Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dromen over mijn overleden vriend.. Graag reacties want ik snap er niets van..:(

13 jaar geleden

7 november 2005 is mijn vriend R. overleden door een bizar auto ongeluk. ik heb daarna 1 keer een droom gehad over hem. Ik was mijn zusje van school aan het halen en toen stond hij te wachten in een witte auto. Ik liep naar hem toe en zei tegen hem: Wat doe jij nu hier? Je was toch dood?? waarop hij vroeg of ik met hem meeging een rondje rijden. dat deed ik en toen werd ik wakker. Nu heb ik gisteren een hele vreemde droom gehad.. Ik was ergens ( weet echt niet waar) En opeens stond R. voor me. We gaven elkaar wel 50 kusjes totdat ik zei: R, dit kan echt niet.. Ik heb nu een relatie met Y. Hij keek toen heel verdrietig en ik zei hem: Jij was degene die wegging.. Toen zei hij me dat hij even met wat vrienden wegging. Ik bleef waar ik was, mijn nieuwe vriend was in hetzelfde huis in een andere kamer. R. ging weg en na even alleen te hebben gezeten, bedacht ik mezelf en nam de hond (deze hond heb ik 5,5 jaar geleden gekregen van R) mee en ging op zoek naar R.. Kon hem alleen nergens vinden en toen schrok ik wakker.

Ik heb heel sterk het gevoel dat hij heel veel bij me is, als ik douche, knipperd de lamp, zeg ik dan, R, hou eens op.. Dan stopt de lamp met knipperen.. (ik heb het zelfs op camera) Als ik het over hem heb met een goede vriendin wat overigens zijn nichtje is, dan komt opeens het nummer op de radio die ik bij zijn uitvaart heb laten spelen. Dat liedje is R&B en kwam op een trance-zender...
Zo zijn er nog heel veel andere dingen gebeurd die ik niet kan verklaren..

Ongeveer 4 jaar geleden ben ik naar een medium geweest. Ze wist me dingen te vertellen over het ongeluk, over dat het hem spijt, dat ik een fijne relatie zou krijgen met een goede vriend van hem. Dat kon ik toen niet geloven maar nu blijkt dat toch waar te zijn. Y. was namelijk een goede vriend van R.

Ik wil heel graag weten of hij wel snapt dat hij dood is en of dit een teken is dat hij nog steeds veel bij me is. Alleen weet ik geen naam van het medium waar ik 4 jaar geleden geweest ben. En vind het toch wel heel moeilijk om een betrouwbaar medium uit te kiezen aangezien het hier om mijn overleden vriend gaat waar ik nog steeds veel verdriet en vragen over heb..


Ik hoop dat er iemand reageerd!

Groetjes, Honey

zazag
13 jaar geleden

dat je nog steeds over hem droomt kan een teken zijn dat ondanks je relatie met Y. je hem nog steeds niet helemaal hebt losgelaten in de liefde, niet gek overigens hij was plots weg uit je leven.

en misschien laat hij inderdaad doormiddel van kleine dingen zien dat hij nog steeds over je waakt en het fijn vind dat jullie nog steeds over hem praten of denken en dat laat blijken doormiddel van een bijv. radio.

zolang de dingen niet beangstigend zijn weet je dat hij alles vriendelijk bedoeld.

ik ben geen medium ik kan geen contact maken met geesten, maar ik heb dit ook meegemaakt met mijn dochter waarvan haar man doodgeschoten werd toen hij uitgezonden was.
ook hij liet toen doormiddel van kleine tekens zien dat hij over haar waakte en haar niet vergeten was.

ik kan je ook niet helpen aan een medium, want mijn dochter had ook een medium zonder naam zeg maar.
Ik weet alleen dat ze in Rotterdam woont en ook pshygiater is.

het allerbeste ermee :-) groetjes Zazag

Charlie
13 jaar geleden

Beste Honey,
Ik zou me absoluut geen zorgen maken. Hij is bij je en hij waakt over je. Blijkbaar heb je erg veel voor hem betekend en hij voor jou. Wat betreft een medium ik zou er geen weten. Ik heb Char ooit eens ontmoet zij zei dingen die bijzonder gespecificeerd waren en bovendien echt waar. Dat was natuurlijk erg fijn. Ik zou een lijstje maken van alle mediums die je kan vinden en dan kijken bij welke je het beste gevoel hebt en die vervolgens op bellen, als je dan nog steeds een goed gevoel hebt dan weet je dat je de juiste keuze hebt gemaakt.
Ik wens je heel veel succes met alles. Geniet van het fijne gevoel dat je weet dat er iemand over je waakt. Misschien als je het gevoel hebt dat hij erg verdrietig nog is en het niet los kan laten kan je hem naar het 'licht' sturen.
Liefs Charlie

13 jaar geleden

Beste Honey

Als je een medium zoekt, mijn ouders zijn bij een zeker meneer Netten geweest en die wist alles. Hij kan ook contact maken met overleden personen. Hij is zeker betrouwbaar. Zoek maar eens op op het internet. Hoop dat je er wat aan hebt.

xx

13 jaar geleden

bedankt voor jullie reacties!
ik heb dit bericht ook op een ander forum gezet en toen kreeg ik te horen dat ik hem naar het licht moet sturen.. Misschien een beetje egoistisch, maar dat kan ik voorlopig nog niet. Ik ben allang blij dat hij zo nog een beetje bij me is. Ik ga wel contact opnemen met een medium, misschien dat het me dan wat rust geeft als ik weet hoe hij zich voelt.
nogmaals bedankt.
liefs

dorine peeters
11 jaar geleden

graag een antwoord alsjeblief! ik ben op zoek naar gegevens van mijnheer netten. ik ben er zelf twee keer bijgeweest en ben er zeer tevreden over. kan iemand mij helpen?

