Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Kan iemand mij droom uitleggen?

Paulina
12 jaar geleden

Hallo allemaal!

Het zit zo, ik ben een persoon die weleens droomt, maar ze niet goed onthoudt of snel vergeet.
Maar sinds maandag heb ik telkens enorm sterke dromen.
Ik zal vertellen wat ik maandag, dinsdag en woensdag heb gedroomd.

Maandag.
Weet ik niet meer zo heel goed, maar wat ik er nog van weet is dat ik over een vampier heb gedroomd (kon niet zien wie), die mijn huis was binnen gekomen. Via de achterdeur.
Ik weet dat ik hier met gewoon mensen zat. De vampier probeerde mij te bijten dat lukte, maar ik ging niet dood.
Daarna heb ik die nacht nog gedroomd over een jongen, waarmee ik in het echt een tijdje mee heb gedate, dat we weer handelingen hadden verricht. Daarna had ik hem gevraagd of hij me wilde ophalen van een feest, en dat wilde hij wel. Dus we hadden een plek afgesproken waar hij op mij zou wachten, maar toen het feest afgelopen was, was hij nergens te vinden. En heb ik hem ook huilend en angstig lopen zoeken, maar hem vinden kon ik niet ...

Dinsdag.
Heb ik weer bijna precies over de vampier gedroomd, alleen beet hij niet alleen mij maar ook de andere mensen om mij heen, die wel dood gingen (waarvan ik overigens de gezichten niet kon zien). Nadat de vampier dit had gedaan ging hij weg, maar kwam hij later weer terug. Toen probeerde hij me weer te bijten, dit lukte hem alleen niet, want ik verzette me hevig. Daarna stopte de droom.
Die nacht heb ik ook nog gedroomd, dat ik op een soort hindernisbaan op het water zat in een enorm groot zwembad geloof ik, maar ik was iedereen kwijt, kon niemand vinden en de hindernissen afleggen lukte me ook niet.

Woensdag
Nou vannacht, heb ik dus gedroomd dat ik in het zwembad was met mijn mede-studenten en sommige vrienden. We hielden een wedstrijd wie het snelst een paar baantjes kon trekken, we moesten met ze 3e op 1 baan (wat natuurlijk erg krap was). Maar het rare was dus dat, ik onder water gewoon kon ademen, ik zag verder niks onder water want ik hield mijn ogen dicht, en het baantje dat ik moest zwemmen leek wel 10 km lang te zijn, Daarnaast ging ik onder water een soort van gevecht aan met de 2 overige personen die vlakbij mij zwommen, zodat ik op kop zou komen te liggen, maar uiteindelijk werd ik 3de ... Dit wedstrijdje herhaalde zich nog 1 keer. En werd ik weer derde ...


Zoals jullie zien heb ik de laatste 3 dagen echt 'veel' gedroomd, wat voor mij erg bijzonder is. Omdat deze dromen zo sterk waren/zijn dat ik ze nog goed onthouden heb.
Kan iemand mij uit de brandt helpen, met wat dit zou kunnen betekenen? Ik heb al iets gelezen over dat als je hier over droomt dat je fysiek en emotioneel uitgeput bent.
Dit zou best kloppen, want de laatste tijd kan ik maar vrij weinig hebben en ben dan ook erg erg erg moe .. Maar of dit het dan ook is ..

Ik hoor het graag van jullie.

Liefs,

Paulina

12 jaar geleden

Ik weet niet alles van je dromen, maar die hindernissen staan voor de hindernissen in het leven, je bent er blijkbaar nog niet klaar voor, misschien niet klaar voor veranderingen? Klopt dat?

irene eman
12 jaar geleden

Hoi,

Zoals ik het lees ben je in elke droom heel erg aan het vechten met allerlei anderen. Toch win je het steeds net niet waardoor je wellicht onzeker wordt. Misschien moet je ophouden met vechten en de dingen nemen zoals ze zijn. Je hoeft niet overal voor te vechten. Je bent goed zoals je bent en je hoeft je niet overal en bij iedereen te bewijzen. Kun je hier iets mee?

Paulina
12 jaar geleden

Zo had ik het nog niet bekeken, maar ik denk dat hier toch wel een soort van de verklaring ligt inderdaad.
Bedankt!!