Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

lekker knuffelen, maar niemand vind het goed dat wij dat doen??

19 augustus 2009

Heej allemaal,

Ik heb vannacht eigenlijk een best prettige droom gehad, maar omdat het me toch een beetje dwars zit zou ik graag willen weten wat het betekend. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.


Ik ging met een groep vriendinnen naar het thearter. Ik wilde boven aan gaan zitten, maar toen zeiden mijn vriendinnen dat ze daar echt niet gingen zitten en ze liepen gewoon gelijk door naar beneden. Ik liep wat achter de groep en toen ik beneden aankwam, waren alle plaatsen bij mijn vriendinnen bezet.
Nadat ik zei dat ik dat erg rot vond en eigenlijk een beetje boos was, liep ik de rij verder langs opzoek naar een leeg plekje. Ik vond een stoel naast een jongen die er uitzag als een jaar of 20, maar hij zei dat hij 51 was. Aan de andere kant van hem zaten 2 meisjes van mijn school, ze probeerde continu zijn aandacht te trekken.
Toen ik ging zitten, legde hij gelijk zijn arm in mijn nek en over mijn borsten. Na een paar seconde twijfelen pakte ik zijn duim en trok zijn arm weg. Ik vroeg hem wat hij wel niet dacht om me zo aan te raken, maar ondertussen vond ik dat zo lekker dat ik besloot om zijn arm weer om me heen te leggen zodra de zaal donker werd.
Hij vroeg me of ik wel wist wie ik was. Ik wist het wel, maar zei het niet, ik wilde het later in zijn oor fluisteren. Hij was de eigenaar van het theater en hij was een seksgod. Ik keek even naar mijn vriendinnen en hun keken mij boos aan en gebaarde of ik getikt geworden was.
De twee meisjes naast hem deden alle moeite om een gesprek met hem te beginnen, maar hij deed kortaf en richten zijn aandacht weer op mij. Ik leunde steeds meer tegen hem aan en hij legde zijn arm weer om me heen. Hij pakte mijn rechter borst vast en kneep erin, ik zei dat hij niet zo hard moest doen omdat mijn borsten gevoelig waren en het pijn deed. Hij kneep daarna telken zachtjes in mijn borst om hem daarmee te laten stoppen legde ik mijn hand op zijn hand. Toen streelde hij mijn borst alleen maar met zijn duim en ondertusse poederde hij de twee andere meisjes weer af tot de voorstelling begon.

In de droom voelde de aanraking echt heerlijk, maar door de leeftijd en status van de man twijfelde ik het wel moest toestaan.

Het is een lang stukje geworden, maar ik hoop toch dat iemand me uitleg kan geven, alvast bedankt.

groetjes Scarlet