Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

konninginedag, moeras, jongen

Kimbely
12 jaar geleden

Ik heb vannacht een hele rare droom gehad, ik droomde dat ik met een paar andere tieners Koninginnedag moest regelen in een moeras, Ik begeleide de koningin. We gingen met het bootje door het moeras heen we kwamen bij een huisje en we vroegen aan de mensen wat te drinken nou die mensen waren blij om de koningin te ontmoeten. toen we zaten te drinken kwam mijn buurjongen in een keer uit de bosjes en zei: Wat heb je met Orlando gedaan( ik ken helemaal geen orlando) en toen verdween hij weer. toen gingen we met het bootje terug naar de startplek toen we waren uitgestapt kwam een blonde jongen naar me toe gerend en zei dat hij me gemist had en me leuk vond ik wist niet wat ik moest zeggen dus ik zei terug dat ik hem ook leuk vond want hij was ook leuk en toen schrok ik waker. Alsjeblieft weet iemand wat deze droom betekend??

Nicolas
12 jaar geleden

Nou, je regelde een belangrijk gebeuren op een slechte plaats; misschien duid dit erop dat je binnenkort in je leven iets zult moeten regelen, maar dat het niet zo gemakkelijk zal zijn.

Je buurjongen die uit de bosjes sprong, dat vroeg en verdween; misschien dat iemand die je kent je zal verrassen?

Die blonde jongen; kan het toevallig zijn dat je verborgen gevoelens hebt voor iemand? Zo ja; proficiat; Aphrodite (godin van de liefde en schoonheid) heeft je pas gezegend ;) Als dit niet zo is, misschien dat je iemand zal ontmoeten waarbij het liefde op het eerste zicht is?

Ik hoop dat ik je kon helpen ;)
Nicolas