Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Rare droom waar ik niks van snap

Mandy123
15 jaar geleden

Ik heb enkele dagen geleden een droom gehad die ik niet zo goed kan plaatsen.

Normaal gesproken kan ik mijn dromen prima terugkoppelen naar het dagelijks leven of grote gebeurtenissen.

De volgende droom was als een speelfilm en vol met duidelijke details.

Ik loop in een gebouw wat het midden houdt tussen een ziekenhuis en een station. Het is er groot en licht met brede gangen en veel kamertjes. Ik moet met de trein maar ik moet eerst ''íets'' hebben bij een kiosk, de man van de kiosk zegt dat hij het niet heeft en stuurt me verder de gang in naar een andere kiosk. Terwijl ik verder loop hoor ik achter mij het schieten van een wapen.

Ik begin te rennen en ga recht voor me een klein hokje met openstaande deur in. Ik verstop me achter de deur waar een klein vierkant ruitje inzit. De drie mannen waarvan ik er maar een zie, komen precies voor de deur staan en schieten op een vrouw die tegenover in de gang ook een kamertje in vlucht , door het ruitje zie ik (hele mooie) benen een klm blauw rokje en rode hooggehakte pumps.

De vrouw word flink beschoten maar wonderlijk genoeg niet geraakt. Ondertussen zie ik de dader vol in beeld , ik zou bij wijze van spreken een tekening van hem kunnen maken. Hij kijkt een paar keer recht naar het ruitje maar lijkt me niet te zien. Ook het wapen zie ik duidelijk in zijn hand. (Ik heb geen verstand van wapens maar dit is een duidelijk zwarte mitterieur (of hoe je dat ook schrijft)) De mannen lopen de hoek om de gang in en ik ren de andere kant op naar een hele mooie trap , mahonie treden met blauwe leuningen.

Tijdens het rennen kijk ik uit de grote ramen en zie de drie mannen nog steeds schietend buiten lopen. Als ik de tweede trap afloop krijg ik plotseling een handdoek in mijn handen. Ik herken deze als mijn eigen handdoek die boven in de badkamer ligt . Wie hem geeft zie ik niet ik hoor alleen iemand zeggen ''Zo, die heb ik niet meer nodig.''

Iemand die hierover iets kan zeggen?

Groetjes Mandy

15 jaar geleden

Als je een handdoek ziet of gebruikt in je droom, suggereert dit dat je je emoties eerst een plek moet geven om verder te komen in je leven. Je zou een of andere oplossing voor iets moeten vinden. Een alternatieve droomuitleg is dat de handdoek symbool staat voor voltooiing, een frisse start of een nieuwe overgang.


Dromen dat je op een trap staat voorspelt geluk en veel blijdschap. Wanneer je daarentegen van de trap valt zul je het slachtoffer worden van haat en jaloezie. Het rustig van een trap af lopen geeft aan dat je tegenslagen zult ervaren in zaken en in de liefde.

Wanneer je droomt over een prachtige, brede trap voorspelt dit eer en rijkdom. Als je anderen een trap af ziet lopen zullen onplezierige ontwikkelingen het geluk verstoren. In een droom op de trap te zitten voorspelt een langzame toename van geluk en tevredenheid.

Een droom dat je een pistool richt, duidt erop dat je probeert een specifiek doel te halen. Als de droom daarentegen een gevoel oproept van angst, woede of agressie, dan vertegenwoordigt het pistool juist kracht om je te wapenen tegen deze angst en woede.

Als je droomt over benen, duidt dit op herwonnen zelfvertrouwen, zodat je op kunt staan en (opnieuw) de controle over je leven kan nemen. Deze droom wijst tevens op vooruitgang en staat symbool voor je vermogen om zelfstandig door het leven te bewegen.

Wanneer je benen zwak zijn zou je je emotioneel kwetsbaar kunnen voelen. Een droom over de benen van iemand anders geeft je bewondering voor deze persoon weer. Je zou iets kunnen leren van de manier waarop deze persoon dingen doet.

1 en 1 is...........?

Groetjes,Fatje

Mandy123
15 jaar geleden

...2...

Bedankt voor je reactie !

Groetjes Mandy