Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

neer gestoken, vluchten

ariane
15 jaar geleden

ik ben met een onbekend mannelijk persoon om wie ik heel veel geef en van wie ik echt hou, aan het wandelen in een bos en opeens worden we achtervolgd door iemand of iets, ik kan niet uitmaken wie het is of wat het is, ik weet alleen dat we moeten vluchten, en dan komen we uit in een getto buurt waar heel veel enge mensen rondzwerven en het is heel donker, ik ben nog steeds met die persoon van wie ik zoveel hou en veel om geef, hij beschermt mij tegen all die engen mensen en hun mogen mijn gezicht niet zien en niet wetne wie ik ben, de onbekende persoon verbergt mij op een of andere manier dat ze niet weten wie ik ben.
dan komen we in een of andere hotel uit en daar val ik in slaap, ik zie mezelf in mijn droom slapen en wordt wakker door geschreeuw, als ik naar buiten kijk zie ik die persoon van wie ik houd buiten op straat liggen en ik ren naar hem toe,onderweg zien all die enge mensen me en kijken me heel raar aan... als ik bij de onbekende persoon kom zie ik dat hij neer is gestoken in zijn nek en hij kijkt me heel lief aan en zegt dat hij van me houdt, ik probeer hem te redden en roep heel veel om hulp, ineens zie ik een bekende persoon die toe staat te kijken maar hij wil me niet helpen. ik schreeuw heel veel om hulp en ben ook wel aan het huilen.. ik probeer zelf de onbekende persoon te redden door me handen op zijn open nek te drukken zodat het bleod stopt en ik kom helmeaal onder bloed te zitten maar het helpt niet, het bloed blijft maar stromen en dan zegt die persoon dat hij van me houdt en ik voel heel sterk dat ik ook van die persoon hou..dan gaat hij dood, ik voel me heel slecht en huil heel erg veel als hij dood gaat, ik ben boos omdat niemand me wou helpen om hem te redden, ik hou hem vast en wil hem niet los laten oo kal weet ik dat hij dood is, en dan word ik wakker!!

ik heb 2 keer dezerlde droom gehad en ik weet echt niet wat het betekend, maar ik kan me wel heel goed herinnerne wat ik gedroomd heb, heb het ook opgeschreven..!! kan iemand me uitleggen of op weg helpen te begrijpen wat ik nou droom en wat het betekend.