Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

omhelzing

14 jaar geleden

Ik kon niets vinden over een kunffel of omhelzen dus vraag ik het even hier.

Wat betekent het als je iemand omhelst, in mijn geval zijn been omdat je hem niet los wilt laten.

14 jaar geleden

Hoi Firedevlin

Worden we in de droom door een sympathiek iemand omarmd ( omhelzing) dan kunnen we in het
waakbestaan rekenen op geluk in de liefde. Is het een niet zo aardig iemand die we omarmen in de droom
dan krijgen we in het waakbestaan te maken met verkeerde vrienden en relaties.

In de droom hebben onze benen, net als in het waakbestaan, te maken met vooruitgang en achteruitgang. Ze bepalen meestal het standpunt van de dromer ten opzichte van een situatie of aangelegenheid. Verder hebben benen ook een lichte seksuele betekenis
.
Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns.

14 jaar geleden

Ok heel erg bedankt dit helpt veel =D

Gr. Firedevlin

SandraMaria
5 jaar geleden

Ik droomde dat mijn overleden oma opeens op bezoek kwam ik was verrast want hoe kon ze hier komen zinder hulp? Ze zei dat ze de bus had gepakt ik was verbaast maar blij. Opeens was daar mijn jongste zusje ook zij omhelste mijn oma van voren en ik van achteren. Ik moest veel dingen tegelijkertijd doen en toen ik terug kwam was mijn oma er niet meer. Toen ik vroeg waar ze was zei mijn zusje ze is weer weg met de bus terug ( weet niet waar terug was. Maar wist dat we op dat moment in haar huis waren en dacht ze kan niet ver zijn want ze is niet zo snel en maakte me een beetje zorgen dat ze alleen was weggegaan maar mijn zusje vond het normaal. Ik ging naar buiten om met haar naar de bus te gaan maar ze was er niet meer. Wat betekent deze droom?

5 jaar geleden

Ja, het is niet te bewijzen of je oma je even een groet heeft gedaan of dat het onbewuste je oma mist en het in een droom verwerkt. Het is je eigen gevoel die kan zeggen of het werkelijk een groet was of niet. Je zusje heeft het waarschijnlijk niet gedroomd, dus blijft de herinnering bij jou. De bus is breng en haalt je oma van de ene wereld naar de andere. Er bestaat een sluier naar een andere dimensie. Wie weet is die bij jou open gegaan. Het onbewuste bestaat vol raadsels.