Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

geesten zien en horen

yoeri
10 jaar geleden

Heey suzane,
ik ben yoeri en ik ben 11 jaar oud ik ben paranormaal paranormaal is dat je dode mensen kan zien je kan je daar ook voor afsluiten ik ben ook paranormaal ik vind het fijn wand mijn vader en moeder zijn dood maar ik zie ook nog wel eens hun geest bij de begin vond ik het eng maar ik ontdekten het toen ik 4 jaar oud was toen vond ik het nog eng maar ik had een keertje een geeste plaag in me kamer en zins die dag ben ik er niet meer bang voor maar ik heb ook nog dat ik aan mensen kan zien die ik niet ken waar ze pijn hebben en en ik zie ook nog overdag nog wel eens geesten maar daar zet je meer kracht in dan s'nachts en ik liep een keertje in de avond pikken donker in me 1tje en ik zag 5 geesten op me af kommen ik vond het niet eng en schrik nooit als iemand op eens in je kamer staat en als je ouders het nog niet weten laat ze het weten en leg het uit wat het is en als ze er om gaan lachen dan moet je naar boven gaan.

Groetjes yoeri

2-2-2014

Fay
10 jaar geleden

Ik voel geesten dankzij een koude rilling! Meestal irriteert me dat erg! Elke keer een koude rilleng is niet erg prettig. Wat ik me afvraag is of geesten in aanraaking met je kunnen komen! Ik voel aura's. Het gekke is dat ik die 2 dingen voel maar niet zie! Ik heb een vriendin die WEL aura's kan zien... Ik zeg dan tegen haar dat ik een groene lijn voel tegen de persoon voor me. Het is dan echt mijn gevoel die er op af gaat! Ik concentreer me erop dan voel ik de dikte van die lijn en de kleur. Heel apart! Mijn vriendin die zegt dan altijd dat het ook nog eens correct is! Wat ik me nog kon herrineren van vroeger is dat ik in mijn bed lag en elke keer als ik op mijn linkerzijde lig 2 geesten zie. 1 geest met een hoed en netjes gekleed de andere weet ik niet meer. Meestal vielen ze me lastig dus lig ik aan de rechterzijde. Elke keer als ik op mijn linkerzijde lig dan voel ik me niet prettig :(. Vandaar dat ik meestal op mijn rechterzijde lig maar dan voel ik weer die koude rilling op mijn rug in bed, echt heel vervelend en eng.

Fay
10 jaar geleden

Kan je als je ouder word ook geesten zien? Ik heb dat gehoord dat iemand pas op z'n 17e geesten kon zien. Want ik begin steeds meer koude rillingen te krijgen en zwarte schimme voor bij zien flitsen.

Phoebe
10 jaar geleden

Hey,

Ik hoor en zie dingen op mn kamer.. Maar heb geen idee of ik me dat inbeeld, of dat het echt is...
Weet iemand of ik er achter kan komen of het echt is? Wil het graag weten :)

Groetjes Phoebe

Eveline
10 jaar geleden

Hoe bedoel je kwade geesten proberen contact met je te maken in 4 stappen..? Wat zijn die 4 stappen? En waarom moet je niet naar binnengaan als de geest de deur opent?
Groetjes Eveline

geesten zien en horen
10 jaar geleden

Hallo. Ik zie ook geesten, ik kan ze meestal zien.. Maar op school is er 1 geest in het bijzonder. ze zit altijd op het dak, ik zag haar voor het eerst toen ik een bal moest halen van mijn gym meester. Want boven links is een kast vol met nieuwe ballen. En toen zag ik haar, verdrietig.. Maar toen ze wist dat ik haar zag verdween ze maar ik hoorde nog gehuil. Sins die tijd hoor ik haar meer. Meestal gehuil en geschreeuw. Ik weet niet wat ze wil maar er is iets in mijn huis dat ze niet naar binnen kan. toen het gister regende zag ik een schaduw maar er was echt niemand. Dit is heel eng en zelf ben ik 11. Maar die geesten zoeken hulp want ze hebben geen rust gevonden, pas als ze dat hebben gehad gaan ze naar de hemel.

wimp
10 jaar geleden

Mensen, ik weet echt niet wat er met jullie aan de hand is maar het ziet er niet echt gezond uit. Ik zou zeggen, bezoek een dokter en leg hem alles uit wat je denkt te zien en voelen - dergelijke hallucinaties zijn op zijn minst bizar te noemen. Ik hoop dat dit om iets onschuldigs gaat maar laat het toch maar even nazien.

