Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

werkelijkheid ?

irmgard
12 jaar geleden

laatst had mijn vriendin een droom die mij best wel bekent voorkwam,

ik heb sinds kort een hele liefe vriend, maar hij had mij gevraagt iets minder met mijn vriendin omte gaan, ik heb ja gezecht omdat ik die vriendin niet zo goed ken. hij had mij dat gevraagt omdat hij haar helemaal niet mag !

maar zij is juist blij voor mij dat ik wat met hem heb en zij snapt niet waarom hij haar niet mag.

een dag voordat ik vertelde dat hij haar niet mag en dat hij aan mij had gevraagt om minder met haar om te gaan had zij een droom gehad.

we waren op een heel gewone dag op school, ik en mijn vriendje waren mensen aan het vertellen dat we iets hebben ( in haar droom zat mijn vriendje in een rolstoel terwijl hij in de werkelijk heid niet in een rolstoel zit ). mijn vriendje vertelde het aan een hele groep mensen maar hij stotterde heel erg ( heeft hij normaal ook niet last van. ) later in haar droom liep ze nadat de bel was gegaan de trap op en zag ze nick mijn vriendje maar toen zat hij ineens niet meer in een rolstoel :S ze sprong expres naar hem toen en liep zijn richting op, ze stopte en nick zag haar, hij pakte haar bij haar capuchon trok die over haar hoofd en smeet haar naar muur boven de schooltrap. ze wou hem terug slaan maar had geen kracht meer. volgens haar stond er ook nog iemand toe te kijken maar ze zach niet precies wie...

ik vind dit een hele rare droom ik snap hem op de een of andere manier wel een beetje maar ik kan het niet zo goed plaatsen en op een rijtje zetten, weet iemand mischien wat de betekenis zou kunnen zijn ?

alvast bedankt,

groetjes irmgard