Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

geesten zien en horen

de roover roland
8 jaar geleden

Als je maar 12jaar komt naar u dan zijn geen van dw geest als je met je geest boost heb gedaant dan kan u waarschuwen om dat niet meer tedoen.zeg mijn geest.

eline robin
8 jaar geleden

hey iedereen,

ik ben nu 12 jaar oud en ik heb steeds meer last van het zien, voelen en merken van geesten, het begon allemaal toen mijn broer nog klein was.
mijn broer werd midden in de nacht wakker en zag onze over groot opa en oma waar hij zoo dol op was toen kwam hij erachter dat hij geesten kon zien hij heeft er gelukkig minder last van en hij is nu 15, hij heeft adhd en klassiek autisme dus daar heeft het ook een beetje me te maken, laten kon ik geesten zien eerst alleen mensen, zelfs mensen die ik niet eens ken. nu kan ik minder mensen zien maar ik merk wel steeds dat iemand naar me kijkt, ik zie nu meer geesten van dieren ik ben ook veel in de beurt bij dieren want ik wil dierenarts worden, ik voel me gwn echt verbonden met ze. ik voel gwn als er iets in mijn beurt is, ik zie vooral geesten van de overleden dieren die ik lief heb. ik kan ook wat slechter slapen savonds. ook zie ik als ik midden in de nacht wakker ben geworden van iets en ik kijk naar buiten dan zie ik geesten van mensen. ik vind het echt niet fijn ik gedraag me elke keer anders omdat ik weet dat er iets of iemand naar me kijkt. van de dieren vind ik het niet erg hen heb ik lief ook al ken ik ze niet. ik denk ook dat mijn ouders een eheim voor me hebben, het voelt gewoon alsof een familie lid naar me kijkt en me in de gatten houd zodat ik b.v. geen toverkracht gebruik ofzo haha ik zeg maar wat hoor, maar echt zo voelt het dat je een geheime kracht hebt een een oud familie lid je helpt het wel of niet te gebruiken. ik praat nooit met me ouders over dit geheim alleen met me broer daarom zijn me broer en ik altijd samen met Halloween avond, we delen het zelfde geheim. ik hoop da me broer me kan helpen en jullie.

gr. eline

eline robin
8 jaar geleden

ik hoor ook allerlei geluiden van dieren zoals van een hond die er niet eens is en niet alleen van dieren
ik vind het echt niet fijn hopelijk helpt iemand me gouw en anders doet me broer dat wel
ik vind het soms wel eng b.v. als het donker is in me kamer ik ben bang dat er in eens een geest voor me staat als ik een lamp aan doen, is het wel normaal om een 6de zintuig te hebben of een 7de?? (ja ik zeg 7de want.....ik kan ook een beetje met dieren praten het is niet echt praten meet comuniseren en zien aan hoe ze bewegen van wat ze nou bedoelen.) ik kan zelf me overleden bff (het is een hond en geen mens wees gerust) oproepen waarneer ik maar wil, dat vind ik wel fijn dan is ze toch nog altijd bij me voorig jaar is een anderen dier baar dier overleden het was ook een hond ook zij was een bff van me die 2 honden zijn van mijn opa en oma geweest ze hebben er nog 2 gehad voor deze 2 de aller eerste heb ik niet gekend maar toen namen ze er weer 1 en samen met die ene namen ze een 2de en toen de 2de overleden was hadden ze alleen nog die 3de dus namen ze een 4de en die is voorig jaar dus overleden ik heb haar gister avond voor het eerst weer gezien en ik vind het super om haar te zien kwispelen!!

een bff van me (en dat is gewoon een mens) heeft hier minder last van zij kan alleen haar overleden kat zien best zielig

roy
8 jaar geleden

vraag je gits voor hulp

Nanna
8 jaar geleden

Hoi suzanne, ik had een vraag over het geesten zien, ik zie ze namelijk ook, maar dat weet ik niet zeker maar tegelijk weet ik het weer zeker. Wat doe jij eigenlijk tegen je probleem? Ik weet niet wat ik moet doen!!
???????? sinds mijn oma is overleden (7 juni 2015) zie ik haar geest en ik kan met haar praten, en ik word er bang van, ook lig ik s' avonds in bed en dan liggen er in het gangetje naar mijn kamer en ook IN mijn kamer allemaal geesten lijken met rood en roze licht eromheen, kun jij me helpen? Als je mijn probleem beantwoord zou je dat alsjeblieft via mijn email kunnen doen? Gr Nanna.

henk de steen
8 jaar geleden

mij hielp het ook, alleen moet je nog aan je nederlands werken

marie de haas
8 jaar geleden

Wasmachine

8 jaar geleden
Beheerder

Waarom denken jullie altijd het eerst aan geesten?
Er bestaan zoveel voorbeelden van inbeeldingen en hallucinaties.
Het gaat vaak om verwerkingsprocessen of projecties.