Wim

Arjan
10 jaar geleden

Ik heb er zelf last van, maar heb ermee kunnen leven.
Een kennis heeft me ermee geholpen.
Als Geesten me kwaat willen doen denk ik gewoon dat ik in Groot wit licht sta.
Ik zei ook regelmatig mijn Opa, oma en mijn 2honden.
Groetjes Arjan :)

ANooniem
10 jaar geleden

Je bent lelijk
je droom is ook lelijk
doei
x

vanessa magelinck
10 jaar geleden

goede namiddag

ik heb deze morgen een onaangename ervaring gehad en wil graag weten of ik het nu werkelijk gedroomd heb of dat er meer aan de hand is. Het is trouwens niet de eerste keer dat ik zoiets mee maak.

ik lig in bed te slapen en dan komt er een zwarte schim binnen in mijn kamer, hij verplaatst zich vrij vlug en ik zie dan een soort beeld in strepen en wazig van vorm en donker van kleur, ter hoogte van het gezicht is het meer roze van kleur maar ik kan geen gezicht zien. Ik ben dan behoorlijk bang en wil dan wakker worden omdat ik er mij van bewust ben dat ze "contact" met me willen maar niet precies weet waarom en ik bang ben dat ze kwade bedoelingen hebben. Ik begin dan ook steeds luidop te roepen in mijn slaap, mijn vriend heeft me es een keer wakker gemaakt omdat ik aan het kermen was van angst (zo een spook geluid maak ik dan).

ik kan mijn ogen dat bijna niet openen en ben dan zo ongelofelijk moe dat als ik ze open krijg dat maar voor heel eventjes is (net zoals het gevoel als je ontwaakt uit een narcose na een operatie) en dan ben ik genoodzaakt om weer verder te dromen en het te ondergaan. Ik was heel erg bang en er kwamen telkens nieuwe schimmen. Een daarvan bleef naast me op het bed zitten (de kant waar niemand lag) en ik heb het idee dat hij in kleermakerszit gewoon naar me zat te kijken. het beeld was nog steeds zwart en wazig en kon geen gezicht zien. Toen besefte ik eigenlijk dat ik niet hoefde te kermen of super bang te zijn omdat ze eigenlijk niks doen. Ik snap ook hun bedoeling niet en wat ze van plan zijn.

Ik had in mijn droom ook allerlei hallucinaties, zoals een spinnetje dat naar beneden kwam dwarrelen uit het niets waardoor ik zei tegen mezelf dat ik er niet mocht aan toegeven en dat mijn hersenen me in de maling namen en toen ging het ook weer weg.

Kan je me hiermee verder helpen of wat verduidelijking geven?

ik ben je dankbaar als je al gewoon een antwoordje stuurt.

met vriendelijke groeten
Vanessa

Berkan
10 jaar geleden

ik had 2 jaar terug in mijn droom geesten gezien die mijn nek aan het pakken waren ik kon niet meer ademen en bewegen , of schreeuwen dus ik ging bidden in me hoofd en toen ging alles weg.

Peter Simon
10 jaar geleden

Wij kunnen u helpen. Wij zijn een particulier bedrijf die mensen in
geldnood verder helpen zonder BKR-toetsing. U kunt bij ons elk gewenst
bedrag lenen. Geen vragen verder, maar duidelijke afspraken en
duidelijkheid voor u en ons. Samen bepalen we de looptijd van de
lening en het te betalen maandbedrag.
Neem snel contact met ons op en wij benaderen u voor uw wensen. Snel
duidelijkheid en een goed voorstel voor u.
Wacht niet langer, maar grijp deze oplossing met beide handen aan.
e-mail ons op dit e-mailadres: peterloanfirm@outlook.com

Michelle
9 jaar geleden

Ik zou heel erg graag geesten willen zien!! Kan iemand mij helpen!! Ik vind het echt helemaal niet erg of gevaarlijk, ik wil ze echt HEEL ERG GRAAG zien!!! Help alsjeblieft!!9

vvbv
9 jaar geleden

ik zou als ik jou was die ketting wegdoen.. er kan energie aan/in zitten van iemand.
en ik kijk veel ghost hunters en haunted collector. zij hebben mij geleerd dat er 3 soorten geesten zijn
1) slimme geesten. zij proberen een boodschap door te geven
2) niet zo slimme geesten. zij hebben niet door dat jij hen kunt zien.
3) klop geesten. dat weet je wel wat dat is denk ik.

