Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

geesten zien en horen

Daniëllexx
26 augustus 2012

Hallo, allemaal
Ik ben 13 jaar.

Ik woon in huis waar niemand voor heeft gewoont het was ook geen begraafplaatst bijvoorbeeld.
Maar, toch heb ik er last van dat er mensen zijn in ons huis
Ik heb dus al een tijdtje dat het voelt dat er mensen zijn in ons huis
Als ik bijvoorbeeld in bed lig en me ogen sluit dan zie ik allemaal vrouwen en meisjes echt gezichten ik heb die mensen nog nooit gezien het lijken wel foto,s ze zijn grijs wit en dat heb ik nu een tidjtje iedere avond dezelfde mensen.
Ook heb ik als ik bijvoorbeeld op me kamer op mn bureau stoel zit hetgevoel dat er iemand achter me staat
Ook heb ik een keer iemand gezien
Het was een man, een oude man
Ik wilde weten of het famillie van mij was dus heb ik foto,s bekeken en ik had een foto gevonden van een man die erg op de man leek die ik had gezien het was de opa van mijn moeder mijn overgroot opa dus,
Ook sliep er laatst een vriendin bij mij die zei dat ze het gevoel had dat er iemand stond bij de kast.
Sinds toen dacht ik ook van dat ik dus niet gek was dat zei dus het ook voelde in mijn huis.
Het voelt alsof ze iets van me willen heel raar.
Ik ben ook ziek ik heb iets aan me rug en sinds een tijdtje weten ze dit ik kan gwn genezen wordt geopereerd heb een korset.
Maar, mijn overgroot oma had hetzelfde dus mischien is zei die contact wil leggen met mij.
Ook heb ik welles bij een vriendin gevoelt dat er iemand was we brachten haar naar huis. En, ik voelde dat er iemand was ik zei doei tegen haar. En ging weer naar huis maar ik vondt het echt heel raar.
Ik vraag me af weet 1 van jullie hoe je er achter kan komen wie het is? En zo ja zou je het hier op willen zetten en mischien weet 1 van jullie ook hoe je kan laten zien dat je rust wil.?

Groetjes Daniëlle

Meisje.x
4 september 2012

Hoi Suzanne,

Het is misschien al lang voorbij maar.. Als je je goeie geesten voorstelt komen die vanzelf..
Ik heb daardoor een beste vriendinnen geest gekregen.. Ik ben pas 11 en het is misschien raar maar het is echt een vriendin van me!
Probeer met ze te praten en wie weet..

Xoxo Een Meisje

geestje77
7 september 2012

hey suzanne,

ik een klein vraagje voor ik advies geef
heb je ooit geesten opgeroepen
of heb je ooit een ongeluk gezien en/of meegemaakt waarbij er doden vielen??

laat snel iets weten

groetjes

...
5 oktober 2012

Hoi ik ben een jongen van 13 en ik zie zowat mijn hele leven geesten. Tot mijn derde woonde ik in een huis waar heel veel geesten waren er gebeurde heel veel maar ik kan me er niks meer van herinderen mijn familie had op een latere leeftijd alles verteld. Er waren heel veel geesten en we kwamen er later achter dat de plek waar we woonde op een begraafplaats gebouwd is. Dat verklaarde dat er zoveel geesten zijn. Nu op mijn 13 jarige leeftijd zie ik hele kleine stippeltjes ik zie in een omgeving wel honderden misschien zelfs duizenden. Of ik met geesten kan praten weet ik niet maar ik denk het wel maar weet niet hoe. Ik denk dat toen ik in dat huis met veel geesten woonde meer kon zien en meer kon, maar omdat ik toen verhuist was naar een rustiger huis het minder is geworden. Nadat ik van dat hele drukke huis naar een rustiger huis was verhuist ben ik nog een keer verhuist en dat huis is het nog rustiger. Ik denk dat ik niet alleen geesten zie maar ook energie maar dat weet ik niet zeker. Ik kan meer leren zoals meer zien en praten enz. Maar dat doe ik nu niet maar misschien later. Voor de mensen die een drukte in huis hebben gebruik witte salie dat is een soort kruid of plant en dat reinigt je kamer of het gehele huis. Zo word het rustiger

