Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

m'n ex doet raar in reallife en in m'n droom

13 jaar geleden

mijn dromen over mijn ex zyn erg vaag.
laatst droomde dat ik in een grote open glijbaan was..raar genoeg was die glijbaan recht en breed en er waren ook andere mensen.
ik zwemde dus met hem die glijbaan helemaal af en kwam bij een open plek waar andere mensen gezellig zaten.
myn ex had mij stevig vast..net of hy wou zeggen ik laat je nooit meer gaan.

paar dagen later kreeg in contact met hem hij belde mij en we msn'de..
hy wil afspreken..maar steeds gaat het niet door hij doet heel raar.

als ik hem eindelijk ben vergeten, droom ik over hem.. en paar dagen later zilt hy weer contact..en als hij weer met me wilt afspreken gaat het weer niet door, dat komt dus door hem. ik haat hem heel erg, eerst doet hij lief en daarna doet hy of hy of ie me niet kent.

laast droomde ik weer over hem: ik was met mijn goede vriendin in een park waar ik en mijn ex vaak kwamen, ik had met hem afgesproken.
we liepen (ik en mn vriendin) door de park en we zagen hem..hij keek naar me maar hij wende z'n gezicht even later van me af.
-------en stuk ben ik van de droom vergeten
dezelfde nacht droomde ik dat ik in een donkere steeg was en hij liep daar ik liep achter hem aan, ik zei stop wacht op mij..maar hy begon sneller en sneller te lopen..net of hy vluchte voor mij..

wat wil dit allemaal zeggen? het gebeurt steeds weer... ik droom over hem..daarna ontmoet ik hem weer..dan wil hy niet meer afspreken?
ik snap er niks van??
srry voor deze vage verhaal. hopelijk gaat iemand me uitleggen wat dit allemaal betekent.

J.
13 jaar geleden

Hee meid.

Ik snap je dromen denk ik, Het is tussen mij en mijn vriend ook nog niet zo lang uit. 4 weken bijna. Ik droom ook steeds over hem en het ene moment doet hij lief en het andere moment wil hij niks van me weten. In je dromen ben je bij hem en meestal voelt het dan goed. Ik droom ook regelmatig over mijn ex. Laatst droomde ik dat het weer aan ging. En dan word je wakker..en is er niks. Ik heb regelmatig dat ik me klote voel. Maar zoals hij jou behandeld..lijkt het of hij aandacht van je leuk vind. Hij vind het leuk je in de war te brenge zodat je steeds aan hem blijft hangen. Zo kan hij elk moment wanneer hij het wil weer bij je terug komen. En wat jij dan moet doen is sterk zijn...als hij contact zoekt hem lekker negeren. Dan is het vanzelf niet leuk meer en is hij degene die zich rot voelt. Geloof me zo werkt het bij zulke gasten.

Liefs J.

rita
11 jaar geleden

kijk <a href="[relationship-marriage-counseling.com">hier<]; maar staan hele goeie tips