Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Een bevestiging of een andere betekenis?

Evelien
11 jaar geleden

Hoi,

In mijn normale leven vind ik een jongen erg leuk. Ik ben er niet heel veel mee bezig maar ik vraag me wel al een tijd af of hij me ook ziet zitten. Ik zie hem nauwelijk (alleen op feestjes enz) en we hebben geen diepgaand contact.

Nu heb ik vannacht gedroomd dat hij ineens naast me stond, met zijn handen mijn hoofd vastpakte en me begon te kussen. Daarna zei hij: "Denk er maar eens over na." en hij liep weg.
Het was erg realistisch, dus ik was echt ik, hij zag er uit zoals hij er in het dagelijks leven ook uitzien en zijn stem klonk ook exact hetzelfde.
De kus was ook zeer realistisch.

Nu vraag ik me af: Is dit een teken dat hij mij ook ziet zitten of heeft dit een diepere, totaal andere betekenis.

Evelien
11 jaar geleden

Niemand?!

11 jaar geleden

het is niet een teken dat hij jou ziet zitten maar je wilt wel dat hij jou ziet zitten als je nog te onzeker bent probeer dan toch vrienden te worden en hem vaker zien kijk/luister naar wat voor types hij leuk vind maar doe dit niet gehaast en kijk ondertussen of je hem ook leuker begint te vinden of dat het afneemt van hier kan ik niet echt verder vertellen als je van plan bent mijn advies op te volgen schrijf dan na een paar weken hoe het gaat en wat je dan voor hem voeld das het beste wat ik op het moment kan doen voor je