Groetjes

Rowena
9 oktober 2012

Hallo Allemaal

Uhm ik heb eigenlijk een vraagje ik heb gister avond met een vriend van mij een beschermengel opgeroept maar daarna kwam er een geest een wit iemand met een ring en je zag alleen maar een boven lijf een vrouw met lang haar maar mijn moeder zegt zelf misschien heb je wel een geest opgeroept en dat het heel gevaarlijk zijn en dat ik dat beter niet had kunnen doen maaruuh nu ben ik wel heel erg bang en ook dat er wat gebeurt maar ik heb toch gevraagd om een engel ?? ik ben inmiddels 13 jaar oud maar mijn ( bio) moeder is overleden toen ik 1 was maar ik zie haar ook nog verbeeld ik me dat ? , is zij dat wel ? , of ben ik nou gek ?? ik weet het even niet meer kan iemand me helpen ?
Liefs Rowena

flos
11 oktober 2012

Geesten zijn maar fabeltjes die ontstaan in een belabberde geest.
Een echte geest is een identiteit dat niks nodig heeft en niet rondwarreld in
een soort doorzichtig lichaam.Zeker geen wit licht ,God of christus nodig heeft.
Zal zich ook niet vertonen,daar het zijn menselijk omhulsel verloren heeft.
Een geest heeft maar een menselijk lichaam nodig als behuizing om zijn
karma.Zal de ouders zoeken die de geschikte opvoeding geven aan hun boreling wiens
lichaam hij zal behuizen om zijn verwerking van karma.Voor de rest wordt er veel lullekoek
geschreven en gewreven over geestverschijningen.Een geest verschijnt niet,is maar een inbeelding
van de hersenkronkel.Wordt alleen maar veel geld mee verdiend door de mensen wat banger
te maken.Deze naar gespecialiseerde in geesten te sturen die de kunst verstaan om geld te verdienen.
Het is gewoon lullekoek in een mooi pakje gedraaid.
grtzjes....

11 oktober 2012

Wij hebben een erg actieve fantasie. We kunnen niet werkelijk geesten zien: onze ogen zien enkel zichtbaar licht. Geen geesten. Alles wat we "zien" dat niet door de ogen kan worden gezien, zoals aura's, elfjes, gidsen, overledenen, entiteiten en wat nog, dat wordt in onze hersenen gefabriceerd, gemaakt, voorgesteld, ingebeeld. Dit neemt niet weg dat, de beelden die we zien, oorspronkelijk zijn en wel degelijk iets vertegenwoordigen, iets voorstellen. Meestal gaat het om (als persoon weergegeven) deelaspecten van de psyche, sterke emoties en verlangens. Soms ook specifieke gedachten.
De informatie die de beelden doet ontstaan, is meestal zeer reëel - en het beeld van een verschijning die tot je komt is als het ware een omweg van je eigen geest, om je iets duidelijk te maken. Het probleem is meestal dat de juiste woorden ontbreken om iets te vertellen. Iemand met ervaring kan soms helpen om te zoeken naar de onderliggende motieven en informatie.

Tevens kan men geest-ervaringen interpreteren precies zoals een droom. Belangrijk is dat je dan zo veel mogelijk details op schrijft.

