Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Wat betekent het als je iemand uit je droom tegenkomt

coconuts
12 jaar geleden

Hallo allemaal,
Ik heb al heel lang dromen over dezelfde persoon.
Het is niet elke nacht maar hij komt wel regelmatig terug.
Ik herinner me haast niets meer van deze dromen zodra ik wakker word en ik kan ze ook maar niet terughalen.
Het enige wat ik me goed kan herinneren is het gevoel dat ik in die dromen heb. Het voelt heel vertrouwd aan en ik merk ook dat ik dan wakker word met een brede glimlach. Ik weet niet of het liefde is of vriendschap.Tot een maand of 6 / 7 terug kon ik het gezicht van die persoon maar niet voor me zien. tot ik hem ben tegengekomen.
Ik liep buiten met een vriendin en hij liep voor ons. Op een gegeven moment draaide hij zich om en toen ik hem aankeek wist ik direct dat hij het was. Daarna heb ik die dromen ook een tijdje niet gehad. Ben hem ook niet meer tegengekomen. Maar nu beginnen die dromen weer langzamerhand terug te komen en ik vraag me af wat dit betekent? Ben ik op de een of andere manier verbonden met die persoon?

12 jaar geleden

kan toch dat je op een of andere manier verbonden bent met die persoon? Misschien hoorden jullie zelfs bij elkaar en komen jullie elkaar weer tegen om iets af te maken. Het leven is niet dat wat we alleen met het blote oog kunnen aanschouwen. Er is meer tussen hemel en aarde. Soms kun je een voorspellende droom krijgen zoals deze, mooi toch? je hebt er een goed gevoel over, is het ook. Je ontmoet diegene in levende lijve. Het maakt niet uit wat de kosmos voor ons inpetto heeft, ga in gebed alleen jij kan de waarheid achter deze droom achterhalen.
De droom herhaald zich omdat je nog niet die actie heb ondernomen wat de droom je duidelijk wil maken. Probeer in gebed met je gidsen hier achter te komen. Dit is allemaal voor jou weggelegd, om het te ontcijferen. Zoek , graaf in je onderbewuste. het komt zodra het tijd is naar boven. Veel licht en liefde.1 keer bewerkt. De laatste keer was 12 jaar geleden door Lucinda.

Jazeera
12 jaar geleden

IK DROOM EN ZIE MIJN GROOTMOEDER ZITTEN , OOK MIJN MOEDER , ZIJ PAST PAARS GEKLEURDE GLASTEGELS IN ELKAAR , MIJN VADER ZIT OOK IN MIJN DROOM MAAR IK HERRINNER ME NIET WAT IE DOET ? MIJN ECHTGENOOT KRIJGT VERSCHILLENDE MALEN TELEFOON DE EERSTE KEREN HOORT IE EEN GEWEER LADEN , DE 2E KEER HOORT IE GEWEERSCHOTEN OP DE ACHTERGROND EN WORD BEDREIGD WAT IS DE BETEKENIS VAN MIJN DROOM ?
IK WAS DIE OCHTEND ENORM ANGSTIG

nicole
12 jaar geleden

Dan kan het toch betekenen dat je verliefd bent, of die gene heel leuk vind ofzo, want ik droom ook altijd over zo een jongen die ik leuk vind.
Maar ik had ergens in een tijdschrift gelezen dat personen uit je dromen iets met jezelf te maken heeft, een eigenschap ofzo, moet je maar is
ontdekken welke of wat. nou ehm succes :3

Milan
12 jaar geleden

Ik kwam in mijn laatste bewuste droom iemand tegen die ook aan het dromen was (zei ze), wat houdt dit in?

bvd

annemieke
12 jaar geleden

oh my god...

ik was op vakantie in turkije, had een hele rare droom die dag ervoor over een knappe jongen waar k verliefd op was en hij ook verliefd op mij was, heb de hele dag met die droom vrolijk over straat gelopen met een big smile on my face :)

een dag later ging ik in de avond uit eten met mijn vriendin en zat er een prachtig knappe man tegenover ons aan een tafel te eten... wauw wat was hij leuk! en toen keek ik nog eens, was het die jongen uit mijn dromen!! zoooo raaaar!! durfde dat natuurlijk niet tegen hem te zeggen, en heb uiteindelijk nieteens met hem gesproken omdat ik te verlegen was, maar hij liet wel duidelijk zien dat hij ook interesse in mij had hahahaha... nu ben ik terug in nederland en kan ik die jongen maar niet uit mijn hoofd krijgen...

