, maar deze was toch wel heel intens en vreemd.

Ik reed in mijn auto samen met mijn vriendin, maar ik kon maar niet de macht over het stuur krijgen. Ineens ging ik spontaan heel hard en ik hoefde geen gas bij te geven. Toen ging me auto ineens naar rechts, ik reed niet heel hard maar ik probeerde tegen te sturen maar dat lukte niet. Ik belande hierdoor in de bosjes. Toen ik uitstapte begon het helemaal vreemd te worden echt heel vaag. Ik zag mezelf 3 keer in de auto zitten. 2 achter 1 achter het stuur en me vriendin zat op de bijrijders stoel. Ze keken me aan, lachten en keken weer vooruit. Op dit moment dacht ik wakker te schikken, me vriendin lag naast me, ze vroeg wat er was. Ik vertelde het verhaal maar plots ging de TV een tv die niet aangesloten is. Ik besefte me dat ik met een geest te maken had. Ik ben christen, en geloof in geesten dus ik begon gelijk te bidden. Voor mijn en sorry als ik iemand beledig zijn geesten iets slechts, demonisch, duivels.
Toen werd ik nogmaals wakker maar nu echt. Me vriendin lag niet naast me die was nog wakker die zat TV te kijken.

Iemand een idee?

jeu
10 jaar geleden

hallo denzil ik heb je berichten gelezen ik hoop van mijn zijde dat je dit bericht leest. is er leven na de dood? voor mij wel want ik ben hier al 47 jaar mee bezig wat je zegt is
ver gezocht, ken je trouwens de sferen zo ja dan weet je drommels goed waar ik het over heb. is dit niet zo dan moet je heel goed appassen wat je zelf doet!
laat dit een les zijn? het is aan jouw omdat ik dat zie

mjommie
10 jaar geleden

ALS JE EEN GEEST STEEDS OP DEZELFDE PLAATS ZIET, DAN IS ER MISSCHIEN IETS GEBEURD OP DIE PLEK, RAADPLEEG EEN PARAGNOST. OF IEMAND DIE GEESTEN KAN ZIEN, ZODAT ZE HEM KUNNEN VRAGEN OP TE HOEPELEN. MISSCHIEN HEEFT IE IETS NIET VERWERKT EN WIL HIJ NOG IETS DUIDELIJK MAKEN.
jE KAN OOK KATTEN NEMEN, DEZE HOUDEN DE GEESTEN BUITEN DE DEUR

Deze discussie is gesloten.