Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Koffie?

Ik
15 jaar geleden

heb hem even hier geplaatst volgens mij stond mijn topic verkeerd;

Ik droomde vannacht over de jongen die ik erg leuk vind. We kletsen heel fijn samen in een soort restaurant. Hij vroeg of ik nog even met hem wilde blijven & dat hij koffie voor ons zou halen. Ik wilde dat op dat moment héél graag, maar durfde dit moeilijk te zeggen.. dus ik zei een soort half, murmelend ja.
Daarna ging hij de koffie halen.. Hij liep weg en ineens zag ik een soort koffie in 'beeld'. Maar voordat hij terug kwam, rende ik keihard weg, want ik dacht dat hij die koffie niet voor mij wilde halen en dat ik het verkeerd begrepen had. Ik was bang dat ik er nog zou zitten, terwijl hij met die koffie aan kwam en het helemaal niet voor mij bedoeld was. En dat hij mij dus niks vond.

even later liep hij naast z'n broertje in het winkelcentrum. Hij vroeg waarom ik weggelopen was, toen zei ik dat ik dacht dat die koffie niet voor mij, maar voor z'n broertje bestemd was. Toen liet hij weten dat hij het jammer vond dat ik weg was gegaan en het niet helemaal snapte, hij was bedroefd, die koffie was wel voor mij bedoeld! Ik voelde me ontzettend ongelukkig en raar dat ik zo dom was om weg te lopen terwijl die koffie dus wel voor mij bestemd was en hij me dus wel aardig vond.

Daarna was m'n droom afgelopen.
Heeft iemand een idee wat dit betekent? Ik vond het namelijk wel een erg rare droom en ik snap er niet erg veel van.
Groetjes.

Ik
15 jaar geleden

Heeft er echt niemand een antwoord voor mij?

Ik
15 jaar geleden

Kan iemand mij aub nog antwoorden?