Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Ronde witte kamer en meer

Isabella
13 jaar geleden

Ik had laatst een droom ik was aan het dromen ik probeerde er uit te komen toen ik het probeerde zag ik steeds wit licht. Toen ik uit die droom kwam stond er een man naar mij te kijken later ging hij weg kijken naar een vogel in een kooi. Daarna veranderde hij in een andere man. Hij kon zijn ogen niet van de vogel in de kooi afhouden ik eigelijk ook niet er waren geen deuren. En de kamer was wit en rond en een beetje donker.

Isabella
13 jaar geleden

Niemand nou ja zeg x_x

ahsiran
13 jaar geleden

Hey... ik las over je droom en als er in die kamer ook sierlijke details aan de muuren zijn, op zo een manier die je vaak in oude films ziet... of films over vroeger die met adel enzo te maken hebben... sorry maar ik weet echt niet hoe ik die versieringen moet nomen.
maar zij er versieringen of niet?
zo ja, kan ik je waarschijnlijk helpen... ik kom al een tijd lang uit o[p dat stuk in mijn eigen dromen.
ook met een man die naar een vogel in ene kooi kijkt... alleen veranderd de man niet bij mij... er komt wel een tweede bij.
probeer je blik eens los te scheuren van de vogel in de kooi en kijk achter je als je die wilskracht kan vinden in je droom.
ik weet dat dat moeilijk is... maar bij mij is daar een deur waar ik naar binnen kom, maar er niet meer uit kan.
ik hoop dat ik je heb geholpen

Isabella
13 jaar geleden

O.o nou ja er zitten geen versieringen maar ik loop door zo'n gang neem ik een deur (een van de vele) Lig ik op eens in bed en lees verder >.>