1 ding is belangrijk! niet bang zijn!!

Wimp
9 jaar geleden

Michelle, ik hoop er al mijn leven lang op. Ondertussen geloof ik geen snars meer van dat alles

vik
9 jaar geleden

Ik weet het niet wat jullie er over denken. Maar ben al paar keer op het kerkhof geweest. en nog nooit iets raar tegen gekomen. Zelfs een keer ik was bij maat thuis. En hij zei tegen me dat er iets raar in zijn kamer gebuurd. dus wat hebben we gedaan een webcam daar gezet. En was weer niks. Dus ik kom van op. Mss is de beste dan.

MINCK
9 jaar geleden

dAT JE GEESTEN ZIET EN KAN HOREN,WIL ZEGGEN DAT JIJ hELDERHOREND BENT, EN MET GEESTELIJKE OGEN KAN ZIEN,DUS hELDERZIEND.
ZE WILLEN DAT JIJ JEZELF WAT AAN ZOU DOEN, LUISTER NIET NAAR HUN, HET ZIJN GEESTELIJKE DEMONEN,LEVENDE DEMONEN, ER IS MAAR EEN DING WAT JE HIER TEGEN KAN DOEN, dAT IS jEZUS cHRISTUS AANROEPEN, DAAR ALLEEN ZIJN ZE BANG VOOR. DRAAG EEN kRUISJE ,EN ROEP ALS ZE TEGEN JE PRATEN jEZUS hELP mIJ, VADER GOD HELP MIJ, HET ZIJN DUIVELS UIT DE HEL, IK WEET HET OMDAT IK ZE AL ZAG TOEN IK ERG JONG WAS, MAAR IK WIST DESTIJDS AL WAT IK MOEST DOEN, jEZUS AANROEPEN, DAAR ZIJN ZE ALS DE DOOD VAN,OMDAT ZE AL VERSLAGEN ZIJN, SLIK GEEN PILLEN VAN EEN ARTS, WANT WAT JIJ ZIET LEEFD ECHT, GELOOF MIJ, IN FEITE BEN JE EEN BEVOORRECHT MENS OM TE ZIEN WAT ER NA DE DOOD HEERST, ZE WILLEN JOU ALLEEN VERNIETIGEN ,DAN IS HUN DOEL BEREIKT.HET ZIJN KWADE GEESTEN.JE BESCHERMING IS ALLEEN DE hERE jEZUS CHRISTUS,VERDER KAN NIEMAND JOU HELPEN.IEDERE KEER ALS ZE TEGEN JOU PRATEN ROEP JE JEZUS AAN.OP DEN DUUR ZULLEN ZE JOU VERLATEN,JE BENT GEWOON HELDERZIEND.

LIEFS ELIZABETH

MINCK
9 jaar geleden

VANESSA JE HOEFT NIET BANG TE ZIJN,IK HEB DIT OOK MEEGEMAAKT,BIJ MIJ STOND IEDERE NACHT EEN LANGE MAN VOOR MIJN BED GEKLEED IN HET ZWART MET EEN ZWARTE HOED OP,JIJ ZIET DIT OOK OMDAT JE MET GEESTELIJKE OGEN KIJKT, ZE KUNNEN JEZELFS VERLAMMEN IN JE SLAAP,ZODAT JIJ NIET WAKKER KAN WORDEN, ZE VERLAMMEN DAN JOU GEESTELIJK LICHAAM,AAN JE STOFLIJK LICHAAM KUNNEN ZE NIET KOMEN, ZE WILLEN DAT JIJ BANG ZULT WORDEN EN ERG ANGSTIG EN PILLEN GAAT SLIKKEN, DOE DAT NOOIT, ALS HUN JE ANGST ZIEN, LACHEN DIE GEESTEN ZICH ROT, GELOOF MIJ ER ZIJN HEEL WAT MEDIUMS DIE DEZE ERVARINGEN ZOUDEN WILLEN ZIEN EN KRIJGEN,MAAR ZOVER KOMEN HUN NIET, JIJ BENT EEN GOED MENS, DAT WILLEN ZE VERSTOREN, KWADE MENSEN HEBBEN ZE AL IN HUN BEZIT.
GA BIDDEN EN ROEP DE HERE JEZUS CHRISTUS AAN, MAAK HUN BANG MET DAT GOUDEN WOORD JEZUS CHRISTUS DIE DE DUIVEL EN DEMONEN HEEFT VERSLAGEN DOOR TE STERVEN AAN HET KRUIS.DAT IS JE ENIGE REDDING.

