Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

ik heb hulp nodig bij een droom

mamavandieuwke
12 jaar geleden

ik droomde dat ik naar een tent ging en daar waren allemaal mannen. Ik deed mijn kleren uit en deed het een voor een met al die mannen. Toen kwam de politie binnen en zag dat. Ze namen mij mee naar buiten en daar werd ik ondervraagd en gingen ze me meenemen naar het politiebureau. Ik wou niet en liep terug naar binnen. Toen ik binnen kwam zag ik een man die bezig was met mijn dochter van 1,5 jaar. Ze had een gele trui of t-shirt aan en ze was bewusteloos. Ik duwde de man van haar af en schudde men dochtertje door elkaar. Het duurde een tijdje voor ze wakker werd en toen werd ik wakker.
Ik heb echt hulp nodig om dit uit te leggen want ik voel me er echt heel rot bij

jesus
12 jaar geleden

HAHAAHAHAH jij ben echt kanker dom ga huilen ofso het is maar een facking droom lekekr voor je dat tie je dochter neukt vieze lelijke boere snol

Hellen
12 jaar geleden

Hallo mamavandieuwke, als ik je nare droom lees komen bij mij de volgende dingen op. Het gaat over jou met mannen, en daarna over je dochter. Ik vraag me af of je in je jeugd iets heb meegemaakt die je bewust hebt onderdrukt en/of ben je een alleenstaand ouder? Maak je je zorgen om je dochter of wordt/is ze ziek? Heb je al gekeken bij dromenuitleg kind? Dromen gaan vaak over je innerlijke zelf die je iets proberen te vertellen. Dromen kunnen ook als een spiegel werken. Je kan ook dromen over iemand anders die iets heeft meegemaakt en dan komt die droom als een weerspiegeling bij jouw terug omdat je in een dergelijke situatie zit of meemaakt. En dan kan je zoeken naar oplossingen. Succes.

12 jaar geleden

Jesus, houd je bek dicht. Ik snap dat die droom heel aamgrijpend is. De dochter van 1,5 jaar wordt in de droom verkracht. Droom of geen droom, zij is niet dom. Het laat zien dat de vrouw van deze droom medelevend is en gevoelig. En ik denk dat je een man bent. Ik hoop voor jou dat als je later kinderen krijgt ze allemaal worden verkracht!! niet in een droom, maar in het echt!! kanker klootzak. En Jesus past niet bij je. pas die naam aan en tik in LUCIFER.

HAHAAHAHAH jij ben echt kanker dom ga huilen ofso het is maar een facking droom lekekr voor je dat tie je dochter neukt vieze lelijke boere snol