Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

dromen over stoelen

Alisa
15 jaar geleden

Hallo , ik heb net een droom gehad.

Ik was in een gemeenschap van veel mensen. Maar ik zag veel lege stoelen, daarnaast verkeerde in elkaar zittende lege stoelen. Op gegeven moment was er een iemand die zei , je kan bij mij zitten, maar eerst pakte ik een verkeerde in elkaarzittende stoel, vervolgens nam ik een van de lege stoelen die goed waren en ik zat erop en ik ging vervolgens met die persoon ontbijten aan tafel.

Wat betekent deze droom?

Kan iemand mij helpen?

15 jaar geleden

Hoi Alisa

Stoel
Dromen over een stoel voorspelt dat u niet aan bepaalde verplichtingen zult kunnen voldoen. Als u niet voorzichtig bent zal dat u lelijk opbreken. Zien dat een vriend op een stoel zit en zich niet beweegt voorspelt dat hij ziek zal worden.

De onbekende man wil ons dwingen onze gebreken onder ogen te komen.

Ontbijt
Dit is een gunstige droom voor mensen die met hun geest bezig zijn. Het zien van een uitgebreid ontbijt met verse melk, eieren en een goed gevulde fruitschaal is een teken van snelle, maar gunstige veranderingen. Wanneer u in uw droom alleen ontbijt zult u in de val van een tegenstander lopen. Als u met anderen aan tafel zit is dit een goed voorteken.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns.

Jelle
7 jaar geleden

Hai ik had een droom het begon met een schreeuw achter een deur voor me gevoel was het iets waarvan ik weg moest gaan wou dus weg rennen dat lukte niet toen wou ik um hulp schreeuw maar er kwam niets uit er stond een setje stoelen voor me binnen hand bereik waarvan ik er twee behoorlijk hard gooien om gehoord te worden omdat ik me voor me gevoel niet veilig voelde


Zou iemand een beetje uit kunnen leggen waar dit op duidt?

7 jaar geleden
Beheerder

Het gaat erom waar je in je leven bang voor bent.
Er is iets afgesloten achter die deur dat gehoord wil worden.(onbewuste)
Stoelen zijn statische plekken, soms ook "leerstoelen" of de gevestigde orde.
Je kunt dus niet rustig blijven zitten, opgejaagd als je bent.
Je loopt weg voor iets. Een stoel kan een standpunt zijn dat je verdedigt.

7 jaar geleden

De deur is een obstakel. Het wegrennen is het weglopen voor angsten. Met een schreeuw wordt je niet gehoord. Een stoel staat voor comfort. Een aantal van de stoelen gooi je weg en is voor jou niet meer belangrijk.

bea
7 jaar geleden

hoi
1. Kan iemand verduidelijking geven. Ik droomde dat iemand die ik ken uit nabij verleden mij hard naar benedenen duwde .Met 2 handen op mijn schouders duwde ze me in mijn stoel, hardhandig. Wat laat mij dit weten?

2. En ik had een droom dat ik aan het skiƫn was en bij de lift aan kwam en het laatste stukje met skiklift naar beneden wilde. Ik stond te wachten en toen de liftstoel er aan kwam zat er iemand in die er uit wilde stappen maar eerst nog een bericht stuurde met tekst en niet uit de stoel ging. Ik stond al klaar en zij hield de stoel bezet. De rij achter mij werd langer en de mensen ongeduldig. Niemand die aanstalte maakte om de vrouw te verzoeken de plaats vrij te maken om de doorstroom naar beneden te laten doorgaan. Ze hield de boel op en ik kon niet plaats nemen in de stoel om dat zij er nog zat. De mensen reageerde geirriteerd op mij terwijl ik enkel aan het wachten was tot degenen in die stoel klaar was.

Wat vertelt dit mij?

7 jaar geleden
Beheerder

De stoel is op je plaats gezet worden.
Heeft te maken met een positie rangorde enz.
De onwillige dame houdt de positie bezet en heeft maling aan iedereen.
De skilift kan omlaag of omhoog gaan wat met een promotie te maken kan hebben of een degradatie.
In de lift zitten is vaak een beeld van rangverhoging.
Maar sommige mensen willen niet naar beneden.

Waarom neem je een afwachtende houding aan?



1 keer bewerkt. De laatste keer was 7 jaar geleden door Sheherazade.