LIEFS ELIZABETH MINCK

MINCK
9 jaar geleden

vik jij kan dat ook niet zien,jij kijkt niet met geestelijke ogen op dat moment,met stoffelijke ogen zie je dat ook niet.
maar vik ze zien jou wel hoor.HET HEEFT TE MAKEN MET HET LEVEN NA DE DOOD,SPOT ER MAAR NIET MEE, VOOR JOU ZIJN HET DE ONZICHTBAREN,MAAR JE MIST WEL EEN ERVARING.EN GELOOF MIJ JE BENT NOOIT ALLEEN, ALLES WORD GEZIEN.

ELIZABETH MINCK

MINCK
9 jaar geleden

ARJAN GEESTEN KUNNEN JOU GEEN KWAAD DOEN, DIE MACHT HEBBEN ZE NIET, ZE WILLEN JOU BANG EN GEK MAKEN, DAT IS HUN DOEL,JE ZET JEZELF IN EEN WIT LICHT, DAAR ZIJN DE DEMONEN NIET BANG VAN, ZE HEBBEN ALLEEN ANGST VOOR HET WITTE LICHT VAN JEZUS CHRISTUS,DIE HEEFT HUN AL VERSLAGEN,ANGST WILLEN ZE VAN JOU, BIDDEN DUS, KOST NIETS, DAT ZAL JOU BESCHERMING ZIJN, JE OPA EN OMA BESCHERMEN JOU, DIE ZIJN LEVEND NET ALS JOU 2 HONDEN, DIE HEBBEN OOK VAN DE SCHEPPER EEN GEESTELIJK LICHAAM ONTVANGEN VOOR EEUWIG,JE ZIET ZE GEWOON MET GEESTELIJKE OGEN IN EEN LEVEN NA DE DOOD, KOSTBAAR OM JE 2 HONDEN SOMS WEER TE ZIEN.en je opa en oma.dat maken weinig mensen mee hoor, ben er maar trots op.je bent kern gezond hoor,.

elizabet minck

Rowena
9 jaar geleden

Kan iemand dit bericht verwijderen vrienden van mij zeggen dat ik dit heb geplaatst omdat het ook zo gebeurd is 2 jaar geleden en nou is mijn vriendin boos op mij (Alysha)

xxx

chelsey
9 jaar geleden

hoi suzanne, dat andere meisje had het fout ik zie zelf namelijk ook geesten. en ik weet wat je er tegen kan doen, koop een bosje salie en versprijd het over de dijk en school maakt niet uit als mensen je aankijken vertel je probleem gewoon

zuzannz
8 jaar geleden

Ik krijg soms een heele koude wind langs me heen,en kippenvel. Toen mn vriendin en ik het over geesten hadden en ze ff weg ging kreeg ik hele erge kippenvel. Ik weet niet of dst een teken is dat ik ze voel. Heb soms ook het geveoel alsof iemand naar me kijkt, of alsof er iemand is. Nu ik dit typ krijg ik een beetje kippenvel. Suzanna ken jij juf karin? Die hvo geeft? Zij had het ook ovrr een suzanna van 14 of 15 die ze kon zien en horen.

zuzanna
8 jaar geleden

Ik heb vaak ook een rilling of kippenvel of een heele koude frisse wind langs me betekent dit dat ik ze kan voelen?

kdgh
8 jaar geleden

hey susanne geesten zien is gevaarlijk ze zijn er om je leven zuur te maken maar het enigen waar geesten doods bang voor zijn is de naam van jesus . Klinkt misschien heilig en stom maar so what ? probeer het eens als je weer een geest ziet !
Het is niet iets cools of iets waar je jaloers op moet worden maar gevaarlijk !!





Deze discussie is gesloten.