Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Mijn eigen kat word geschoten!

GoldFlower
11 jaar geleden

Hallo allemaal,

Ik heb vannacht een nare droom gehad over m'n lieve kat.

M'n kat ging bij mensen in gesprek storen, die gesprek was belangrijk. Toen wilden mensen die kat dood hebben, terwijl ik toe keek. Ik kon niet tegenhouden.
Ze schoot op haar in haar poot. Ik dacht dat misschien zou helpen om haar eerder laten gebeuren dan iemand haar zou laten lijden.
Ik heb haar naam geroepen om te lokken, ze vertrouwde mij. En mensen ging haar in de voorkant van autobak vastmaken. Daarna zou de auto in brand staan. Ik vond zoo erg!!
Ik ging langzaam op haar af en riep zachtjes haar naam, en probeerde me te bedenken hoe ik haar kan redden. Ik zag haar ogen glanzen naar mij kijken..Alsof ze wist te gebeuren..

Toen werd ik gelijk wakker en gevoel had alsof ik nog naar haar naam riep. En daar stond mn kat naar mij te kijken.

Ik vond wel erg raar dat ik zo liet gebeuren! En mijn lieve kat ook wel! Ik heb wel gemerkt dat ze laatste tijd afstandelijker is in de echte leven. Wat zou die droom betekenen?? Misschien wil iemand dit uitleggen?
Ik voel me wel rot door! Gelukkig is maar een droom:).

Alvast bedankt!

Liefs..

11 jaar geleden

Hoi GoldFlower


Meestal heeft zij de kat een seksuele betekenis, maar zij staat ook voor ongebondenheid, onverwachte wendingen, eigenzinnigheid, voorzichtigheid, sluwheid, gluipergheid, geluk en ongeluk.

Het schieten in de droom staat symbool voor de beslissingen die genomen moeten worden.

De auto staat symbool voor ons eigen ik dat we onder controle moeten houden willen we geen brokken maken.

Het vuur of brand in de droom is de vernietiging van onze hartstocht. Als we in de droom getuige zijn van een brand of er midden in zitten dan kunnen we rekenen op verdriet en ellende..

Wat ik ook lees, daana zou de auto in brand staan, dus nog niet, het kan nog veranderen, dus al je oplet en naar je zelf kijkt kan het nog veranderen met waar je mee bezig bent of last van hebt, zoals te veel vertouwen in andere mensen, het lijkt wel of die jou alleen maar kwaad willen doen.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten en sterkte.

H@ns.