Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Nieuwe vriend in droom

Elssie
12 jaar geleden

Ik heb vaak rare dromen 's nachts. Ik heb hier al een aantal keer op de site komen kijken wat ze betekenden en dat geeft me wel duidelijkheid.
Maar er zijn er ook een paar waar ik niets over terugvind in het droomwoordenboek. Hopelijk kan iemand mij helpen...

Vorige nacht had ik een droom over mijn (sinds een dikke maand) nieuwe vriend. Ik vond hem terug in zijn bed met een ander meisje. Ze hadden hun kleren aan en hij had precies meer interesse in haar dan in mij. Ik liet het niet merken naar hem toe dat ik een gevoel van jaloezie en onwetendheid (het gevoel dat je wilt weten wat er gebeurt, wat er al is gebeurt enzovoort) kreeg, maar diep van binnen voelde ik mij raar. Ik gaf hem een kus alsof er niets aan de hand was en zei haar goedendag. Precies of het allemaal doodnormaal was en ik mij helemaal geen zorgen maakte. Ik had schrik dat hij mij zou bedriegen. Heeft het daar misschien mee te maken? Alvast bedankt!

Christa
12 jaar geleden

Hoi Elssie,

Ik weet niet heel veel van dromen af maar het zou zo maar eens kunnen zijn dat je nog erg onzeker bent in je relatie met je vriend.
Is ook niet zo verwonderlijk natuurlijk, jullie zijn nog maar net een maand bij elkaar.
Ik heb ook dat soort dromen in het begin van een relatie gehad.

Ik denk niet dat je er teveel van moet aantrekken. ;)

Groetjes
Christa

12 jaar geleden

Waarom houd je je zelf voor de gek. Ga bewuster om met je gevoelens wil de ze droom je zeggen. Je moet niet doen als of , om een ander tevreden te stellen. DIT IS ONEERLIJK TEGEN OVER JE ZELF EN OOK NAAR ANDEREN TOE. doen als of. Je mag gerust altijd voor je zelf opkomen als iets je niet in goede aarde valt. Maar doe het met respekt . Je moet niet zo onzeker zijn hoor? je mag meer je zelf zijn.
heel veel licht wens ik je toe en veel liefde.
groetje.

Elssie
12 jaar geleden

Dank u voor de reacties.
Ik denk dat het inderdaad een beetje de onzekerheid is. Ik ben misschien een beetje bang om hetzelfde allemaal terug mee te maken. Ik heb vertrouwen erin, maar vergeten doe je het niet.
Bedankt alleszins!