was hij the one for me???

napalm
12 jaar geleden

Lijkt me In het beste geval een voorspellende droom maar zeker geen boodschap dat hij de man op het witte paard is :-) Geniet ervan

jenny1986
12 jaar geleden

ik droom de laatste paar weken over een jongen,hij is donker heeft rasta's in een staart en een piercing onder zn lip.in mn droom zijn we verliefd en als ik wakker word denk ik,wow wat was dat?heb hem nog nooit gezien,maar zie em zo voor me...

bonbona92
11 jaar geleden

ik vindt al bijna een jaar een jongen leuk,


toevallig heb ik laatste paar maanden veel romantische dromen over hem, en het voelt gewoon zo echt! pff,

dan wordt ik wakker met een verlegen hoofdje. haha, ik snap het ook niet,

ik droom ene keer dat ik met hem aan het wandelen ben en dan de volgende keer kom ik hem opeens tegen in het echt,


ik raak er helemaal verward van, weet u wat dat betekent?

groetjessss..

9 jaar geleden

Heb je deze jongen al vaak gezien?

Zijn er gebeurtenissen geweest in je leven waar hij onderdeel van was of is of is er de laatste tijd iets gebeurd dat jij bij hem terecht kon.

Communiceert hij anders dan anderen ?

Weet je Babona misschien komt hij wel in jou leven om een reden probeer te achterhalen wat er de laatste tijd is gebeurt en achterhaal daarna wat hij daarin voor betekenis had.

Ik hoop dat je hier iets mee kunt.

Misschien kun je iets meer informatie geven over deze jongen!

Olivia.
8 jaar geleden

Deze droom wijst naar de liefde van jou hart! Het is alvast en zeker een goede betekenis kind! xx <3

Nona
6 jaar geleden

Hallo,

Ik heb bijna 5 maanden lang gedroomd over een jonge waar ik vroeger om ging, ik vond hem vroeger ook heel leuk.. Maar we hebben al 10 jaar geen contact meer.
Maar ik droom nu dus elke keer over hem, zoo vaak en het gevoel lijkt alsof echt is. 5 maanden geleden toen het begon ( dromen over hem ) kwam ik de dag daarna hem tegen. Ik was werken en ik zag hem op terras zitten en onbewust keek ik hem heletijd aan.. Uit eindelijk keek hij mij ook aan voor tijdje daarna was hij weg gegaan met zijn vriendin. Sinds dien droom ik zo vaak over hem. Het is echt frustrerend omdat ik niet wat dit of al mijn dromen over hem betekent. Door mijn dromen begin ik weer gevoelens te krijgen voor hem.

Iemand die mij dit beetje duidelijk kan maken of uit leggen wat dit is ?

Alvast bedankt

xoxo

Joshua
6 jaar geleden

Ik heb vroeger met een meisje in de brugklas gezeten die ik leuk vind, dit is 12/13 jaar geleden geweest en heb sindsdien nooit meer contact met haar gehad ook heb ik niet meer aan haar gedacht misschien nog een keer toen ik 16 was of zo maar recentelijk echt niet meer (ik ben nu 24). Uit het niets met geen enkele aanleiding droom ik gister over haar, we waren intiem samen. de droom was erg helder ik herinner het mij nog goed.
Vandaag in de sportschool kom ik haar dus tegen, ik dacht bij mezelf dit kan niet.
Na zo lange tijd geen contact hebben dan in de nacht over haar dromen en de dag erna haar tegen komen.

Ik ben zo in de war nu.. Iemand enig idee hoe dit kan of wat het betekent ?

m.v.g. Joshua

6 jaar geleden
Beheerder

Je geest weet zulke zaken vooruit.
In het onbewuste bestaat geen tijdsgevoel.
Misschien sta je toch nader dan je dacht?1 keer bewerkt. De laatste keer was 6 jaar geleden door Sheherazade.

Martin
5 jaar geleden

Hallo allemaal...

