Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Waarschuwingsdroom?

Cath
15 jaar geleden

Droom van mijn vriend:

Ik had vannacht een droom over mijn vriendin (nu 23), die in het verleden veel problemen heeft gehad met relaties en daar nu nog problemen door ondervind:

ik had gedroomd dat ik terug ging in de tijd, ze was toen een jaar of 15/16 denk ik. Ze stapte bij haar thuis de deur uit en wilde in een auto stappen waar een donker getinte jongen in zat. Net voordat ze instapte riep ik haar naam waarop ze stil bleef staan en mij aankeek. Ik vroeg haar toen om niet bij hem in de auto te stappen maar om met mij mee te gaan omdat ik haar iets belangrijks te vertellen had.

Ze keek mij aan alsof ze een vreemde zag en stapte toch in de auto, die daarna hard weg reed.

(Wij kennen elkaar nu ruim een half jaar.)

marjan
15 jaar geleden

IK DROOMDE VAN NACHT DAT DE FAMILIE VAN MIJN MAN IN PROBLEM WAS ,DAT ZE BLUT WAREN HELEMAAR GEEN GELD,ZUS ,MOEDER,BROERS EN ECT ,ZE ZIJN GROOT FAM,EN MIJN MAN HEEFT VEEL GELD EEN SCHIP VOL GOUD WAAR VAN HUN NIETS VAN WETEN EN IK WEET OOK NIET DAT ZIJ HET NIET WETEN .DUS IK ZEG WARROM GEVEN WE HUN NIET EEN BEETJE VAN ONS GELD?

HIJ GEEFT ME EEN KLAP EN RENT DE GANG OP.IK LOOP NAAR HEM EN ZEG WAAROM DEED JE DAT?HIJ ZEGT DENK JE OOK NIET DAT IK ZE NIET WIL HELPEN MAAR IK ZOCHT EEN MANIER OM HUN HET GELD TE GEVEN EN DAT ZE NIET WISTEN DAT HET VAN ONS KOMT ANDERS NEMEN ZE ALLES EN VERMOORDEN ONS.

EN TOEN WERD ER EEN GAOS EN ER WERD GEVOCHTEN MET ZWAARDEN EN ALLES ER KWAMEN VEEL MENSEN DIE WE NIET KENDEN,ALLEEN MIJN FAM HIELP ONS.
EN UITEINDELIJK ROEP IK ,WAAROM DOEN JULLIE DIT HET WAS MIJN IDEE OM HET GELD AAN JULLIE TE GEVEN EN JULLIE WILLEN ONS DOOD HEBBEN ,JULLIE EIGEN BROERTJE?

EN DAN HOUDEN ZE OP EN DELEN HET GELD.

MAAR ER KOMT EEN LIJST VAN GEWONDEN ,DODEN EN LAS DAAR ZIJN NAAM.

EN VROEG AAN IEMAND WAAROM STAAT ZIJN NAAM DAAR?
EN VOOR DAT ZIJ WAT ZEI IK SCHREEUWDE ALS EEN GEK EN RENDE OM HEM DE ZOEKEN MIJN MAN IK ZOCHT EN ZOCHT WAAR ZIJN LIJK WAS.

EN DAAR ZAG IK ,HIJ ZAG DAAR GEWOND OP BED EN ME MOEDER ZAT NAAST HEM.

IK KEEK NA NIEMAND EN RENDE NAAR HEM EN KUSTE HEM EN HUILDE EN IK WIST NIET WT IK DEED,EN TOEN SCHROK IK WAKKER

WAT ZOU DE BETEKENIS ZIJN VAN MIJN DROOM.