Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Rare dromen

Coulrophobia
13 jaar geleden

Hallo,

Ik droom de laatste twee dagen echt ontzettend raar - en ik ben ervan overtuigd dat ik vannacht waarschijnlijk weer zo raar ga dromen, ik heb proberen op te zoeken wat mijn droom kon betekenen maar ik ben echter niks wijzer geworden, omdat ik ook niet precies wist op welke trefwoorden ik moest zoeken omdat het nogal rare dromen waren.
Ik hoop dat jullie mij misschien kunnen vertellen wat er met mijn dromen gezegt wil worden.

Ok, de eerste droom droomde ik dit:
Ik droomde dat ik samen met een vriend van me (K.) en 2 vriendinnen T & I in een hotel was, maar het was zo'n typisch oud hotel met vergeeld bloemetjes behang en bruine houten deuren en oud tapijt op de vloeren. Ik had een eigen hotel kamer, K had een eigen hotelkamer en T & I sliepen bij elkaar op de kamer. Ik was in mijn kamer en moest iets doen, ik weet niet meer precies wat het was maar het leek op een schoolopdracht ofzo, maar het lukte niet. Ik ging naar de kamer van T&I waar 2 jongere meisjes zaten en ik vroeg waar T was, maar die was er niet en ze keken me erg boos aan. Ik ben weer vertrokken en later kwam I de gang in lopen, die van de 2 meisjes kreeg te horen dat ik erg overstuur was en ze maar even naar me toe moest gaan - toen ze eraan kwam begon ik heel hard te huilen en ze probeerde me te troosten en gerust te stellen en ik bleef maar schreeuwen : Het lukt me niet, het lukt me niet, het lukt me niet ... etc. En toen viel ik flauw.

T wilde naar vanuit haar hotelkamer naar buiten komen om te kijken wat er aan de hand was, maar I hield de deur tegen omdat ze niet wilde dat ze zaag wat er aan de hand was, toen T uiteindelijk door de deur gekomen was, was ik gelijk weer bij bewustzijn en liep ik naar de hotelkamer van K, die met een ontbloot bovenlichaam en een broek op bed lag, met zijn hoofd in de kussens, en hij lag me aan te kijken, zonder enige emotie op zijn gezicht. Ik begon wat met K te flirten maar hij bleef me maar zonder enige emotie aankijken, en ik begon hem kusjes te geven op zijn buik, maar hij bleef maar doodstil liggen en nogsteeds het emotieloze gezicht. Toen stond ik op, opende de hotelkamerdeur en daar stonden T&I in de gang, naast elkaar heel strak me aan te kijken zonder enige emotie - precies hetzelfde als K me aankeek. En toen werd ik wakker.


De volgende droom :
Er was een oorlog en er waren maar 20 overlevende ongeveer, we gingen een klein houten gebouwtje in, een ouderwetse kroeg van vroeger die je wel eens zag in de western, maar heel erg verlaten en donker en muf. Weer waren T&I, K en ik er aanwezig - precies dezelfde mensen als in mijn vorige droom - en K en Ik waren erg overstuur. De andere overlevende waren ook in het gebouwtje maar het leek net of ze er niet waren. K omhelsde me, en ik omhelsde hem terug - echt een hele lange tijd. Maar het rare was dat ik het in mijn slaap echt voelde - dat het nét echt is, dat ik echt zijn armen om me heen voelde. We stonden zo wel een paar minuten te knuffelen, en ik keek achterom en daar stonden T&I weer, aan de andere kant van het gebouw ons heel strak, zonder emotie, hetzelfde als die nacht ervoor ons aan te kijken - en weer werd ik op dat moment wakker.

LANG VERHAAL - Ik weet het, maar ik hoop echt dat er mensen zijn die me erbij kunnen helpen want het is wel erg confusing aangezien ik niet weet wat het nou betekend.

13 jaar geleden

Ik denk dat het betekent dat je bang bent om die personen, T, I & K te verliezen.
Echt veel meer snap ik er ook niet van.