Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

kitten

anke
12 jaar geleden

Voor ik mijn droom vertel zal ik ff in kort iets anders vertellen wat echt gebeurt is 2 weken terug. Ik was op een camping waar ineens 2 kleine kittens opdoken van een week of 6 later die dag zag ik steeds maar 1 meer. HIj was bang en als je maar bewoog dan was hij weer weg. Hij was erg bang en ziek IK heb de hele week voer gegeven op de hoop hem te vangen wat niet lukte. TOt echt op het laatste moment. Mijn vertrek liep 1,5 uur uit en in die tijd is het toch gelukt. HIj kroop in het mandje waar voer in zat. Ik heb hem naar asiel gebracht waar hijj gelijk medische behandeling kreeg. De blik in de oogjes van dat kitten vergeet ik niet weer. Als of hij was uitgestreden..zo jong al!

Maar nu mijn droom.. Afgelopen nacht droomde ik dat ik ineens iemand hoorde miauwen. HEt was dat poesje van de camping. Stond voor mijn deur.
Toe ik deur open deed liet hij zich aaien..(dit deed hij in echt niet). Hij keek me aan alsof hij me vertrouwde en ik gaf voer waarna ineens een moederpoes en nog een kitten kwam aanlopen. Ik heb ze allemaal eten gegeven en weer was er een blik in die oogjes van de kitten. Wel een andere blik maar alsof we samen een band hadden. Heel raar eigenlijk. Wie kan me vertellen wat deze droom is? Zou het betekenen dat het goed zo is of juist dat ik zijn vertrouwen beschaamd heb toen hij ini het mandje kroop? Zit al de hele tijd te denken.

Heb inmiddels asiel gebelt en het gaat goed met de kitten. Hij zit op dit moment in een pleeggezin met andere jonge kittens om te socialiseren maar dat komt allemaal goed.

Esmeralda
12 jaar geleden

Ik ben natuurlijk geen expert.
Maar ik denk dat het goed zit zo, misschien een keer langs gaan bij het asiel, misschien geeft dat je meer duidelijkheid.
Jijzelf houdt je er in je onderbewust zijn ook heel veel mee bezig, en dat zal ook wel één van de redenen zijn, dat je over ´t kitten droomt.
Je verwerkt in je slaap namelijk ook emoties.
Hoe voel jij je er nu bij?
Voelt het goed dat hij in het asiel zit? Of zit het je toch dwars?
Hopelijk kom je eruit!

anke
12 jaar geleden

nou ik voelde me goed er onder. Omdat de kiten erg ziek was en hulp nodig had en ook heeft gekregen . Ook een lekker warm mandje en eten en drinken enz enz. Tot ik die droom had.. dacht ik.. zal het iets betekenen?