Ik heb het laatste keer een hele rare droom gehad. Ik had die dag me ex geholpen met geld, omdat haar auto kapot was. Had ik stiekem geld in een doos gedaan met een sinterklaas letter erin gedaan zo dat ze haar auto kon laten maken. Dat deed ik ook voor de Kids om weer een zorg weg te halen. Maar die avond had ik een droom dat ik bij de orakel stond met me ex en dat ze heel raar naar me keek! En ze zei: dit kan niet. En dat me ziel apollo was, en dat hij mij los liet en hij me zijn boog gaaf en zei: van hieraan kan iedereen zien wie je bent en alleen in jou handen zal hij werken gaan aandere het werk...

Tweede droom was van een meid die ooit verliefd op me was maar ik merkte later dat ze een hoer was en was ik er klaar mee. Ik weet wel dat ik achter een laptop zat en zij zat met iemand in de lokaal er naast met een persoon dat ik dacht wat moet je met hem! Hij liegt bedriegt mensen... vandaar dat ik even de naam weg hou... en dat ze me uit zaten te lachen. Maar dat ik dacht hahaha jullie moesten eens weten...

Waarom zulke dromen... van me ex heb veel dromen en apollo waarom? En ik kan al me dromen nog herinneren..

Groetjes Martin

5 jaar geleden
Beheerder

Apollo is de zonnegod.
Hier lijkt het wat op Cupido die met zijn pijlen verliefdheid of haat introduceerde.
De pijl is een doelgerichtheid en heeft dus alles met wil en concentratie of bewustzijn te maken.

Heel mooi dat je zo zorgzaam bent en daartoe blijkbaar beloond wordt door Apollo/Eros.
Inderdaad kan het alleen in jouw handen werken, niemand kan het van je overnemen. (zelfbewustzijn)
De ziel is de Zon. (Hoogste principe).

Maar goed de auto ben je ook zelf en door hen te helpen heel je iets in jezelf.

Pijlen kunnen ook verwijten zijn. (fallisch attribuut)
Wie veel pijlen op zijn boog heeft is ofwel veeleisend, of veelzijdig.

De vrouw uit de tweede droom kan een weergave zijn van je negatieve anima.
Die is vaak verwikkeld in duistere zaken omdat ze een schijnbestaan moet leiden als Assepoester in de keuken.
Maar jij bent verantwoordelijk voor haar positie en daarmee bedoel ik niet die vroeger meid.

*De stiefmoeder en -zusters hielden de schone schijn op en Assepoester die de ziel uitbeeldt, kreeg typische moeilijke initiatie-opdrachten. Zoals zaden sorteren (zichzelf uit-sorteren). De stiefmoeder en -zusters beeldden de negatieve kanten uit van het ego zoals ijdelheid, hebzucht, afgunst, haat, ambities, woede, lust, teveel plaats innemen (grote/grove voeten) enz.

Karel
5 jaar geleden

Ik kwam mijn vader, als jonge twintiger, tegen ( in zwart/wit tegen een gekleurde omgeving ) in een overbevolkt metrostation, ik sprong op hem om hem niet te missen en verklaarde wie ik was, zijn toekomstige zoon.
Hij vroeg me zijn toekomstige leven te voorspellen en hem raad te geven wat niet te doen.
Wat ik ook deed- hetzij, één enkel ding, ik werd wakker nadien.

Ik kan zijn kledij beschrijven als toen in de tijdsgeest. Eigenaardig dat hij me liet begaan.

Nadien heb ik hierover nagedacht en had ik bijkomend genuanceerd advies kunnen geven. Ben echter wakker geworden.

Verklaart, volgens mij, het inzicht dat mijn beoordelingsvermogen jarenlang gemanipuleerd is door mijn moeder en ik daardoor mijn vader onjuist heb benaderd.

Het geeft "peace of mind".

elke vorm van inzicht is welkom

Groet,

Karel

5 jaar geleden
Beheerder

Nu ja ik weet niet of je vader nog leeft?
Maar blijkbaar is je kijk op het vaderbeeld hier wel bijgesteld.

Gezien de sfeer zou je denken aan de typische tussenwereld, die vaak uitgebeeld wordt als een treinstation in niemandsland.

5 jaar geleden

De vaderfiguur staat voor autoriteit en bescherming. Ook raadplegen van advies. Zwart/wit is als de zwart/wit films en foto’s uit het verleden. Schijnbaar zit je ook in de vaderrol en laat je onbewust jezelf weten dat je zelf ook met goede ideeën kan komen. Er wordt geluisterd en het gaat er relaxed aan toe. Het zou kunnen dat je onzeker bent over je handelen.