Mensen pas op voor "Gabriella - helderziende"! Dit is een malafide bedrijf dat mensen manipuleert tot het overmaken van geld. De foto is van een model: bedrog tot en met. Zie [www.kovandijkvertelt.nl]



1 keer bewerkt. De laatste keer was 11 oktober 2012 door The Doctor.

mahfoudi
14 oktober 2012

hooi
mensen die last van geesten hebben kan ik ze helpen als ze willen met geesten praten en zien of laten verdwijnen
m.mahfoudi@upcmail.nl

Joyce kruijer
20 oktober 2012

Beste Rowena

Ik ben Joyce kruijer
12 jaar en woon in Winkel

Het is niet gek om geesten te zien. Ik zie ze ook elke dag, overal.
Als je een bescherm engel zoekt, kan je beter niet gaan oproepen. dat is namelijk levens gevaarlijk.
zelf heb ik een gids/bescherm engel ze is altijd bij me. zelf zegt ze dat ze al bij me is vanaf mijn 3e.
ik kan je helpen als je dat wilt. mijn e-mail adres is joycekruyer@yahoo.com
als iemand anders hulp zoekt mag je natuurlijk ook mailen

ik hoop snel iets te horen

geesten zijn nep
23 oktober 2012

geesten zijn nep dikke shitt trek niet zoveel aandacht doe wat zinvols met je leven
liegpeuk

loes verbruggen
27 oktober 2012

ik kan dat ook heb jaren ervaring.mijn moeder is in janauri overleden ze is drie keer bij mijn thuis binnen geweest. dat was voor mijn een nieuwe ervaring. ik ben nu 53 jaar mijn eerste ervaring mas ik op vakantie met de school het was op een dinsdag middag toen zij ik mijn oma dood is ze zij dat kan niet maar dat is welwaar om half twee kwam mijn leraar die zie dat ik mee moest want er was iets toen zij Anja dat hoeft niet Loes zij dat haar oma om twaalfuur dood was de leraar welde het eerst niet geloven dat we dat al wisten een keer was een soldaat die mijn slaapkamer binnen die had een oud kostuum aan met een degen die kwam elke dag terug nu komt hij niet meer terug


groetjes Loes

(((22)))
29 oktober 2012

Ik zag laatst een programma op de televisie genaamd ghosthunters .Het programma gaat over een team dat onderzoek doet naar bestaande geesten over de hele wereld . In dit geval ging de uitzending over de bunkers in IJmuiden waar ze geesten tegen kwamen die om hulp riepen. Voor het team was het genoeg aanwijzing dat er geesten waren en lieten alles zo achter .Waarom word hier niets mee gedaan. Het is toch duidelijk dat er geesten zijn die hulp nodig hebben. Ik heb er zelf slapeloze nachten door gehad. Het is toch verschrikkelijk dat deze geesten dan toch geen hulp krijgen. Er zijn daar mensen dood gegaan die onze hulp verdienen. Mensen uit het verzet. Soldaten die ons land verdedigde.Juist deze geesten verdienen hun rust. En natuurlijk ook de vijand ,
Mijn vraag is eigenlijk kan iemand deze zielen helpen. A U B
Ik weet niet zo goed waaronder ik dit moet plaatsen daarom heb ik hier neergezet

aan 22
29 oktober 2012

Aan (((22)))
Ik geloof niet alles wat er op de tellie te zien is .Maar met een schoolreisje ik was pak hem weg 12jaar oud , ik ben nu 47. Toen al was er een begeleider die vertelde dat het daar niet echt pluis was. Ik dacht dat het was om mij en mijn klas genootjes bang te maken er gebeurde die dag vrij weinig aan paranormale dingen behalve (wat je ook op de film kon zien) dat er een deur uit zijn eigen dicht viel Met klap vloog de deur in zijn slot. Ik was dit vergeten tot dat ik deze uitzending zag van Ghost Hunters. Als dit alles echt waar is dan mogen we deze geesten , zielen die om onze hulp vragen niet negeren. Ze zitten daar gevangen tussen hemel en aarde(om het zomaar even te noemen) Van af 1939 t/m 2012
Ik wou dit even kwijt.
Er zijn mensen die je steunen . Maar of er ook mensen zijn die daar iets mee kunnen. Dat geloof ik niet zo.

