Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over demoon

Lotte
15 jaar geleden

Ik was in het huis hiernaast, maar het zag er heel anders uit. Ik was met een groepje vrienden daar gaan slapen, omdat het ene spookhuis zou zijn (verlaten). Meteen toen we binnenkwamen was de sfeer eng. We liepen naar een grote donkere ruimte. Daar was achterin een soort gevangenisdouche. Ik zag daar mensen douchen (met kleding aan). Maar 2 stonden steeds op wacht, 1 eentje douchste. Als of ze niet alleen durfden. We gingen slapen, en ik zag nog meer geesten, volgens mij zag de rest ze niet. Toen we weer wakker werden, was het heel vroeg, 1 vriendin van me ging weg.

Opeens rende ik naar boven, samen met een vriendin. Ik wist bijna zeker dat de rest dood was. Er waren allemaal boze en geirriteerde geesten in gedaanten van mensen van mijn school. Ik en die vriendin rende de slaapkamer in, en we hadden een doos snoepjes, omdat ik wist dat die geesten ons zouden verleiden met die snoepjes. Dus ik had zelf een doos meegenomen. Die geesten hadden allemaal stemmen van die vrienden. Maar ik hield de deur dicht.

Even later rende ik buiten, samen met een andere vriend van school. Toen we ver genoeg waren, stopte we. Ik wist niet wat ik moest doen, ik wsit wel dat er een demoon in dat huis zat, die al die geesten bevinvloedde. Die jongen had Chinees eten bij zich, maar in die tasjes van een Chinees restaurant zaten volkoren crossaintjes. Ik durfde het niet te eten. Opeens wist ik het! Ik moest Peter halen! (Ik ken geen peter in het echt). Ik kon die demoon niet alleen aan, maar samen met hem luke dat wel. Ik liet Peter halen en ik rende weer terug naar het huis. Ik ging stevig voor het huis staan en stak mijn handen vooruit. Ik voelde waar de demoon zat, hij zat in de schoorsteen! Ik richtte mijn handen op die schoorsteen en er kwam een blauwe straal uit, de schoorsteen ging stuk en de demoon kwam tevoorschijn. Ik kon hem niet vernietigen, maar wel vasthouden. Op dat moment kwam Peter aan rennen, en hij richtte ook een blauwe straal op die demoon. Samen konden we hem vernietigen. Toen was het ineens stil. Samen gingen we het huis binnen. Ik zag daar een zwarte man (geest) en die vroeg ik of hij hier vroeger had gewoond, dat wist hij niet meer, ik vroeg of hij in deze straat woonde, ja dat had ie. En of hij wat van dit huis af wist. Hij begon een verhaal te vertellen van een meisje dat was omgekomen onder de douche, uitgegleden. In 1999. Dat was ook het werk van de demoon.

Ik heb het gevoel alsof ik alles wat ik kon (die blauwe straal) van die Peter heb geleerd. Hij had geen gezicht, en ik ken geen Peter.

Bedankt voor het lezen xD Wat denken jullie er van?