Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

foto's

11 jaar geleden

Al enkele maanden droom ik dat een kennis van me, waar ik bepaalde gevoelens voor heb, me foto's laat zien. In mijn droom kan ik niet zien wat er op de foto's staat. En ook al kan ik niets zien, ik weet dat het foto's zijn. Toch wil hij dat ik ernaar kijk. Wat me ook opvalt, is dat er niet wordt gepraat in de droom. Hij blijft maar gebaren dat ik moet kijken. De ene keer is dit op gsm, de andere keer in een boekje of album. Ik vraag me af wat hij me wil laten zien. Kunnen jullie me helpen?

Groetjes,
Ixke

11 jaar geleden

Ik heb net weer gedroomd over de foto's, alleen zag ik nu heel duidelijk dat ze van hem waren. Daarna wou hij een einde maken aan zijn leven door van een gebouw te springen. Terwijl hij zich vasthield aan de rand, zei hij me dat ik de enige was die hem nog kon tegenhouden. Ik was enorm in paniek en wist op dat moment dat ik hem echt niet kwijt wou...
Het lijkt alsof ik een verhaal droom en er iedere keer een hoofdstukje bij krijg.

11 jaar geleden

misschien zit die kennis van jou met zichzelf in de knoop of hij heeft een probleem waar hij geen raad mee weet. hij wil misschien geholpen worden en dat kan misschien alleen door jou of met jou opgelost worden. je kunt eens met hem gaan praten..?

11 jaar geleden

Ik heb ondertussen met hem gepraat en hij voelde zich inderdaad heel slecht op het moment dat ik dit heb gedroomd. Geestelijk kan je ook aan de afgrond staan. Wel heel erg opvallend dat mijn dromen haast dag op dag samenvallen met hoe hij zich voelt. Dit heb ik wel meer. Het is niet makkelijk om uit te vinden waarom ik deze dingen doorkrijg... Ik zou niet weten hoe ik hem zou kunnen helpen of hoe ik dingen zou kunnen oplossen. Allemaal wel heel erg fascinerend maar ook heel verwarrend...

noortje
11 jaar geleden

Heb je er wel eens aan gedacht om hem de weg te wijzen naar een hulpverlener (b.v. RIAGG) of Altrecht via de huisarts. Of een pastor. Kan geenkwwad.