Domi
11 jaar geleden

Hallo, vorig jaar ben ik op een beurs bij Mr Netten geweest, hij was heel carrect en zei dingen die niemand kon weten, heb dan ook zijn kaartje meegenomen met z'n nummer in Belgie. 03 899 62 20

Hopelijk heb je er iets aan!

jef
11 jaar geleden

@ DOMI . Goed om weten is dat mr netten alleen te vinden is onder " mr netten . Dat is zonder voornaam er bij te vermelden al heel ongeloofwaardig . Google maar eens onder " mr netten . Het feit dat hij vrijwel alleen in Belgie actief is " waar de prijzen voor een consult toch een pak hoger liggen dan in Nl " doet bij wel al een belletje rinkelen .

jef
11 jaar geleden

En dan nog iets , meneer netten heeft naar eigen zeggen meer dan 50 j ervaring . Dan moeten er toch een pak meer revieuws over te vinden zijn .

ringoet rikkie
10 jaar geleden

mr Netten heeft 50 jaar ervaring kan je lezen aan zijn stand op een paranormale beurs.
Ik ben over enige weken op een paranormale beurs in Berlare bij hem op consultatie geweest.
Na een 15 minuten heb ik deze man , die voor mij als een charlatan overkwam , laten zitten.
Het enige wat hij kon was mij kleineren en tegen mijn vrouw beleeft en vriendelijk zijn.
In zulke personen heb ik echt geen vertrouwen.
Ook bij mijn vrouw kaatste hij de bal volledig mis wat zijn vertellingen aanging.
Hij heeft geen kaarten gelegd of hand gelezen , maar ik kon wel 40 euro betalen.

willy
10 jaar geleden

Meneer Netten is te vinden op paranormale beurzen over heel Vlaanderen en hij organiseert zelf ook beurzen . Het is bijzonder spijtig dat steeds weer goedgelovige mensen zich laten vangen aan dat soort figuren . 40 a 50 euro vragen voor een kwartier gebakken praatjes is wel een beetje van het goeie teveel . Mensen trap er niet in .

shiwa
10 jaar geleden

hallo allemaal,

ik kwam per toeval op deze forum terecht, omdat ik aan het zoeken was naar betekenissen van dromen.

bijna 2 jaar geleden is mijn vriend overleden bij een auto ongeluk.
daarna heb ik een hele tijd nachtmerries gehad over hem en dat hij me kwam halen.
na een rottijd had ik eindelijk het idee dat het weer een beetje beter ging, maar sinds een paar dagen ben ik weer aan het dromen over hem, misschien omdat zijn sterfdatum dichter bij komt?
in mijn laatste droom kon ik hem aanraken, ruiken, zijn stem horen en het was heel gedetailleerd.
ik zei tegen hem: dit kan niet, je bent weg, ik heb het zelf gezien! je as zit in m'n ketting!
hij bleef stug vol houden dat hij niet weg is, maar er (zoals ooit belooft) altijd zal zijn.

nou lees ik overal dat mensen die iemand dierbaar verloren hebben, allerlei tekens of signalen krijgen.
dit is bij mij niet het geval, terwijl ik heel erg op zoek ben naar iets maar niet het lef heb om naar een medium te gaan.
heeft iemand enig idee hoe het komt dat ik geen tekens krijg of moet ik beter kijken en zo ja, waar moet ik dan op letten want anders kan ik overal wel iets in zien.
misschien denk ik ook wel weer veel te moeilijk, maar ik weet het ook niet meer.

alvast bedankt!
groetjes

kimberley pex
10 jaar geleden

Beste Honey. Ik denk dat jij meer verdriet hebt dan jouw overleden vriend. Boven zitten ze goed. Het is Het Thuisfront. Wij blijven achter met zoveel emoties en vragen. Ja, die lichten, dat kan gewoon. Ook 'n bepaalde lekkere reuk, of 'n koude wind opeens langs je. Er is contact mogelijk. Dat is gewoon zo. Dat blijft ook. Waarom zou de dood ons scheiden, 't is gewoon 'n overgang. Je zegt zelf dat je hem niet los wil laten, dat is nou net iets wat je wél moet doen. Geef de overledenen de ruimte en mogelijkheid hun plaats Hierboven te vinden. Je kunt van hem blijven houden, maar trek niet aan hem. Hij zit voor altijd in je hart, wat er ook gebeurt. Overledene dierbaren kunnen ook ontzettend trots zijn op de achterblijvers, als die hun leven verder leiden, want onze pijn is hun pijn, en onze liefde is hun liefde. Vergeet nooit dat dood gewoon niet bestaat. Alles is met elkaar verbonden. Succes en héél veel liefs en sterkte toegewenst. Groeten,kim. (p.s. ik weet wat rouw is , 't is hartverscheurend, maar 't is 'n proces )

kimberley pex
10 jaar geleden

Beste Shiwa.Je hoeft niet naar 'n medium. Ik spreek uit ervaring. Je hebt er niet veel aan. 't Belangrijkste is dat je weet dat dood niet "weg"is. Ze zijn gewoon niet weg. Alleen op 'n andere plaats. 'n Kraan die spontaan begint te druppelen , 'n lekkere reuk, aftershave of iets anders, 'n kort onverklaarbaar geluid in jouw woning,enz. enz. Let maar gewoon op, de tekens zijn er. Sterkte , kim.

cheng
10 jaar geleden

Beste Shiwa,

Volgens mij is uw vriend altijd bij u gebleven, omdat je zijn as in je ketting bewaart. Het is beter hem weg te doen, dan kunt zijn ziel ook naar het licht gaan, anders zal hij altijd bij u blijven en kun je ook geen nieuw leven beginnen.

MVG





Deze discussie is gesloten.