Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Kan iemand me vertellen wan mijn droom betekent?

Char
12 jaar geleden

Ik droomde dat ik in een, oneindig leek het wel, donkerblauwe ruimte was. Een eindje verderop zat een jongen te huilen, dus ik vroeg wat er was. Toen keek hij op en keek hij me met rode ogen van het huilen aan. Ik droom wel vaker, maar niet op zo´n manier. Ik heb het opgezocht, maar ik huil wel eens in het echte leven. Kan iemand me vertellen wat mijn droom betekent? Alvast bedankt!

12 jaar geleden

Hoi Char.

De zaal staat symbool voor gemeenschapsgevoel. Wie in de droom in een zaal vol met mensen zit is in het waakbestaan slechts een meeloper. Zijn we daarentegen in de droom helemaal alleen in een zaal aanwezig, dan moeten we in het waakbestaan snel contact zoeken met onze medemens anders dreigen we te vereenzamen.

Het huilen in de droom lucht op, waarbij we snel weer aan iets nieuws kunnen beginnen omdat we het oude achter ons laten.

Zien we onszelf als jonge jongen terwijl we in werkelijkheid al op leeftijd zijn, dan zou dit kunnen betekenen dat we bang zijn alleen achter te blijven.

Rood is al vanouds het symbool van de liefde, het bloed maar ook van de strijd en het gevaar.

Het oog is een van de belangrijkste communicatie middelen. We dienen heel zuinig te zijn op onze ogen. Onze ogen zijn van groot belang voor een goede wisselwerking tussen onszelf en onze omgeving.

Dat is wat de symbolen vertellen en in je volgende dromen volgen op deze, hebben dus met elkaat temaken en deze droom gaat over je zelf, maar dat wist je al denk ik..

Groeten H@ns.

Bron.
DROMEN ENCYCLOPEDIE .