Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over een brug die instort.

Floor
16 jaar geleden

De laatste tijd droom ik heel vaak dat mijn beste vriendin en een ex waar ik ruzie mee heb over een brug rijden op de scooter, ik rij er achter aan op mijn fiest, dan ineens als mijn vriendin en ik er over heen zijn en mijn ex er nog rijd stort de brug in, dan ben ik als enigste nog bij de brug en krijg ik er van de schuld dat mijn ex er niet meer is. Dan schrik ik wakker. Weet iemand wat dit betekend?

16 jaar geleden

Een droom waarin je een brug oversteekt, duidt op een belangrijk besluit of een gedenkwaardig moment in je leven. Dit besluit zal een positieve verandering blijken, met welvaart en rijkdom in het verschiet. Bruggen vertegenwoordigen een overgangsperiode in je leven, waarin je naar een nieuw niveau begeeft

Als je droomt dat een brug instort, dan wijst de droomuitleg erop dat je een grote kans aan je voorbij hebt laten gaan.

Een droom over je vriend vertegenwoordigt de gevoelens die je voor hem hebt in het echte leven.

Als je droomt dat je vriend dood is, duidt dit op iets in jezelf dat niet langer functioneel is, iets dat als dood beschouwd kan worden. Je wordt niet toegestaan om je volledig uit te drukken zoals jij wilt. Deze droom is ook symbolisch voor je relatie met deze persoon. Mischien is dit niet de relatie die je wilt.
Het is dus misschien maar goed dat het nu je ex is...

Dromen dat je ex dood is, duiden erop dat je gevoelens voor je ex nu echt helemaal weg zijn. De droom is een metafoor voor hoe je het verleden achter je hebt gelaten, en nu klaar bent om verder te gaan met je leven en nieuwe relaties aan kunt gaan.

hoop dat je er wat aan hebt...
groetjes