(((22)))
2 november 2012

Waarom word er ode vraag ( . Ik zag laatst een programma op de televisie genaamd ghosthunters .Het programma gaat over een team dat onderzoek doet naar bestaande geesten over de hele wereld . In dit geval ging de uitzending over de bunkers in IJmuiden waar ze geesten tegen kwamen die om hulp riepen. Voor het team was het genoeg aanwijzing dat er geesten waren en lieten alles zo achter .Waarom word hier niets mee gedaan. Het is toch duidelijk dat er geesten zijn die hulp nodig hebben. Ik heb er zelf slapeloze nachten door gehad. Het is toch verschrikkelijk dat deze geesten dan toch geen hulp krijgen. Er zijn daar mensen dood gegaan die onze hulp verdienen. Mensen uit het verzet. Soldaten die ons land verdedigde.Juist deze geesten verdienen hun rust. En natuurlijk ook de vijand ,
Mijn vraag is eigenlijk kan iemand deze zielen helpen. A U B .) niet gereageerd. Zijn er echt geen mensen die deze geesten zou kunnen helpen Ik zelf ben helemaal niet paronormaal kan niks en weet niets op dat gebiet maar vind het wel verschrikkelijk voor deze zielen dat ze vast zitten.Maar goed ik hoop dat dit programma maar een grote leugen is .

Zeg ik liever niet
4 november 2012

Hallo iedereen
Ik heb zo nu en dan van die rare ervaringen allen ik weet niet of dit nu komt omdat er geesten in mijn huis zitten . Zo was ik laatst rond 5:00 uur wakker geworden ik moest ergens vroeg wezen . Ik stapte de badkamer in en het voelde daar al erg koud aan . Ik dacht nog het is net herfst het is kouder dan normaal zo uit mijn pyjama net uit mijn warme bed kout . Maar achter af bedacht ik me opeens ik kon mijn adem zien ,kleine wolkjes adem dat is wel erg koud. Maar goed ik ben gewassen en wel en gekleed naar beneden gegaan om een ontbijt te maken. Hoorde ik later in de badkamer met een hoop herrie dat het kleedje wat in de badkuip licht werd los getrokken .Dat zit met zuignapjes vast aan de vloer van de badkuip. Ik ben naar boven gegaan om polshoogte te nemen het antislip kleedje lach er wel maar anders . schuin met rare vouwen er in of iemand er op had staan draaien met zijn voeten. Mijn nek haren gingen recht op staan . De koude was ook verdwenen. Ik ben naar beneden gegaan en heb sterk het gevoel gehad dat er iets of iemand om mij heen liep te draaien. Ik heb snel iets gegeten en ben snel de deur uitgegaan. Later die dag toen ik thuis kwam voelde alles weer normaal aan tot nu toe. Een paar jaar hier voor was ik op de zelfde etage waar de badkamer en slaap kamers zijn .Ik was bezig toen opeens de deur naar mijn zolder open ging. Ik dacht eerst nog dat is de kat kan niet anders( maar mijn kat toen genaamd Benjamin inmiddels overleden)maar die lag heerlijk te slapen op de bank in de huis kamer . Tocht kan het niet geweest zijn de ramen waren gesloten en het was wint stil buiten. Deze keer was het niet koud. Ik sta voor een raadsel de deur zat wel in zijn slot en zo niet dan blijft de deur gewoon op een kiertje staan. Ik kan nog wel een tijdje zo door gaan . Wat ook een hele rare ervaring was toen ik mijn intreden deed in deze woning ik was een kamer aan het behangen en moet natuurlijk ook achter de radiator die draai ik los met een steeksleutel 10 ik hou de radiator vast met de ene hand en met de ander plak ik het behang wat ik even daarvoor heb in gesmeerd met plaksel .Ik wil de radiator weer vast zetten is dat steeksleuteltje weg . die lag opeens aan de anderen kant van de kamer . Als ik er goed over na denk het werd toen ook wel iets kouder in deze woning Ik had nog geen verwarming het gas was nog niet aangesloten dat zou pas een dag later gebeuren. Er zijn mensen die beweren dat dit geen geesten zijn maar dat we dit zelf creëren met onze eigen onderbewuste geest . Ik heb mijn twijfels.

