Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

reus

noortje
15 jaar geleden

er stond een reus (nephilim) voor mijn badkamerdeur. Hij glimlachte naar mij. Ik schrok even van zijn grootte en spoot hem nat. Hij was gekleed als een krijger in een rok. Deze droom maakte wel indruk op mij, omdat ik nog niet eerder zo'n droom heb gehad. Wie kan dit uitleggen.

15 jaar geleden
Beheerder

IK wil niks vaststellen ofzo, dit is maar een mogelijkheid, maar het hiernamaals heeft beschikking over zulk soort figuren. met zo'n droom willen ze je het een en ander duidelijk maken. Hij lachte, dus het zal vast en zeker wel positief geweest zijn. misschien moet je eens naar hem vragen in jezelf. Het kan een soort begelijding van je zijn. Zoek anders eens op wat badkamer betekend in een droom, en volgens mij word er dan iets van je zelf uitgelecht, en dan is dat gene, het gee dat je goed doet of als je daarmee op de goeie weg ben als je dit snapt, Komt misschien noggal vaag over:P

noortje
15 jaar geleden

Bedankt P. voor je reactie, Daar zit wat in.

15 jaar geleden
Beheerder

geen dank meid, er zullen natuurlijk mensen komen die met een andere betekenis komen, en ik zeg niet dat die fout zijn, want er zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden. Maar kies vooral met je gevoel.

groetjes feneaux