Eerst naar jezelf kijken en pas als er geen enkele andere verklaring te vinden is, kun je overwegen dat het iets bijzonders is.

Dan nog iets, waarom zou je voor een bekende oma bang zijn?

De "lijken" zijn vaak onverkwikkelijke zaken, die je hebt verdrongen.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 8 jaar geleden door Sheherazade.

henk de steen
8 jaar geleden

WASMACHINE

8 jaar geleden
Beheerder

Je zou eens kunnen kijken naar het bizarre schilderij van Agnes Sorel
[www.jbiphoto.com]

Hierop komen rode engelen voor.
(Bestaan wel meer voorbeelden van.)

Vlinders-
7 jaar geleden

Beste lezer,

Ik heb een jaar terug in de nacht iets mee gemaakt waar ik nog steeds mee zit. Ik was aan het slapen en opeens werd ik midden in de nacht (rond 3/ 4 uur) wakker. Ik keek gelijk naar het raam en schrok me dood, want ik zag een jongetje in mijn vensterbank achter het gordijn lopen. Het was een jongetje rond de 9 jaar. Hij had een pyjama aan, een pyjama met lange mouwen en een lange broek, en hij had dun haar dat in de wind wapperde. Mijn hart bonkte en ik wist echt niet wat ik moest doen. Ik had wel al in de gaten gekregen dat hij niet meer liep maar opeens stil stond. Hij had Door dat ik hem zag. Ik kneep mijn ogen fijn en deed net alsof ik sliep en toen opeens liep hij verder. Het leek wel alsof hij tegen de wind in liep, vanwege het langzaak en moeizaam lopen de wapperende haren. En dan sperde ik weer mijn ogen open en stond hij weer stil. Toen hij bijna achter mijn gordijn vandaan zou komen en ik heel erg bang was, kwam opeens de gedaante van mijn poes vanachter het gordijn vandaan en ze sprong van min bureau af.

Ik zit maar steeds te dubben wat het is en wat dit te betekenen heeft. Ik heb in die tijd ook een andere keer een gedaante gezien. Dat was een meisje met lange vlechtjes, ze speelde samen met mijn poes. Ik heb nog een gesprek met haar gehad.
Ik heb me alleen korte tijd daarna afgesloten van die wereld omdat ik op een gegeven moment last kreeg van een zielenstuk van een man die iets van mij wilde. Gelukkig kon mijn moeder mij helpen.

Maar even terug naar dat jongetje bij het gordijn; wat ik het raarste vind, is dat ik normaal lenzen draag omdat ik zonder echt niet scherp kan zien. Maar in de nacht zijn ze natuurlijk uit, terwijl ik de contouren van het jongetje vlijmscherp kon zien...

Met wat voor situatie had ik hiermee te maken? Is het echt de geestenwereld of heb ik het me allemaal verbeeld(vanwege het feit dat ik zo scherp kon zien)? En waarom wapperde het haar van het jongetje als hij binnen in mijn huis was?

Ik hoop dat iemand mijn vragen kan beantwoorden, want ik heb er zelf veel over nagedacht maar kom niet verder.

Heel veel groetjes van Eva

7 jaar geleden
Beheerder

Moeilijk te zeggen.
Lenzen en brillen heb je niet nodig in dromen of als je geestelijk iets ziet.
Het derde oog is veel fijner dan de gewone ogen.
Het lijkt dan wel binnen maar die muren bestaan alleen in jouw wereld.
Die wapperende haren kunnen de wind van de geest aanduiden. (wind is pneuma, is geest)
Dus ja, wie weet zie je werkelijk iets?
Halfdromen kunnen allerlei illusies opwekken en je verkeert dan in een tussenwereld waar realiteit in dromenland overgaat.
Maar op die drempel opent zich soms het derde oog.
Het is mogelijk dat de kat een rol speelt en je fantasie oproept.

Het scherp zien is op zich dus geen verklaring. Je kijkt hier niet met fysieke ogen.