MysticGirl
6 november 2012

Hey,

dat jij jezelf uit een wolkje ziet, is niet heel vreemd. Dat heb ik ook. Ik hoor zelf weleens geesten, maar heb er geen problemen mee. Maar ze zien lijkt mij iets lastiger. Wat ik mezelf altijd voorhoud, is dat ze iets willen vertellen aan me. Mocht dat niet zo zijn, dan weet ik een oplossing: Ik heb namelijk weleens gehoord dat als je steeds denk ''ik ben niet bang, er is niks'' dat ze dan weggaan. Anders moet je dat een schreeuwen op de dijk. Wie weet werkt het.
Hopelijk heb je er wat aan,

Groetjes, Mystic Girl ;-)

Zeg ik liever niet
6 november 2012

Waar hebben we het over . Wat schreewen van welken dijk. Tegen wie zeg je dit.

Jahor
7 november 2012

geesten zijn nep
2 weken geleden

geesten zijn nep dikke shitt trek niet zoveel aandacht doe wat zinvols met je leven
liegpeuk
________________________________________________________________________________________________________________________

Mensen zoals dit zijn meestal het bangst voor geesten . Ze verschuilen zich achter het geen wat ze proberen te roepen .Dat is bijna alltijd iets negatiefs over een ander.
Het is een beetje mietjes achtig maar ja die moeten er ook zijn.

oifjoifjof
28 november 2012

je bent kut en ga neuken met die geesten of zo

Jahor
30 november 2012

oifjoifjof
2 dagen geleden








>je bent kut en ga neuken met die geesten of zo<

HIER BOVEN EEN GOED VOORBEELD VAN WAT EEN HOMO ONDER DE FLIKKERS ZAL ZEGGEN. MIETJE OF LIEVER GEZEGT HOMOFLIKKER.

De sint
30 november 2012

Wat moet ik me voor steelen dij een homo flikker? .Is dat een soort lamlul met als enige funktie zijn poepgaatje of zoiets?. bukken dan maar mr:oifjoifjof

Jahor
30 november 2012

Spuit 11 voor je wat wil zeggen of vragen leer dan maar eerst de nederlandse taal schrijven.

WolfXBoy
30 januari 2013

Hallo mensjes daarzo
ik ben 12 jaar enzo
en ik was 7 en ik had een droom me opa was een dag overleden en opeens ik krijg een heel naar gevoel enzo en ik had er over gedroomd
en gisteren ik was met me vriendin aan het bellen er was opeens een wit licht bij mijn deur en bij mijn vriendin was het ook zo ik liep er naar toe (heel bang ) en toen was tie opeens weg ;o
en ik zag een gezicht op mijn lamborgini poster ;o
help me pleasee
xxwolfboy

Anouk van Grunsven
17 februari 2013

Hey Suzanne,

Je moet proberen om je er vanaf te sluiten als je er last van hebt. Je kunt ook gewoon tegen ze zeggen dat je het niet fijn vindt dat ze er zijn en dat je wilt dat ze weggaan. dat lukt bij meestal ook. dat is mijn tip voor jou.
Ik zie ook geesten maar ik hoor ze niet. ik heb er soms best last van, maar toch zou het eigenlijk wel sterker willen hebben en contact met ze kunnen maken maar ik weet niet hoe. Mijn oom is overleden aan kanker en ik wil graag dat hij een keer komt maar ik weet niet hoe ik hem kan "roepen" heeft iemand tips?

thnxx, Anouk

Anouk van Grunsven
17 februari 2013

hey wolfxboy,

ik heb ook een keer een droom gehad over mijn oom, precies hetzelfde als jij, het voelde daarna heel beschermend maar dat ging snel weg... neem contact met me op plzz via mail fzo dan kunnen we erover praten. mn mail is: anoukenchristy@hotmail.com





Deze discussie is gesloten.