Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

bezoek overleden vriend

Baby
12 jaar geleden

Ik heb een vriend verloren door een auto ongeluk. Op de dag dat hij uitgestrooid werd, had ik overdag een hele sterke droom.
Ik ben op de bank ik slaap gevallen.
In mijn droom werd ik wakker van mijn mobiele telefoon, ik lag in mijn droom ook op de bank. Op het beeldscherm zag ik de naam van die vriend verschijnen, ik dacht nog bij mezelf hij kan me niet bellen want hij is er niet meer!
Uiteindelijk heb ik opgenomen, en hij zei alleen "doe je voordeur is open ik sta voor de deur"
Ik liep naar beneden en hij stond ook werkelijk voor de deur! Met een jongen naast hem, zijn gezicht kon ik niet goed zien omdat hij zichzelf achter een pet verschool.
Die vriend zei alleen "ik kom van iedereen afscheid nemen, en jij hoort daar ook bij" Ik omhelsde hem en werd toen wakker!
Het was allemaal zo echt!
Wie kan mij vertellen wat die betekend?

12 jaar geleden

Hoi Baby.

Dat is een hele mooie droom die je gehad hebt, door dat auto ongeluk heeft hij geen afscheid van je kunnen nemen en dat heeft hij op deze manier gedaan, die andere was waarschijnlijk zijn begeleider aan gene zijde, dus als jij hem ook nog los kan laten en kan genieten van het moois dat jullie zamen hebben gehad, kunnen julie alle twee verder, want het leven staat niet stil

Groeten H@ns.