Gwendoline
7 jaar geleden

Ik wil graag geesten horen en zien en mee spreken

7 jaar geleden
Beheerder

Weet wat je wenst.

Evey
7 jaar geleden

Je moet er geen contact mee zoeken anders kan je ook kwaade geesten oproepen en ik kan je vertellen dat is best eng ik had get ook en daardoor was mijn plantje omgevallen toen ik wakker werd lag mijn lievelingsknuffel in de wasbak en ik had hem in mijn bed en ik hoorde ze steeds fluisteren maar wees niet bang, bang is hunder prooi niet letterlijk gelukkig maar als je bangst bent blijven ze bij je maar dat gaat om gemene geesten he want geesten zijn gewoon mensen maar ik hoop dat ik je hierbij wat kan helpen maar hier heb ik nog een eigen verhaal ik wauw 2 maanden geleden contact hebben met mijn opa maar dat lukte mij niet dus deed ik iedere avond mijn deken omhoog en zei opa uw zult hier mogen liggen 1 keer deed hij dat en en voelde ik hem ik was doodsbang en nogsteeds zit ik nu met de zenuwen in bed maar ik heb heb gevraagd om alsjeblieft weg te gaan maar ik heb heel vaak het spijt me gezegd ik vond het zielig maar het moet je kan toch niet leven met zo veel angst dat kan gevolgen maken zoals onzekerheid? Bang zijn? Of uiteindelijk zelfs zelfmoord!? Maat die zogenaamde lieve geest kan ook gemeen zijn denk hier alsjeblieft bij na

Charmant
6 jaar geleden

Kan iemand mij helpen ik wil graag contact met geesten maken maar ik weet niet hoe

Dirk Klaasen
6 jaar geleden

Heyzz, voor de nieuwsgierige luitjes die persé wat willen zien en horen: Ga eens op andere soortgelijke fora kijken - ook engelstalige, daar lees je veel meer - en je zult gaan merken dat het gros van mensen zoals jullie er zwaaaar op terugkomt wanneer ze eenmaal contact hébben gemaakt. Als je het niet kunt weerstaan, hier een laatste tip op jezelf ervan te weerhouden: type op youtube in "Ouiji gone wrong". Als je na het zien van deze dingen het nog niet kunt laten, ... good luck :(

sunka
6 jaar geleden

je moet tot je zelf komen en rustig zijn, veel in je bed nadenken over dingen, en dan heb je kans dat een geest je gaat helpen met dingen zoals keuzes en helpen verwerken met allerlei dingen...

arthur mathieu
6 jaar geleden

Hallo;
Zeker bestaan geesten maar hoe ouder men wordt verdwijnen de aanknoop punten om met geesten in aanraking te komen;
Heel jonge kids vertellen soms iets over een ontmoetging met een vriendje die niet van deze aarde is maar waarvan de kids geen
weet van hebben dat ze geesten zijn

6 jaar geleden

Zo heb ik dat ook ervaren, Arthur. De gevoeligheid voor andere dimensies vervagen. Op het gevoel af handelen wordt anders en gaat men over naar de ratio. Wat volgens mij een overlevingsmodus is. Het valt ook te analyseren. Gevoel is moeilijk te meten. Waar de één erge pijn voelt, voelt een andere deze pijn als minder. Emotie toegeven, kan ook vervelend zijn. Velen schuiven het aan de kant.

Censored
6 jaar geleden

Beste Suus.

Ik weet waar je het over hebt. Ik zie geesten.
Ik voel het aan. Opeens krijg je rare rillingen over je lichaam. Ik hoor ze praten. Maar weet je wat het is?

Als je zo iets voeld, wees sterk, laat zien dat je sterk bent. Maar soms pakken ze je met emoties en dan ben je totaal je controle kwijt over je zelf.

Ik zeg je eerlijk. Ik vind het eng. Maar het zijn en blijven normale mensen. Als je met hun wilt praten, dan negeren ze je of ze gaan weg.

Maar komt goed.
Xxx

6 jaar geleden

Het zijn geen normale mensen. Overledenen horen geen contact te maken met de levenden. Het is een hele andere golflengte. Wanneer er contact is het beste om de identiteit weg te jagen. Overleden kunnen trauma's hebben. Vaak weten ze dat niet en blijven ze hangen. Ze horen naar het licht te gaan.





Deze discussie is gesloten.